Ψηλά τα Rolex, σύντροφοι!

Must Read

Καταρχήν, ας πούμε το προφανές. Η αριστερά είναι ο νταβαντζής της κοινωνίας εδώ και πολλά χρόνια.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Το ΚΚΕ, μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ και οι παραφυάδες τους, ως τον λεγόμενο «χώρο», δηλαδή τα φρικιά, εκπροσωπούν τον κόκκινο έως παρδαλό ολοκληρωτισμό. Είναι ξαδερφάκια της Χ.Α., με τη διαφορά πως δεν πιστεύουν στο Έθνος και πως η Χ.Α. δεν είχε παρουσία στα Πανεπιστήμια, οπότε η αισθητική που βλέπετε σε πολλούς ακαδημαϊκούς χώρους, όλο μπίχλα, σκουπιδαριό, καταλήψεις, συνθήματα σε τοίχους και αποσύνθεση, είναι αποκλειστικό δημιούργημα της οργανωμένης παρουσίας της Αριστεράς στις ανώτατες σχολές, με τη συνέργεια στο έγκλημα πλήθους ομοϊδεατών διδασκόντων.

Στα πανεπιστήμια της Ουγκάντα, της Τανζανίας και της Κένυας ντρέπεσαι να μπεις. Στην Ελλάδα υπάρχουν κτίρια και Σχολές που θα λυπόσουν να αφήσεις εκεί τον σκύλο σου για δυο ώρες, μην κολλήσει τίποτα. Θα πήγαινες κατηγορούμενος για κακοποίηση. Αποτέλεσμα της «προοδευτικιάς» Αυτοδιοίκησης και του εκτρώματος του Ασύλου, που τα μετέτρεψε σε άντρα ανομίας, ανελευθερίας και ολοκληρωτικής βίας αλητών, κουκουλοφόρων, κομματόσκυλων. Αυτοί, οι μεγαλύτεροι εχθροί της Δημόσιας Παιδείας και οι πάτρωνές τους στα επίσημα κόμματα της Αριστεράς, είναι φασιστόμουτρα, αφού περισσότερο ή λιγότερο υποστηρίζουν τη βία ως πολιτικό μέσο, ώστε οι μειοψηφικές τους απόψεις να επιβληθούν στην πλειοψηφία.

Το δε ΚΚΕ ακόμη και στο καταστατικό του έχει ως βασική θέση τη βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος και την επιβολή δικτατορίας του «προλεταριάτου» και ορθώς ο Τζήμερος θέτει ζήτημα νομιμότητας της λειτουργίας του. Αν φτιάξετε ένα κόμμα και πάτε το καταστατικό του στον Αρειο Πάγο, όπου θα γράφετε πως θα αναστρέψετε το πολίτευμα και θα εγκαθιδρύσετε τη δικτατορία, π.χ., των οδοντιάτρων, των ιεροψαλτών, των σαλεπιτζήδων, τέλος πάντων, όποιου σας κάνει κέφι, το ανώτατο δικαστήριο θα σας κόψει τα ψηφοδέλτια, θα σας αποβάλει από τις εκλογές. Το ίδιο εάν χρησιμοποιήσετε ως έμβλημα το πουλί της 21ης Απριλίου. Γιατί όμως μπορείς να χρησιμοποιείς το σφυροδέπανο; Σε τι, άραγε, διαφέρει το σφυροδρέπανο από τη σβάστικα ή το πουλί της 21ης Απριλίου; Απλά το σφυροδρέπανο σκότωσε πολύ περισσότερους και οι κομισάριοί του, σε αντίθεση με τον Παττακό, δεν είχαν καθόλου πλάκα. Από τον Ζέβγο, με το ένα δόντι για να ανοίγει τις μπίρες, και τον Σιάντο, που ήθελε να γίνει Λένιν και κονομήσαμε τη σφαγή των Δεκεμβριανών, ως τον Κουτσούμπα, με το κουστούμι του Τσερνιένκο, δεν είναι καθόλου αστείοι τύποι και είναι ένα κλικ πιο ολοκληρωτικοί από τον Μακαρέζο.

Ο δε Γιάνης ο τσαχπίνης, που περπατάει και κοιτάει λάγνα τις κάμερες, είναι μια πιο γκροτέσκα εκδοχή αυτού του φασιστοειδούς ολοκληρωτισμού, όπου η αστική νομιμότητα είναι λάστιχο, που το τεντώνουν όπως τους καπνίσει.

Το πρόβλημα της Ν.Δ. είναι πως «σέβεται τους αγώνες της Αριστεράς» και αφού τους έχει αναγορεύσει σε κομμάτι του «δημοκρατικού τόξου» τώρα λούζεται ξανά η κοινωνία την ανομία τους. Το τι σχέση έχουν σταλινικοί και μετροσέξουαλ αριστεροί αλά Σόρος με την αληθινή Δεξιά και το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας και παριστάνουν μέρη του ίδιου τόξου είναι ένα μυστήριο, που δεν θα το λύσει κανείς, διότι απλούστατα δεν έχουν καμία σχέση.

Όταν τα Τάγματα Εφόδου του ΚΚΕ και του ευρύτερου χώρου βγαίνουν στους δρόμους με ρυθμικό βήμα σαν SS, με κράνη, κρατώντας στυλιάρια φτυαριών με κολλημένο, ως άλλοθι, επάνω ένα κόκκινο σημαιάκι και τα φρικιά το ίδιο ή μαύρο ή μαυροκόκκινο, ακόμη και στουρνάρι πρωτοετής ξέρει πως αυτό είναι οπλοφορία. Ρόπαλα κρατάνε οι σύντροφοι και με αυτά επιτίθενται στην Αστυνομία ή δέρνονται μεταξύ τους, γιατί έχουν και τα εσωτερικά τους για το γένος των Αγγέλων, αν η επανάσταση θα γίνει στις 11 που πεινάνε οι εργάτες ή στις 12 που ξυπνάνε οι φοιτητές κ.λπ.

Το ΚΚΕ και όλες οι αριστερές οργανώσεις αντιμετωπίζουν από μια άποψη τα μέλη τους ως φαντάρους, τουτέστιν θέλουν να τους κρατούν απασχολημένους και σε εγρήγορση, ώστε διά των πορειών, τραμπουκισμών, να σφυρηλατείται αγωνιστικό φρόνημα και να διατηρούνται η εσωτερική πειθαρχία και ο έλεγχος. Οι συγκεντρώσεις, οι πορείες, είναι κάτι σαν εκπαιδευτικές δραστηριότητες Τάγματος Πεζικού και το Πολυτεχνείο είναι η πιο τελετουργική και σημαντική από όλες. Αν το ΚΚΕ ήταν Μοίρα Καταδρομών, η πορεία του Πολυτεχνείου είναι η «Ογδοντάρα», η Πορεία Βολή. Με κατάληξη την Αμερικάνικη Πρεσβεία γίνεται μια επίδειξη δύναμης, διότι υπάρχουν και τα εσωτερικά νιτερέσα και ανταγωνισμοί.

Κάθε 17 Νοέμβρη τα αριστερά κόμματα και οργανώσεις τη βγάζουν έξω και τη μετράνε. Τη μαζικότητα. Τα τελευταία χρόνια ψωριάρικα πράγματα, αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα, αλλά η Αριστερά, σαν το γαϊδούρι και το μουλάρι, ξέρει έναν δρόμο, μια περπατησιά. Γιούχα στους πασόκους και στους δεξιούς, αλληλοκογιονάρισμα μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, και μετά πάνε στη Βασιλίσσης Σοφίας να υψώσουνε τη γροθιά, να δει το Rolex ο Πάιατ από το παράθυρο, για να ξέρει πόσες ώρες μετράνε ακόμη ο καπιταλισμός και ο ιμπεριαλισμός, που από το 1917 έχουν τον απέθαντο, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Η ΕΣΣΔ μπορεί να τα κακάρωσε, όμως η αντιπροσωπία είναι ακόμη εδώ και έχει στοκ τσιμεντοκονία από το Τσέρνομπιλ για τις εγκεφαλικές σπείρες.

Επίσης, ως γνωστόν, μπροστά στην κομματική γυμναστική και στα έθη της Αριστεράς κάμπτονται τα πάντα. Νόμοι, κοινή λογική, όλα πάνε περίπατο, διότι είναι αστικοί νόμοι, διότι τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, αυτοί ακόμη παίζουν επανάσταση μέσα σε ένα θερμοκήπιο που συντηρεί ευλαβικά το αστικό κράτος. Διότι εάν 40 χρόνια και βάλε τα κυβερνώντα κόμματα δεν τους κάνανε πλάτες, δεν θα μπορούσαν να διαβρώσουν την Παιδεία, τις Τέχνες, τα ΜΜΕ και να επιβάλλουν τη ρυπαρή αισθητική τους ακόμη και στους τοίχους. Ο Κουτσούμπας, ο Τσίπρας και ο καραφλοδαίμων, κάτι σαν ιδεολογική τρελοκαμπέρω της Αριστεράς, έχουν την απαίτηση, το θεωρούν κεκτημένο δικαίωμα, να παρανομούν ατιμώρητοι ακόμη και μέσα στην πανδημία και να κοκορεύονται γι’ αυτό. Πάρτε εσείς 20 φίλους σας και βγείτε με φτυαρόξυλα να κάνετε πορεία στη Σταδίου, οπουδήποτε. Θα σας μαζέψει η Αστυνομία στο πιτς φιτίλι. Αυτοί θέλουν να κάνουν μαγκιές με την άδεια της Αστυνομίας.

Οι πρώτες Εντατικές ήδη φράκαραν, αλλά τούτοι δω θέλουν να κάνουν την ετήσια κομματική γυμναστική, μη χαλαρώσουν τα πελατάκια του εθνομηδενισμού και αρχίσουν να σκέφτονται. Πεθαίνουν άνθρωποι και δεν μπορούν να τους αποχαιρετήσουν όλοι οι φίλοι και συγγενείς. Μέχρι 9 άτομα, λέει, στις κηδείες, 10 μαζί με τον πεθαμένο. Λες και θα παίξουν 5Χ5, αλλά η Αριστερά θέλει να μαζευτούν χιλιάδες. Θέλει κινητοποίηση, σύγκρουση, να βαθύνει η τσαντίλα, το μίσος, να παίξει πάλι η πιτσιρικαρία «Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός» με την άλλη πιτσιρικαρία, τους Αστυνομικούς, ώστε να σφυρηλατείται και να συντηρείται το «Πνεύμα Μονάδος».

Υπάρχουν δεξιοί που στηλίτευσαν την εξουσία για τις όποιες συγκεντρώσεις πολιτών σε ναούς, λιτανείες, για τη Θεία Κοινωνία κ.λπ. Το μέγεθος όμως του κάλου της κομμουνιστίλας το διαπιστώνεις από το γεγονός πως δεν βγήκε ούτε ένας από την Αριστερά και να πει για το Εφετείο «συγγνώμη, κάναμε λάθος». Ούτε ένας, έστω για δείγμα, να τον βάλουμε στη γυάλα, να τον δείχνουμε στα παιδιά μας και να λέμε «Ντάξει, δεν είναι όλοι Καραγκιόζηδες». Απαντούν με ειρωνείες και συμψηφισμούς. Τόσο φαιδρά υποκείμενα είναι. Ο Γιάνης, αδέρφια, ζήτησε με νάζι να τον δείρουν. Αν παραβιάσει τον Νόμο και δείξει απείθεια, μην του χαλάσετε το χατίρι. Αν και νομίζω, το νερό με μπλε χρώμα υπό πίεση είναι πιο αποτελεσματικό. Κάντε τους στρουμφάκια. Και μη φοβάστε, το Rolex του συντρόφου Γενικού Γραμματέα είναι αδιάβροχο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο στόχαστρο πανευρωπαϊκής έρευνας 20 Έλληνες influencers!

Να δώσουν εξηγήσεις για την εμπορική τους δραστηριότητα θα κληθούν 20 Έλληνες influencers, οι οποίοι έχουν βρεθεί στο στόχαστρο...

More Articles Like This