Παρασκευή 25/6/2021

Νόστος Ανάστασης

Ωδή ήττας για μια ασθμαίνουσα Ελλάδα, η οποία ποινικοποιεί το εθνικό φρόνημα και εργαλειοποιεί κατά το δοκούν τους ανώτατους θεσμούς ως θεραπαινίδα στην κεκαλυμμένη κερκόπορτα η οποία έχει ανεκκλήτως οικοδομηθεί και φυλάσσεται μέχρι την έσχατη άλωση της πατρίδας μας από τους ελληνόφωνους ταγούς, έκγονους διαχρονικών προδοτών.

  • Από τον
    Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Η αντίσταση εις την πίκρα μας, βαίνοντες, εκόντως άκοντες, προς την κατευθυντήρια γραμμή της ευστόχου φράσεως του παμμέγιστου Γ. Σεφέρη, «όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει», διότι ουδείς ενδιαφέρεται διά την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας, διά τη διαφύλαξη των ιερών και των οσίων των προγόνων μας, διά την κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού.

Η φαιά προπαγάνδα από τα ετερόκλητα υποζύγια του υπερεθνικού συστήματος, τα οποία ενδύονται, μετερχόμενα την επίφαση δήθεν ευπώλητων λαϊκίστικων και δημαγωγικών συνθημάτων διά να εξανδραποδίσουν την ευνουχισμένη μάζα διά του κίβδηλου αφηγήματος της βιομηχανίας του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, υπό το πρόσχημα ότι δήθεν μάχονται διά την παγκόσμια ειρήνη, ενώ επί της ουσίας πρόκειται διά στυγνούς έμμισθους εμπόρους των εθνών και του ανθρώπινου πόνου, οι οποίοι υποδορίως προωθούν τη διάλυση των εθνών, διασπείροντας τεχνηέντως πτώχεια και καταλύοντας προδήλως την εθνικής μας κυριαρχία.

Οι «δέσμιες» ελληνικές Αρχές παρεμβαίνουν με επιλεκτικά αντανακλαστικά, εις το μέτρο που δεν θίγονται οι υπερεθνικοί μηχανισμοί εν Ελλάδι, οι οποίοι διοχετεύουν τους άδηλους πακτωλούς χρημάτων, προκειμένου να αφελληνιστεί η Ευρώπη, δίκην ενός απροσδιόριστου χαοτικού οράματος της παγκοσμιοποιήσεως, κατασκεύασμα των αφανών πλην απτών κοσμοεξουσιαστών. Η Ελλάς αναλίσκεται διά συρροής ανοσιουργημάτων, εις βάρος του Ελληνισμού, εκ των ενόντων, υπό των «προβατόσχημων λυκοποιμένων», όσοι δε ανθίστανται τιμωρούνται διά της κατασυκοφαντήσεως και του στίγματος, ως δήθεν φασίστες.

Η Ελλάς έχει ολοσχερώς αποδομηθεί, η παιδεία έχει καταβαραθρωθεί, πλην όμως παραμένει άσβεστος η φλόγα διά ελευθερία, παρά το γεγονός ότι ανθίσταται η συντριπτική μειοψηφία. Η εφημερίδα «δημοκρατία» αποτελούσε και αποτελεί εφαλτήριο αντίστασης, δυνάμει και της τελευταίας προβοκατόρικης επιθέσεως την 19η-09-2020, υπό της Τουρκίας, διαμαρτυρόμενη διά το απόλυτα σαφές και εναργές πρωτοσέλιδό της τη 18η-09-2020.

Εν κατακλείδι, ημείς ανθιστάμεθα, αντιστεκόμαστε, επιδιώκοντας τη διασφάλιση του μέλλοντος του έθνους, την εθνική μας ακεραιότητα και υπερηφάνεια, εις πείσμα των εθνομηδενιστών και των έμμισθων φερεφώνων της Νέας Τάξης πραγμάτων, οι οποίοι έχουν διαβρώσει συντεταγμένα το ελλαδικό κράτος, έχοντας εμφιλοχωρήσει, εν διατεταγμένη υπηρεσία, καταλαμβάνοντες αθόρυβα καίριες θέσεις, προκειμένου να πηδαλιουχούν επιμελώς μεθοδευμένα τις εξελίξεις της Ελλάδας αφοπλίζοντας προδοτικά οιαδήποτε γνήσια, έλλογη, εύλογη και θεμιτή αντίδραση προς προάσπιση των συμφερόντων της Ελλάδας.
Ας πέσουν οι μάσκες αμελλητί, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι εντολοδόχοι του συστήματος, οι οποίοι υπό το πρόσχημα της φενακισμένης Αριστεράς και της συνακόλουθης άτοπης φληναφηματολογίας της, δήθεν περί δικαιωμάτων, επιχειρούν να επιβάλουν μία νεοπαγή ιδιότυπη δικτατορία σκέψης εγκαθιδρύοντας μία κοινωνιολογικά μη κανονικότητα, προϊόν της σεσηπυίας νοοτροπίας, εκ της οποίας ανυπερθέτως σήμερον εμφορούνται. Συνελόντι ειπείν: «Πατρίδα, προδομένη πατρίδα. Ποιος να το πίστευε. Να κάθομαι να γράφω πατριωτικά ποιήματα. Μέσα από βαθιά καρφωμένα παράθυρα ακούγονται οι φωνές των ζωντανών. Οι νεκροί ξυπνούν. Φορούν τα παπούτσια τους. Ανεβαίνουν»

*Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Φαήλος Κρανιδιώτης
Φαήλος Κρανιδιώτης
Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ