Εγώ φταίω…

Must Read

Είναι ο μοναδικός που αμέσως ύστερα από ατύχημά του (σύγκρουση με τρένο), ενώ μεταφερόταν τραυματισμένος στο ασθενοφόρο, είπε: «Καλοί μου άνθρωποι, εγώ φταίω»! Ήταν Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Θανάσης Βέγγγος (αιωνία του η μνήμη).

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Την ίδια στιγμή όλοι οι άλλοι (ΜΜΕ, αυτόπτες μάρτυρες κ.λπ.) έριχναν το φταίξιμο στις μπάρες, στον δρόμο, στον φωτεινό σηματοδότη, στο κράτος κ.λπ. Έτσι είναι. Πάντα οι άλλοι φταίνε. Επί ΣΥΡΙΖΑ για τη μόλυνση του Σαρωνικού έφταιγαν τα ψάρια, για την πυρκαγιά στο Μάτι τα πεύκα και για τα κάπιταλ κοντρόλ τα ΑΤΜ.

Επί Ν.Δ. για τις μάσκες αλεξίπτωτα φταίει η Σχολή Αλεξιπτωτιστών, για το δεύτερο κύμα του κορονοϊού η νεολαία, ενώ για την έλλειψη ΜΕΘ οι ασθενείς που αρρωσταίνουν. Ο αθάνατος Μαυρογιαλούρος στο επικό «Υπάρχει και φιλότιμο» μονολογεί: Να βρεθεί ένας άνθρωπος που να πει «ναι, ρε παιδιά. Εγώ έφταιξα. Συγγνώμη».

Θα περιμένεις πολύ, Μαυρογιαλούρε, γιατί για να παραδεχτεί κάποιος το φταίξιμό του θέλει λεβεντιά. Είδος εν ανεπαρκεία σήμερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκθεση-κόλαφος για τα Τέμπη: Εύφλεκτη ουσία στην εμπορική αμαξοστοιχία προκάλεσε την έκρηξη – Εξαφάνισαν τα στοιχεία

«Κόλαφο» για τις αρχές αποτελεί η έκθεση του αντιστράτηγου ε.α. και πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Ανδριανού Γκουρμπάτση για το...

More Articles Like This