Σκέτο «Μακεδονία»

Must Read

Αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκε το UEFA Nations League, μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν οι ποδοσφαιρικές Εθνικές ομάδες όλων των ευρωπαϊκών κρατών και, φυσικά, των Σκοπίων, τα οποία στη μικρή πινακίδα στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης αναφέρονται ως «MKD».

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Ούτε βόρεια ούτε νότια ούτε ανατολικομεσημβρινή. Επίσης, στη φανέλα τους οι ποδοσφαιριστές φέρουν το σήμα της ομοσπονδίας τους με τα γράμματα FFM, προφανώς Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Μακεδονίας. Η φανέλα αυτή, μάλιστα, φαίνεται και σε ένα επίσημο διαφημιστικό της UEFA. Εμείς τι να προσθέσουμε; Να μας ζήσεις, κ. Τσίπρα, με τις «άριστες» συμφωνίες. Να μας ζήσεις, κ. Μητσοτάκη, που σέβεσαι μεν τις συμφωνίες, αλλά δεν επιβλέπεις αν τηρούνται. Παρεμπιπτόντως, στα Σκόπια κυκλοφορεί χαρτονόμισμα των 10 σκοπιανών δηναρίων, που εξεδόθη τον Μάρτιο του 2018, όπου το κρατίδιο (FYROΜ τότε) επίσης αυτοονομάζεται «Μακεδονία»… Τώρα θα μου πείτε, αυτό μας μάρανε; Εδώ έχει ψυχικό τραύμα ο ιεροψάλτης Φίλης με την προβολή στη Bουλή του βίντεο του ΥΕΘΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μελόνι κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές! «Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο “Τζόρτζια”»

Την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες Ευρωεκλογές ανακοίνωσε σήμερα η Τζόρτζια Μελόνι, καλώντας τους Ιταλούς πολίτες, ψηφοφόρους της και μη,...

More Articles Like This