Κυριακή 13/6/2021

Παραλυτική καχεξία

Ο σύγχρονος «μπαμπούλας» της Νέας τάξης πραγμάτων είναι το αφήγημα της ακροδεξιάς φενάκης, ο οποίος επιστρατεύεται συλλήβδην διά να συσπειρώσει τους αδαείς πολίτες, οι οποίοι ασχολούνται με την πολιτική με όρους φανατισμού και οπαδισμού.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Οι αρχιτέκτονες της διάλυσης των εθνών, της νοθείας της συμπαγείας αυτών, έλκουν τα υποζύγιά τους, τα οποία είναι ο φιλελευθερισμός και ο κομμουνισμός ή άλλως η πεπτωκυία Αριστερά, όπου προλειαίνουν, εν κρυπτώ και παραβύστω, την εγκαθίδρυση της ολοκληρωτικής παγκοσμιοποιήσεως. Οι ψυμιθιωμένες ως άνω πολιτικο-οικονομικές θεραπαινίδες του συστήματος ακκίζονται ως απολογητές δήθεν της παγκόσμιας ειρήνης, κατ’ επίφαση, τιμητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και αυτόκλητοι σφοδροί αυθέντες-υπέρμαχοι της κανονικότητας.

Η μεθόδευση αυτή αποβλέπει εις τη δόλια απόκρυψη της αλήθειας, την αισχρά ποδηγέτηση των μαζών και τη δομική καλλιέργεια λήθης των γεγονότων της Ιστορίας. Η Ελλάς αποτελεί το τελευταίο «Σοβιέτ» παγκοσμίως, το προπύργιο των Εξαρχείων, το οποίο βρίθει από παράνομα αναρχικά γρουπούσκουλα, αυτόκλητες κοινωνικές ομάδες, τάγματα εφόδου, τα οποία συστρατεύονται διά να εξουδετερώσουν τον εκάστοτε αντιφρονούντα. Η εμπροσθοφυλακή του συστήματος ασκεί βία, τρομοκρατεί και απειλεί διά του μισθοφορικού, πάνοπλου στρατού, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, κατά παράδοξο τρόπο απολαμβάνει μίας ιδιότυπης ασυλίας, και οι αξιόποινες πράξεις του καθίστανται αμνηστευμένες εις το απυρόβλητο από το βαθύ κράτος, όποιος αμφισβητεί δε το οιονεί σιδηρούν παραπέτασμα του εθνομηδενισμού, ήτοι ένα μείγμα ΠΑΣΟΚ – ψευδεπίγραφης Αριστεράς, πλην όμως ευζωία, με τρυφηλότητα και με δαψιλούς μισθούς, εξοβελίζεται.

Εις την πατρίδα μας, η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών μισεί θανάσιμα την πατρίδα, εις την οποία γεννήθηκε, εκπαιδεύτηκε να προσποιείται ότι είναι εκ του ασφαλούς διεθνιστής ή επαναστάτης χωρίς αιτία, εντούτοις όμως εις την πράξη πρόκειται διά αφελληνισμένα αθύρματα. Ο φασισμός της Αριστεράς, τάγματα εφόδου, καταλήψεις, πορείες, δολοφονίες δεν καταστέλλονται εδώ και μισό αιώνα εις την πατρίδα μας, η οποία καθίσταται έρμαιο βανδαλιστών, οι οποίοι επιβάλλουν διά πυρός και σιδήρου, ήτοι διά της βίας, την ιδεοληψία τους.

Είμεθα η μοναδική χώρα όπου διαρκούντος του Εμφυλίου κατίσχυσε το εθνικό μέτωπο εις την πράξη όμως ηττήθηκε κατά κράτος, διότι ελλείψει οικοδόμησης ιδεολογίας κατέλειψε πρόσφορο έδαφος εις τον διαχρονικό ερυθρό ολοκληρωτισμό να διαβρώσει το σύμπαν, να καταλύσει τους θεσμούς, να αρπάξει την πατρίδα μας. Η ανθελληνική Αριστερά σήμερον, έρμαιο των υπερεθνικών διευθυντηρίων, τα οποία τη χρηματοδοτούν, μετέρχονται τον μπαμπούλα δήθεν της Ακροδεξιάς, κάνοντας ασύγγνωστα ιστορικά άλματα, ούτως ώστε να παρελκύσουν την κοινή κοντόφθαλμη γνώμη, η οποία ούσα μυωπικώς προσκολλημένη μονομερώς προς τα γεγονότα του μεσοπολέμου αποπροσανατολίζεται να στρέψει το βλέμμα του, ιχνηλατώντας προσηκόντως ποιος σήμερον καθίσταται ο αόρατος εχθρός του Ελληνισμού και ποιος κινεί τα νήματα, ποιος είναι, άραγε, ο εν τοις πράγμασι ιθύνων νους.

Η Αριστερά τι σχέση έχει με τη δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου, όταν δεν δύναται να διακρίνει την ανθρώπινη ζωή, παρά μόνο με τα κομματικά, ομματογυάλια, καμία αντίδραση διά τον δολοφονηθέντα καθηγητή που δίδασκε διά την ελευθερία εις τη Γαλλία, αν όμως ήταν αλλοδαπός, ισλαμιστής, η Αριστερά δήθεν της προόδου, η ξενόδουλος Αριστερά, η έμμισθη μαριονέτα των μαζών, θα διαμαρτυρόταν διά φασιστική και μισαλλόδοξη επίθεση.

* Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ