Μπράβο στο ΥΕΘΑ

Must Read

Στο βιβλίο του Ι. Παπαφλωράτου «Γεώργιος Παπανδρέου. Πολιτική βιογραφία» διαβάζουμε:

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

«Κάποτε στη Βουλή, ο βουλευτής Ζακύνθου Μαρινάκης φώναξε στον Γ. Παπανδρέου, που βρισκόταν στο βήμα, “Κάτσε κάτω, Βούλγαρε”. Ο Αχαιός πολιτικός ρώτησε ποιος το είπε. Όταν ο βουλευτής Ζακύνθου απήντησε “εγώ”, ο Παπανδρέου εστράφη προς την Ολομέλεια και απαξιώνοντάς τον είπε: “Ε, τότε δεν έχει σημασία”».

Πώς μου ’ρθαν τώρα όλα αυτά; Να, διάβασα ότι ο Φίλης, ο Βαρουφάκης και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις ενοχλήθηκαν από την προβολή στην πρόσοψη της Βουλής του εξαιρετικού αφιερώματος του ΥΕΘΑ στις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Τους τρόμαξαν τα άρματα και η εικόνα της Παναγίας. Και η μεν γνώμη του ιεροψάλτη Φίλη και κλεισοτραπεζίτη Βαρουφάκη «δεν έχει σημασία». Έχει όμως πολύ μεγάλη σημασία ο ενθουσιασμός του λαού για τη θαυμάσια αυτή πρωτοβουλία.

Όσο για τους αντιρρησίες, τους απαντά θαυμάσια ο Περικλής Γιαννόπουλος: «Πάψετε σαπιοδάσκαλοι να εξευτελίζετε τη φυλή. Πάψετε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το σπαθί»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρίστρια έβγαζε φωτογραφίες και έπεσε(!) μέσα σε ενεργό ηφαίστειο

Πάτησε το ρούχο της, σκόνταψε και έπεσε στον κρατήρα

More Articles Like This