VAR και ξενοιάσαμε

Must Read

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι εκ των πολιτικών μας μάς θεωρούν ανθρώπους των σπηλαίων, μη δυναμένους να χωρίζουν δύο γαϊδάρων άχυρα, και, επομένως, και την κοτσάνα από τον ορθό λόγο. Γίνομαι πιο σαφής.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Μόλις εκστομίσει κάποιος υπουργός, βουλευτής, γενικός γραμματέας, Μακρόπουλος του Μπάντεν Μπάντεν κ.λπ. μπαρούφα νούμερο 42 και άνω και ξεσηκωθεί το πόπολο, αμέσως ο υπουργός, βουλευτής, γενικός γραμματέας, Μακρόπουλος κ.λπ. αποφαίνεται: «Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου».

Έχουμε προφανέστατα μια αμφισβητούμενη φάση. Αρα κάποιος πρέπει να ξεδιαλύνει τα πράγματα. Και αυτός ο κάποιος δεν είναι άλλος από το δοκιμασμένο και πανίσχυρο VAR. Μη γελάτε. Άλλωστε, το Τσάμπιονς Λιγκ έχει δείξει ότι το VAR είναι αλάνθαστο. Θα στήσουμε, λοιπόν, τον κ. Μπαμπινιώτη μπροστά στις τηλεοράσεις με τα ριπλέι και θα μας λύνει τις απορίες. Λέει, π.χ., ο κ. Χρυσοχοΐδης ότι η πορεία του ΚΚΕ είναι απλώς «πολιτική εκδήλωση». Θα επεμβαίνει το VAR και θα αποφαίνεται: «Πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον κ. Χρυσοχοΐδη». Τόσο απλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο βίντεο από εγκλήματα των Ισραηλινών στη Γάζα

Δυστυχώς, όπως φαίνεται από τα πολλά βίντεο που κατά καιρούς βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, οι Ένοπλες Δυνάμεις του...

More Articles Like This