Οι συνεργάτες του Ερντογάν

Must Read

Η μεγάλη «πρόβα» για την Αγία Σοφία ήταν η βεβήλωση δεκάδων ναών στην Ελλάδα από ισλαμιστές εποίκους

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Οι Τούρκοι, πριν προβούν στη βλασφημία της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ζύγισαν καλά την κατάσταση στην Ελλάδα. Μπορεί οι επικεφαλής του πολιτικού βίου της χώρας μας να ψελλίζουν όλη την ώρα μισόλογα για UNESCO και διεθνή κοινότητα (επειδή είναι κατατρομαγμένοι με την πιθανότητα αποδοχής της ελληνικής κληρονομιάς από μέρους τους), αλλά οι Τούρκοι ξέρουν την αλήθεια. Από τους Ελληνες πήραν την Πόλη, από τους Ελληνες στέρησαν την Αγια-Σοφιά, οι Ελληνες βρίσκονται… απέναντί τους και πιθανότατα μια ημέρα θα εμφανιστούν στο κατώφλι τους και θα διεκδικήσουν πίσω τα κλεμμένα.

Γι’ αυτό, το κράτος-συμμορία έκανε τις απαραίτητες πρόβες πριν δείξει για ακόμη μια φορά το αληθινό πρόσωπό του. Έστειλε καταδώ δεκάδες χιλιάδες «ανιχνευτές», από τους οποίους άλλοι είχαν οδηγίες σχετικά με τι έπρεπε να πράξουν και άλλοι απλώς αφέθηκαν να ακολουθήσουν τον δρόμο που ανοίγει το ένστικτό τους. Φτάνοντας με τα φουσκωτά σε ελληνικά νησιά κι έπειτα στην ενδοχώρα, πλιατσικολόγησαν, λήστεψαν, έκλεψαν, ρήμαξαν νοικοκυριά, βεβήλωσαν ναούς και παρεκκλήσια, έκαψαν εικόνες, αφόδευσαν μέσα σε εκκλησίες. Εδώ, εκείνοι που έπρεπε να τηρήσουν και τους γραπτού και τους άγραφους νόμους, οι οποίοι επιβάλλουν τον σεβασμό στα ιερά και την ανελέητη πάταξη φαινομένων ασέβειας, αντί να τιμωρήσουν όσα ανθρωπόμορφα κτήνη προέβαιναν σε ασχήμιες, τα επιβράβευσαν. Έβαλαν στρατιωτικό προσωπικό να τους κάνει την καμαριέρα, τους στέγασαν και τους στεγάζουν δωρεάν, τους τάισαν και τους ταΐζουν με φαγητό που αρμόζει στη θρησκεία τους, τους έδιναν και τους δίνουν επιδόματα και δικαιώματα.

Το κακούργημα της αλλαγής χρήσης της Αγίας Σοφίας «προβαρίστηκε» δεκάδες φορές στην Ελλάδα και δεν ακούστηκε «κιχ» από εκείνους οι οποίοι έχουν την εξουσία και την υποχρέωση να τηρούν την τάξη στην επικράτεια και να εφαρμόζουν τους νόμους.

Αυτοί που καλόπιασαν και καλοπιάνουν τους «ανιχνευτές», την εμπροσθοφυλακή της Τουρκίας, και επιτρέπουν τη συνέχιση της κατοχής της Ελλάδας από τα άοπλα στρατεύματα των ισλαμιστών εποίκων είναι οι συνεργάτες του Ερντογάν. Τα δάκρυά τους για την Αγία Σοφία είναι κροκοδείλια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This