Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020

Οι γιατροί να φοράνε λευκές μπλούζες και όχι «ζουρλομανδύες»

Ο πατέρας μου είχε ένα από τα πρώτα, γερμανικής κατασκευής μικροσκόπια. Σε αυτό με έβαζε να βλέπω τις αποικίες των μικροβίων ή να παρατηρώ τις κινήσεις των σπερματοζωαρίων ή τα ωάρια. Ήταν καλός δάσκαλος.

  • Γράφει: Γιώργος Τράγκας

Με έμαθε να σέβομαι τη ζωή, να παρηγορώ τον ασθενή και να έχω στο μυαλό μου το βάρος και τη διαφορά της κοινωνικής προσφοράς και αποδοχής από το χρήμα ή τα εφήμερα αξιώματα.

Καθόμουν δίπλα του, θυμάμαι, στο χειρουργείο. Ικανοποιούσε την περιέργειά μου, απαντώντας για τα συμπτώματα διαφόρων ασθενειών και πάντα τόνιζε: «Όποιος τη φύση παραβιάζει, η φύση τον εκδικείται». Χαρακτηριστικά ανέφερε ως παράδειγμα: «Όποιος τον ήλιο με αναίδεια κοιτάζει την όρασή του θα απολέσει». Ήταν άλλοι οι γιατροί εκείνης της εποχής (δεκαετία του ’50). Ήταν ταξιδιώτες. Ερευνούσαν με τον δικό τους τρόπο τις ασθένειες. Ξεχωριστά κάθε ασθενή. Πίστευαν ότι κάθε άνθρωπος, κάθε άρρωστος έχει το δικό του βλέμμα, τη δική του μυρωδιά, τη δική του αντοχή στον πόνο, τη δική του ψυχολογία, τη δική του πίστη για να δώσει τη μάχη της ζωής. Τιμούσαν τη λευκή μπλούζα και τον όρκο του Ιπποκράτη τη θεμελιώδη αρχή τού «μη βλάπτειν».

Σίγουρα δεν υπήρχαν τα πολυεθνικά συμφέροντα της εποχής μας. Ούτε ο συναγωνισμός για το ποιος καθηγητής θα προωθήσει καλύτερα τα φάρμακα και τα εμβόλια της GlaxoSmithKline ή της Gilead. Αν μαζέψουμε όσα λέγονται από λοιμωξιολόγους, δημοσιογράφους και πολιτικούς για τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να λαμβάνουμε απέναντι στον Covid-19 και τα εφαρμόσουμε, σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε… πλανήτη!

Αν θέλουμε να διατηρήσουμε την ανθρώπινη μορφή, τη ζωή και τον υπάρχοντα πολιτισμό, όπως τουλάχιστον τον εννοούμε, τα μέτρα αυτά είναι ανεφάρμοστα, γιατί καταργούν την ανθρώπινη όψη, αναχαιτίζουν τις ανθρώπινες επαφές και εμποδίζουν την αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους. Πρέπει να αναβληθούν επ’ αόριστον οι γάμοι και όλες οι κοινωνικές εκδηλώσεις. Πρέπει να μην πηγαίνουμε σε βαφτίσια, σε κηδείες, σε θρησκευτικές λειτουργίες. Έτσι, όμως, καταργούνται η Εκκλησία, η θρησκεία και σιγά σιγά η πίστη προς τον Θεό. Η Μαντόνα των Καθολικών, η Παναγία των Ορθοδόξων δεν… προστατεύει. Οι άγιοι δεν διατηρούν το «δικαίωμα» να φροντίζουν την υγεία των πιστών.  Επικρατούν οι πεφωτισμένοι της επιστήμης. Οι Illuminati. Οι επιδημιολόγοι. Οι δηλώσεις δημοσιογράφων και οι απαντήσεις λοιμωξιολόγων παραπέμπουν σε μια κοινωνία σιωπηλή, φιμωμένη, απρόσωπη. Άκουσα με έκπληξη τον συνάδελφο κ. Στραβελάκη να ρωτάει τον καθηγητή κ. Σύψα αν πρέπει να αναβληθούν όλοι οι γάμοι! Εκείνος χαμογέλασε με συγκατάβαση και πρότεινε σε όλους τους μελλόνυμφους να κάνουν πολύ αργότερα, μετά τον χορό του Ησαΐα, την κοπή της τούρτας και τις φωτογραφίες μαζί με συγγενείς και φίλους! Οι δηλώσεις του καθηγητή κ. Τσαγκρή ακούστηκαν, όπως η γλώσσα των εξωγήινων στις «Στενές επαφές τρίτου τύπου». Είπε ότι «επειδή ο ιός μεταδίδεται με την ομιλία, δεν πρέπει να μιλάμε μεταξύ μας χωρίς…  μάσκες!». Όλοι αυτοί οι καθηγητές ανιχνεύονται με ευκολία στη Δι@ύγεια ως επιδοτούμενοι και πριμοδοτούμενοι με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ είτε από πολυεθνικές φαρμάκων είτε από το Δημόσιο.  Σημείωσα με πολύ ενδιαφέρον αυτό που είπε ο κ. Τσαγκρής στην TV: «Τα μέτρα πρέπει να εφαρμόζονται και το 2021, γιατί το εμβόλιο που θα κυκλοφορήσει δεν θα είναι επαρκώς αποτελεσματικό!». Σκεφτείτε ότι κάθε δόση εμβολίου θα κοστίζει περίπου από 40 έως 60 δολάρια.

Όσα ακούγονται είναι αντιφατικά, τρελά και έξω από κάθε αρμόζουσα ιατρική δεοντολογία και αντίληψη. Εντελώς έξω από τις αιώνιες ιπποκρατικές αρχές. Σήμερα οι λοιμωξιολόγοι, οι γιατροί πανικοβάλλουν, κατατρομοκρατούν και καταστρέφουν τις ζωές των ανθρώπων. Έχουν ισοπεδώσει με τις προτάσεις τους την οικονομία. Έχουν φέρει σε απόγνωση εκατομμύρια ανθρώπους. Συμβάλλουν στη μετανάστευση, στην εγκληματικότητα και στην υπογεννητικότητα. «Παγώνουν» τον χρόνο και παραβιάζουν τη φύση, όπως ποτέ άλλοτε δεν έγινε στο παρελθόν. Η πρώτη αιτία θανάτου σε όλο τον κόσμο είναι η φτώχεια. Η πείνα γεννά εκφυλιστικές ασθένειες και ψυχασθένειες. Οι λοιμωξιολόγοι, χωρίς να το καταλάβουν, ανοίγουν κερκόπορτες στην εθνική άμυνα και παραδίδουν μαζί με τη σημερινή κυβέρνηση σε πλήρη οικονομική καταστροφή και εδαφικές απώλειες την ελληνική κοινωνία και το έθνος.

Είναι τσουβάλια τα λεφτά που έπεσαν σε κανάλια και στη «χρυσή ομάδα» Τσιόδρα. Δεν είναι fake news. Μια ματιά στη Δι@ύγεια αρκεί για να διαπιστώσει ένας πολίτης τον ρόλο που παίζουν και τη συνοδοιπορία με τις πολιτικές επιλογές του γερμανόφιλου πρωθυπουργού. Πραγματικά, είναι κοινή εκτίμηση ότι υπάρχει μια σειρά υπερβολικών – «τρελών» μέτρων και αντιφατικών δηλώσεων που σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι πρέπει να βγάλεις τις λευκές μπλούζες από ορισμένους, γιατί έχουν μπερδέψει τον όρκο του Ιπποκράτη και την πολιτική με τα αστρονομικά ποσά που παίρνουν από πολυεθνικές εταιρίες, προκειμένου να προωθήσουν τα φάρμακά τους. Ωστόσο, «όποιος τη φύση παραβιάζει, η φύση τον εκδικείται». Ο ιός σίγουρα υπάρχει, θα «διατρέξει» φέτος και τα επόμενα χρόνια το σύνολο του πληθυσμού. Τίποτα δεν πρόκειται να τον εμποδίσει. Όπως συνέβη με εκατομμύρια ιούς, γνωστούς και άγνωστους. Όπως έγινε με την πνευμονική και βουβωνική πανώλη. Μέχρι που ο Alexandre Yersin ανακάλυψε τον βάκιλο, την αιτία μετάδοσης και θεράπευσε τους πρώτους ασθενείς. Όπως ακριβώς έγινε με τον περίφημο και ιδιαίτερα παρατηρητικό Γάλλο γιατρό Rene Laennec, ο οποίος ανακάλυψε το στηθοσκόπιο και μελέτησε τους ήχους, το κροτάλισμα και τους συριγμούς που ακούγονται από διάφορες ασθένειες (πνευμονία, άσθμα κ.ά.) στη θωρακική ή την κοιλιακή περιοχή.

Ο σημερινός πρωθυπουργός, παρόλο ότι επιδεικνύει τα διπλώματά του, στερείται, όπως φαίνεται, γενική εγκυκλοπαιδική κατάρτιση. Πρέπει κάποιος καλοπληρωμένος λοιμωξιολόγος να του αναφέρει ότι η βαθιά βιόσφαιρα, δηλαδή τα βακτήρια (βάκιλοι, δονάκια, μικρόβια κ.ά.), είναι η βαρύτερη μάζα στον πλανήτη. Και φτάνει από την επιφάνεια μέχρι τα έγκατα της γης, όπου «αναπνέουν» τα «ζόμπι» βακτήρια. Πρέπει κάποιος να του πει ότι με ειδικές διόπτρες μπορεί να δει παχιά στρώματα βακτηρίων και ιών που καλύπτουν όλες τις επιφάνειες του γραφείου του. Η βαθιά βιόσφαιρα έχει όγκο δύο έως 2,3 δισεκατομμύρια κυβικά χιλιόμετρα, δηλαδή είναι διπλάσια του όγκου όλων των ωκεανών! Το βάρος της εκτιμάται σε 15 έως 23 δισεκατομμύρια τόνους. Ποτέ δεν σταμάτησε η ζωή ή η οικονομία επειδή ζούμε ανάμεσα σε μικρόβια, βακτήρια, βακίλους και ιούς. Η επιστήμη γνωρίζει ότι ορισμένοι ιοί προκαλούν μορφές νεοπλασιών (καρκίνος του τραχήλου της μήτρας ή του λάρυγγα κ.ά.), ειδικά σε περιοχές με πολυγαμία (Αφρική). Δεν σταματήσαμε ποτέ τη ζωή, τη διασκέδαση, το σεξ, το τσιγάρο, το ποτό. Δηλαδή, την οικονομία. Προειδοποιήσαμε. Δεν πειράξαμε την ελευθερία του ανθρώπου. Ξέρουμε ότι η ζάχαρη σκοτώνει εκατομμύρια από διαβήτη και παχυσαρκία. Δεν καταργήσαμε την καλλιέργεια τεύτλων ούτε τη βιομηχανία τροφίμων. Γνωρίζουμε ότι τα τρόφιμα με χημικά συντηρητικά προκαλούν καρκίνο του παχέος εντέρου. Η επιστήμη ανέδειξε το όλο θέμα, όπως και εκείνο της πίσσας στο τσιγάρο, αλλά δεν κατάργησε ούτε τα συντηρητικά στα τρόφιμα ούτε την καπνοβιομηχανία. 

Ο αείμνηστος καθηγητής – ερευνητής Αλέξανδρος Συμεωνίδης έγραψε για τον γεωγραφικό καρκίνο (έκλαψε όλη η Θεσσαλονίκη στον θάνατό του, γιατί υπήρξε πρώτα άνθρωπος και έπειτα μεγάλος γιατρός. Έκανε σπουδαία πειράματα με την ιντερφερόνη). Όπως έγραψε στο βιβλίο του «Η γεωγραφία του καρκίνου», Ιάπωνες πεθαίνουν από νεοπλασία του στομάχου επειδή τρώνε μη αποφλοιωμένο ρύζι και αυτό προκαλεί χρόνιο ερεθισμό του βλεννογόνου. Όταν αυτοί οι Ιάπωνες μετακομίζουν στη Χαβάη, παθαίνουν από καρκίνο του εντέρου λόγω των κονσερβών, των τροφίμων με συντηρητικά που καταναλώνουν εκεί. Φυσικά, ποτέ δεν επεβλήθη στους Ιάπωνες να τρώνε μόνο αποφλοιωμένο ρύζι ούτε απαγορεύτηκε στη Χαβάη η κατανάλωση τροφίμων με συντηρητικά ή καπνού.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάθε τόσο κουνάει το δάχτυλο και προειδοποιεί ότι τα fake news και οι θεωρίες συνωμοσίας είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Θα ήταν προτιμότερο να ελέγξει την αξιοπιστία του κ. Τσιόδρα και της ομάδας του. Πρέπει κάποιος σύμβουλος του πρωθυπουργού να βάλει πάνω στο γραφείο του έναν φάκελο με όλες τις αντιφάσεις του καθηγητή για τις μάσκες, για το ποιοι μεταδίδουν περισσότερο τον ιό (νέοι, γέροι, παιδιά), για τους ασυμπτωματικούς (κολλάνε, δεν κολλάνε), για τα φάρμακα, για τα εμβόλια και γενικά για όλα τα «τρελά» που εισηγήθηκαν οι περίφημοι λοιμωξιολόγοι. Παραδείγματος χάρη, γιατί οι πιλότοι στα αεροπλάνα δεν φοράνε μάσκες και έρχονται σε επαφή με τις ιπτάμενες συνοδούς, ψεκάζοντάς τες με αμέτρητα σταγονίδια; Πώς είναι δυνατόν να μην κολλήσει κάποιος στις οικονομικές θέσεις, όταν στριμώχνεται με άλλους δύο ανθρώπους; Πόσοι θα αρρωστήσουν από φυματίωση, καρκίνο και ψυχασθένειες λόγω αναξιοπρεπούς διαβίωσης;

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, ο κ. Κουόμο, παρακαλεί τους πλούσιους του Μανχάταν να επιστρέψουν στην περιοχή γιατί υπερδιπλασιάστηκε η εγκληματικότητα και η πολιτεία δεν έχει χρήματα να πληρώσει για τον απαραίτητο αριθμό αστυνομικών. Μάλιστα, ο υπέρμαχος του lockdown κ. Κουόμο, όπως έγραψε η «Daily Mail»,  εκλιπαρεί όσους έφυγαν στα Χάμπτονς να επιστρέψουν στα διαμερίσματά τους στο Μανχάταν. Παντού, χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν εναντίον της μάσκας, η οποία προσφέρει μεγάλα κέρδη μόνο σε όσους την παράγουν. Πολλοί εκτιμούν ότι η χρήση μάσκας θα φέρει ασθένειες και επανάσταση. Είναι δύσκολο να καταργήσεις επί ώρες το πρόσωπο του ανθρώπου. Η νέα τάξη πραγμάτων επιχειρεί να αλλάξει τη φύση των ανθρώπων. Όποιος, όμως, παραβιάζει τη φύση, η φύση τον εκδικείται.

Ο αόρατος ιός θα «διατρέξει» όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό. Όπως συνέβη στο παρελθόν με άλλους ιούς. Θα βρεθούν φάρμακα και εμβόλια. Θα κερδίσουν δισεκατομμύρια τα ολιγοπώλια. Ο γιατρός, όμως, πρέπει να φοράει λευκή μπλούζα και όχι «ζουρλομανδύα». Πολύ περισσότερο όταν γίνεται συνένοχος σε οικονομική καταστροφή, που οδηγεί σε εθνικές υποχωρήσεις.

πηγή: «δημοκρατία»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο πανικόβλητος Π. Αρκουμανέας επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας»

Η δεύτερη σύμβαση υπεγράφη με πολλαπλάσιο τίμημα από την πρώτη

Σκληρές εικόνες στην Ψάθα! Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 3 κουτάβια (video)

Με μια αποτρόπαια κτηνωδία ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Ψάθας Βιλίων, όταν διαπίστωσαν ότι κάποιο ανθρώπινο χέρι χτύπησε μέχρι θανάτου τρία αδέσποτα σκυλιά και...

IBM: Χάκερ απείλησαν τη διαδικασία μεταφοράς των εμβολίων για τον κορωνοϊό

Ένα περίτεχνο σχέδιο κυβερνοκατασκοπείας, το οποίο είχε στηθεί εδώ και μήνες, ανακάλυψε η IBM, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του BBC.Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει...

Ο Άρης νίκησε 3-0 στη Λάρισα και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Άρη, αφού οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 3-0 της ΑΕΛ στη Λάρισα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την έκτη...

Η φωτογραφία της βγήκε ξινή – Επική τούμπα influencer από βράχο (video)

Μια influencer προκειμένου να αναρτήσει φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έψαχνε το κατάλληλο μέρος για να ποζάρει.Συγκεκριμένα, η Alex Baxter πήρε την απόφαση να...

Βόμβες Ζακυνθινού: «Υπήρξε παρέμβαση στην Επιτροπή εκ των έξω! – Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το lockdown» (video)

Παρεμβάσεις «εκ των έξω» προς την επιτροπή λοιμοξιολόγων κατήγγειλε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Σπύρος Ζακυνθινός ο οποίος αποχώρησε από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.Ο καθηγητής...

Παγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ: Οι καλλιτέχνες στηρίζουν τον «Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ»

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ (03/12/2020) και πολλοί είναι αυτοί που έδειξαν την αγάπη τους σε άτομα που χρειάζονται στήριξη, με ποικίλους τρόπους.Ο...

Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών κατά τη διάρκεια επιχείρησης

«Ύποπτο» ατύχημα για αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι τραυματίστηκαν σε τροχαίο, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή τους, ενώ παρακολουθούσαν όχημα με εμπλεκόμενους...

Ασθενής με κορωνοϊό αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο Ιπποκράτειο

Να δώσει τέλος στη ζωή του επιχείρησε ένας ασθενής που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Πέμπτης.Ο 60χρονος ασθενής...

Εισαγγελέας κατά Κούγια για την υπόθεση Σφακιανάκη: “Η Εισαγγελική Αρχή δεν διατηρεί ιδιαίτερες επαφές, ούτε προβαίνει σε κατ´ ιδίαν συνεννοήσεις με κανέναν”

Την αντίδραση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του δικηγόρου του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξη Κούγια ως προς την...

Μεγάλη έκρηξη κοντά στο Μπρίστολ – Ένας νεκρός και τραυματίες (video)

Συναγερμός σήμανε στις βρετανικές αρχές, μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε προάστιο του Μπρίστολ.Σύμφωνα με πληροφορίες, η ισχυρή έκρηξη πραγματοποιήθηκε στην βιομηχανική περιοχή...

Στο πεζοδρόμιο με δανεική σύνδεση παρακολουθεί την τηλεκπαίδευση 12χρονος μαθητής στην Αμαλιάδα

Εκτός τηλεκπαίδευσης μένουν όχι μόνο όσοι μαθητές αντιμετωπίζουν προβλήματα στην πλατφόρμα Webex αλλά εκείνοι που εξαιτίας οπιουδήποτε τεχνικού θέματος που μπορεί να προκύψει, αναγκάζονται...

Ο αγώνας της δημοσιογράφου Δέσποινας Σωτηροπούλου για τα παιδιά με καρκίνο

«Από τα βιβλία μου δε θα βγάζουμε, ούτε εγώ, ούτε κι εσύ ποτέ… κανένα κέρδος » πρωτοείπε στον εκδότη της Σάββα Καλεντερίδη και το...

Οι δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη στο… έλεος της ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Η πλατφόρμα θα κρίνει αυτομάτως ποιοι δανειολήπτες συνεχίζουν και ποιοι κόβονται

H Kατερίνα Καραβάτου ποζάρει τελείως άβαφη και παραμένει εξίσου όμορφη

Η Κατερίνα Καραβάτου θεωρείται αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες και γλυκές παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης.Εδώ και τέσσερα χρόνια μας φτιάχνει την διάθεση μαζί...

Ο Βαλάντης πόζαρε με ύποπτο τσιγάρο για συμπαράσταση στο Νότη Σφακιανάκη 

Η είδηση της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη για παράνομη οπλοκατοχή, ένα taser και μικροποσότητα κοκαΐνης, έπεσε σαν κεραυνός στον ελληνική showbiz. Μάλιστα, πολλοί συνάδελφοι...

Διαδικτυακό άναμμα των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία

Προσαρμοσμένος στα αυστηρά μέτρα δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι φέτος ο σχεδιασμός του Δήμου Κηφισιάς για την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων Εορτών.Ο...

Άνοιξαν νέους τάφους στη Θεσσαλονίκη για όσους έφυγαν από κορωνοϊό

Τα κοιμητήρια του δήμου Θεσσαλονίκης ασφυκτιούν το τελευταίο διάστημα, μετά την αύξηση θανάτων από τον ιό της πανδημίας και δεν έχουν πλέον άλλο χώρο...

Χριστίνα Παππά: «Το θέμα είναι να πληρώσω την εφορία μου» (video)

H Χριστίνα Παππά εκτός από τα καλλιτεχνικά δρώμενα ασχολείται και με το επιχειρείν και συγκεκριμένα με τον τομέα της εστίασης όπου συνεργάζεται με τον...

Θρίλερ στη Μυτιλήνη: Ανασύρθηκε πτώμα γυναίκας

Σορός γυναίκας ανασύρθηκε το πρωί της Πέμπτης σε βραχώδη ακτή της περιοχής Ξαμπελιά Μυτιλήνης.Το άψυχο κορμί της γυναίκας ανέσυρε το πλήρωμα περιπολικού σκάφους του...

Σοκ με τον blogger που έκανε live streaming με το πτώμα της κοπέλας του (video)

Ένα συγκλονιστικό και μακάβριο live streaming αναστάτωσε τη Ρωσία. Ο δημοφιλής blogger Stas Reshetnikov, έκανε ζωντανή μετάδοση στο κανάλι του στο YouΤube δείχνοντας τη...

Δικαστήριο «πάγωσε» πρόστιμα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό

Δικαστήριο έκρινε ως υπερβολικό το 15νθήμερο «λουκέτο» και πρόστιμο 3.000 ευρώ που επιβάλλει η κυβέρνηση στα καταστήματα εστίασης

Αλεξανδρόπουλος στον ΟΠΑΠ: Το μυστικό της επιτυχίας του 19χρονου μέσου του Παναθηναϊκού

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος εντυπωσίασε με την εμφάνισή του στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ο Λάζλο Μπόλονι τον έριξε στη μάχη στο δεύτερο ημίχρονο και δικαιώθηκε, αφού...

O Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκαλύπτει αν θα επιχειρούσε ξανά να πάρει συνέντευξη από την Ζήνα Κουτσελίνη (video)

Καλεσμένη είχε βρεθεί πριν λίγους μήνες η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Τhe 2Night Show», όμως η συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί να...

Ο Μαγιορκίνης είχε παραδεχτεί ότι τα ιδιωτικά τεστ δεν καταγράφονται (video)

Τον ελλιπή και προβληματικό τρόπο καταγραφής των στοιχείων για τα τεστ του κορωνοϊού είχε ομολογήσει ο Γκίκας Μαγιορκίνης ήδη από τα μέσα Οκτωβρίου.Ο...

ΕΡΤ και Ένοπλες Δυνάμεις

Είδα προ ημερών στα τρέιλερ της ΕΡΤ να διαφημίζεται ένα σίριαλ όπου πρωταγωνιστούσαν ένας ταξίαρχος και ένας λοχαγός και είπα να ρίξω μια ματιά.Κυριολεκτικά...

Στο Politico όσα δεν έγραψαν οι συστημικοί: «Ο Μητσοτάκης παραβίασε το lockdown»

Το «κουκούλωμα» του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για την ποδηλατάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα και τις επιδόσεις της συζύγου του Μαρέβας στο motocross...

Big Brother: Έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά με την επίθεση του Δημήτρη Κεχαγιά στον Χρήστο Βαρουξή (video)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother είδαμε λίγο πολύ να τσακώνονται όλοι οι παίκτες μεταξύ τους. Στο επίκεντρο όμως βρισκόταν ο Δημητρης Κεχαγιάς ο οποίος...

Mετά το Jumbo, έκλεισε και το e-shop του Μουστάκα

Πρωταγωνιστές στο πνεύμα των Χριστουγέννων είναι αν μη τι άλλο τα παιδιά! Η περίοδος επιβάλλει δώρα ανεξαρτήτου αξίας, όμως με κλειστά καταστήματα και την...

Π. Παυλόπουλος για ντ’Εστέν: «Δυσαναπλήρωτο κενό»

«Χάρη στην ιστορική φιλία και συνεργασία Valéry Giscard d’ Estaing και Κωνσταντίνου Καραμανλή οφείλεται η ένταξη της Χώρας μας στην τότε ΕΟΚ»
newsbreak.gr

FREE
VIEW