Δευτέρα 21/6/2021

Πρόθυμοι Εφιάλτες

Ο ολοκληρωτισμός της Τουρκίας επεκτείνεται ιταμώς και προς το εσωτερικό της χώρας μας, αμφισβητώντας ευθέως την ισχύ του Συντάγματος ως προς την ελευθερία εκφράσεως και διαδόσεως των στοχασμών διά του Τύπου, ένα μείζον, δηλαδή, εχέγγυο δια την ορθή και εύρυθμη πλουραλιστική λειτουργία της Συντεταγμένης Δημοκρατίας μας, καθώς και του κράτους δικαίου.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Το αξιοπερίεργο είναι ότι η ελλαδική κυβέρνηση σύρεται αδιαμαρτύρητα προς τις προσβλητικές αυτές απαιτήσεις του «σουλτάνου», οιονεί «τιμωρίας» της εφημερίδας «δημοκρατία», επειδή η τελευταία είχε το πολιτικό ανάστημα να απαντήσει ευθαρσώς στις απαξιωτικές και επονείδιστες ύβρεις του κατά της Ελλάδος, απηχώντας και πρεσβεύοντας καθολικώς το ελληνικό φρόνημα των Ελλήνων, το οποίο αναδύεται από το ένδοξο παρελθόν των κεκοιμημένων αγωνισαμένων προγόνων μας και εξικνείται μέχρι τον απανταχού Ελληνισμό.

Η υποτέλεια της ελλαδικής κυβερνήσεως ως προς το καίριο αυτό ζήτημα ελευθερίας και δημοκρατίας αποτελεί ένδειξη της αντιλήψεως η οποία τη διέπει περί της περιλάλητης επιλύσεως των επίμαχων ελληνοτουρκικών σχέσεων. Εις επίρρωση του ενδοτισμού καθίσταται και η εξίσου προδοτική στάση των λοιπών κοινοβουλευτικών κομμάτων, πλην αυτού του κ. Βελόπουλου, τα οποία προτίμησαν την εκκωφαντική αφωνία, η οποία συνεπάγεται αυτόχρημα την ομολογία συμπαράταξής τους με την έκνομη και θρασύτατη απαίτηση του Ερντογάν.

Το βασίλειο του ανθελληνισμού και της εσχάτης προδοσίας αντικατοπτρίζεται εύγλωττα εις το Ελληνικό Κοινοβούλιο, χρόνια τώρα, διά των αλλεπάλληλων πράξεων και παραλείψεων στυγνού αφελληνισμού της πατρίδας μας. Η ανθελληνική Αριστερά (ΚΚΕ και οι σύγχρονες παραφυάδες του, ο φασιστικός ΣΥΡΙΖΑ κ.ά.) εξ ιδρύσεώς της επιβουλεύεται την εθνική ανεξαρτησία, μάχεται κατά του Ελληνισμού, υποστηρίζει εκ πεποιθήσεως τη νόθευση των εθνών διά μεταναστών, ούτως ώστε να πραγματώσει το μεσσιανικό όραμα της δικτατορίας του προλεταριάτου.

Η σιωπή της Αριστεράς δια την Τουρκία και η ευθυγράμμισή της με την προπαγάνδα του Ερντογάν κατά της εθνικής κυριαρχίας μας συνιστούν ένα απτό αμάχητο τεκμήριο περί της εχθρικής και εν γένει προδοτικής στάσης της κατά της πατρίδας μας. Ετι περαιτέρω απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι με ηθική αυτουργία του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα σωρεία σχολείων τελεί υπό κατάληψη, με κεντρικό σύνθημα τον περιορισμό των κονδυλίων προς θωράκιση της εθνικής μας άμυνας.

Εν άλλοις λόγοις, ο ΣΥΡΙΖΑ σφετερίζεται τα σχολεία, ποδηγετώντας τα ανήλικα παιδιά μας προκειμένου να ποιήσει αισχρά αντιπολίτευση. Η κατάσταση καθίσταται άκρως αναστρέψιμη και όλως απογοητευτική, διότι ζητείται πλέον πολιτικός με αυξημένη ευθύνη του βουλευτικού αξιώματός του να αρθεί εις το ύψος των περιστάσεων, υπερασπιζόμενος την καθημαγμένη πατρίδα, τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, και όχι να ενεργεί απλώς ως εύλαλη μαριονέτα, ως άλαλος εντολοδόχος των κοσμοεξουσιαστών αφεντικών του.

Εν κατακλείδι, η Ελλάς βρίθει προθύμων Εφιαλτών, ελληνοφώνων έκγονων προδοτών, με αποτέλεσμα η εύστοχη και ορθολογιστική αντίδραση της εφημερίδας «δημοκρατία» να συνιστά ανυπερθέτως μία καθ’ όλα σύννομη ιστορική πράξη αντίστασης, όπως ακριβώς επιτάσσει ο συνταγματικός πατριωτισμός του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος ενάντια της πραξικοπηματικής απόπειρας της Τουρκίας να καταλύσει βιαίως το Σύνταγμα, την ψυχή, την υπόστασή μας ως Ελλάδα, ήτοι την αξιοπρέπειά μας.

*Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ