Κλιέφτω, κλιέφτεις, κλιέφτει…

Must Read

Πολλές φορές έχουμε κατηγορηθεί για εχθροί του κοινοβουλευτισμού

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Φοβάμαι όμως ότι ο κοινοβουλευτισμός μάς θεωρεί εχθρούς του. Ο μέχρι προχθές συμπαθέστατος Νικήτας Κακλαμάνης προσπάθησε να περάσει στα μουλωχτά τροπολογία-σκάνδαλο, που αθωώνει όλους τους «αμαρτήσαντες» αυτοδιοικητικούς άρχοντες, αλλά και υπαλλήλους που βούτηξαν το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι του κρατικού κορβανά. Το μήνυμα είναι σαφές: Κλέψτε, αρπάξτε, φάτε, πιείτε, αύριο γαρ απαλλαγείτε. Κρίμα.

Εδώ, στη χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα με τους φαιδρούς πολιτικούς, πάντα θα υπάρχει ένας Κακλαμάνης, που θα καλύπτει σκάνδαλα και θα αθωώνει κοινούς καταχραστές του δημόσιου χρήματος. Από την άλλη, ο κ. Τραγάκης φρόντισε να τακτοποιήσει στη Βουλή την κόρη και τον γαμπρό του. Εκτακτα. Τα παλιά χρόνια κατηγόρησαν έναν επαρχιώτη βουλευτή ότι ήταν αγράμματος. Αυτός εξεμάνη και απάντησε: «Ιγώ, ρε, αγράμματους;» «Ναι, ρε, εσύ. Ούτε ένα ρήμα δεν μπορείς να κλείνεις σωστά». «Ιγώ, ρε; Για άκου “κλιέφτω, κλιέφτεις, κλιέφτει”. Ξέρω ή δεν ξέρω;» Προφανώς ήξερε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλία: «Με βίαζε και σε ξενοδοχεία», λέει το 21χρονο θύμα του μεγαλογαιοκτήμονα – Τι απαντά ο ίδιος

Τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του μεγαλογαιοκτήμονα ο οποίος τη βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 11...

More Articles Like This