Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

VAR και ξενοιάσαμε

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι εκ των πολιτικών μας μάς θεωρούν ανθρώπους των σπηλαίων, μη δυναμένους να χωρίζουν δύο γαϊδάρων άχυρα, και, επομένως, και την κοτσάνα από τον ορθό λόγο. Γίνομαι πιο σαφής.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Μόλις εκστομίσει κάποιος υπουργός, βουλευτής, γενικός γραμματέας, Μακρόπουλος του Μπάντεν Μπάντεν κ.λπ. μπαρούφα νούμερο 42 και άνω και ξεσηκωθεί το πόπολο, αμέσως ο υπουργός, βουλευτής, γενικός γραμματέας, Μακρόπουλος κ.λπ. αποφαίνεται: «Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου».

Έχουμε προφανέστατα μια αμφισβητούμενη φάση. Αρα κάποιος πρέπει να ξεδιαλύνει τα πράγματα. Και αυτός ο κάποιος δεν είναι άλλος από το δοκιμασμένο και πανίσχυρο VAR. Μη γελάτε. Άλλωστε, το Τσάμπιονς Λιγκ έχει δείξει ότι το VAR είναι αλάνθαστο. Θα στήσουμε, λοιπόν, τον κ. Μπαμπινιώτη μπροστά στις τηλεοράσεις με τα ριπλέι και θα μας λύνει τις απορίες. Λέει, π.χ., ο κ. Χρυσοχοΐδης ότι η πορεία του ΚΚΕ είναι απλώς «πολιτική εκδήλωση». Θα επεμβαίνει το VAR και θα αποφαίνεται: «Πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον κ. Χρυσοχοΐδη». Τόσο απλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ