Πάντως, η Μπακογιάννη δεν απειλείται

Must Read

Η εντυπωσιακή αδαημοσύνη της ελληνικής πολιτικής τάξης συνιστά μεγαλύτερη απειλή από την Τουρκία

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Πριν σοβαρέψει το πράγμα, ας ξεκινήσουμε με ένα ωραίο χωρατό, το οποίο ειπώθηκε στα σοβαρά. Η Ντόρα Μπακογιάννη στη συζήτηση του ΕΛΙΑΜΕΠ για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις (18/2/2020) μάγεψε το κοινό με την προβλεπτική ευστοχία της: «Εγώ δεν νιώθω πως απειλούμαι από την Τουρκία. Δεν διακόπτεις τον διάλογο σε καμία περίπτωση. […] Μούτρα κάνεις στον άντρα σου, δεν κάνεις στην εξωτερική πολιτική». Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μπακογιάννη έχει διατελέσει υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος – η θητεία της είναι ακόμα ένα ατράνταχτο επιχείρημα για την ύπαρξη Θεού. Μόνο με θεία παρέμβαση μπορούμε να υπάρχουμε ακόμα ως κράτος όταν γίνονται ΥΠΕΞ ατσίδες όπως η κυρία Μπακογιάννη.

Πάντως, με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσε η «ελίτ» της χώρας ότι η χώρα που βρίσκεται δίπλα μας, όπως βλέπουμε τον χάρτη στο δεξί μας χέρι, δεν είναι το Λουξεμβούργο, δεν είναι η Δανία, δεν είναι η Κόστα Ρίκα, αλλά ήταν, είναι και παραμένει η Τουρκία! Ναι, πρόκειται για την ίδια χώρα η οποία έχει ακόμα υπό κατοχή περίπου το 38% των εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας, που έχει διαπράξει γενοκτονίες τις οποίες γιορτάζει και διδάσκει στα Τουρκόπουλα ως… ανδραγαθήματα και η οποία εισβάλλει σε όποια χώρα βρει μπόσικη!

Οι Τούρκοι ήταν και παραμένουν Τούρκοι και δεν έλαβαν ποτέ υπ’ όψιν τα λεκτικά και πολιτικά πασπατέματα και κανακέματα από ελληνόφωνους, οι οποίοι νόμιζαν ότι, καλοπιάνοντας την ύαινα, θα γίνει χορτοφάγα. Οι Τούρκοι, ακούγοντας τα γλίτσικα καλοπιάσματα και τις γαλιφιές, κατάλαβαν ένα πράγμα: ότι μπορούν να κινηθούν με ακόμα περισσότερο θράσος και να ζητήσουν περισσότερα από την Ελλάδα. Ορισμένοι βιάζονταν να μπάσουν τους Τούρκους μέσα στα ευρωπαϊκά Ταμεία και στα διάφορα όργανα της Ε.Ε., λέγοντας, οι άσχετοι (στην καλυτέρα των περιπτώσεων) ή οι προδότες (στο χειρότερο ενδεχόμενο), ότι η «διαδικασία της σταδιακής εισδοχής της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα οδηγήσει στον εκδυτικισμό και στη σταθεροποίηση των δημοκρατικών θεσμών της χώρας». Και πάνω που ετοιμαζόμασταν να δούμε τον εκδυτικισμό της Τουρκίας, είδαμε έναν μπρούτο νεοσουλτάνο να μετατρέπει την Αγια-Σοφιά σε τζαμί και να ετοιμάζεται να κάνει «ντου» στην Ελλάδα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε τι πατέρας θέλει να είναι για την κόρη του

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έδωσε μία εφ'ολης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και αναφέρθηκε στην πατρότητα τονίζοντας πως θα...

More Articles Like This