Δευτέρα 21/6/2021

Βραδυφλεγής βόμβα

Η Ελλάς πνέει τα λοίσθια και αφουγκραζόμαστε, τουλάχιστον οι γρηγορούντες, τον επιθανάτιο ρόγχο της καθημαγμένης πατρίδας μας, η οποία δρα ως αποικία χρέους και ως πολιτικό προτεκτοράτο με έμμισθους υπερεθνικούς ελληνόφωνους και άβουλους εντολοδόχους διοικούντες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον ελληνικό λαό ως ένα ανυπόληπτο άθυρμα, μια συσσωματωμένη και ανερμάτιστη άμορφη μάζα, ευεπίφορη προς την πολιτική, κοινωνική και ανθρωπολογική καταβαράθρωση.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Η παγκόσμια ελίτ προπαρασκευάζει μια αναδυόμενη αυτοκρατορία, όθεν οι λαοί θα άγονται και θα φέρονται υπό τα διεστραμμένα κελεύσματα της ολιγοψηφίας, εξ ου και υφαρπάζουν την Ευρώπη διά της νοθεύσεως των εθνών και της εργαλειοποιήσεως του Ισλάμ, με αυτόθροη συνέπεια την άφευκτη εγκαθίδρυση μιας νέας πολιτισμικής πραγματικότητας, η οποία δίκην του εύπλαστου μεθοδευμένου αφηγήματος των κατά το δοκούν «δικαιωματιστών» επιβάλλεται να διαφυλάξει την ιδιαιτερότητα και την ταυτότητα του Ισλάμ, απαλείφοντας όμως τις υπόλοιπες εθνικές ταυτότητες.

Τρανή απόδειξη, πως οτιδήποτε εκτός του χριστιανισμού είναι προοδευτικό, ενώ ο χριστιανισμός είναι σκοταδισμός και μεσσιανισμός. Τουλάχιστον αυτά διατείνονται οι έμμισθες μαριονέτες της εγχώριας καθεστηκυίας τάξεως.

Ως εκ τούτου, λοιπόν, η Ευρώπη, μεθισταμένη πλήρως εκ των ιδρυτικών της οραμάτων περί της Ευρώπης των εθνών, αντί να διαφυλάξει ανυπερθέτως τον συνεκτικό αρμό της πολιτισμικής συγγένειας των λαών, διαφυλάττοντας εις το ακέραιον την πολιτισμική ταυτότητά τους, με σύνδεσμο μία εκ των προεξαρχουσών συνιστωσών, που παραδεδεγμένως αποτελεί ο χριστιανισμός, ή να επιδιώξει τελεσφόρως τη δημιουργία ενός Ευρωσυντάγματος, καθώς και ενός ενιαίου αμυντικού δόγματος μέσω του ευρω-στρατού, σήμερον απλώς έχει ισχνώς μετασχηματισθεί σε μια γραφειοκρατική οικονομική ελίτ, η οποία εκδηλώνει αλληλεγγύη μόνον κατ’ επίφαση ως προς τα λοιπά έθνη-κράτη, ίδετε τις δήθεν κυρώσεις προς την Τουρκία.

Άρα ποιος είναι ο συνεκτικός ιστός και ο σύνδεσμος (ταυτότητα, πολιτισμός, κοινές δομές) στην Ευρώπη, η οποία έχει μετατραπεί σε μια βραδυφλεγή βόμβα ετερόκλητων πολιτισμών, που εν τέλει έχει άρδην και καθολικώς αλλοτριωθεί.

Η Ελλάς έχει υποθηκεύσει το μέλλον της, συρρικνώνοντας την εθνική κυριαρχία της εις τους δανειστές, έχει απεμπολήσει την εθνική της αξιοπρέπεια, έχει καταλύσει την εθνική της ταυτότητα, αποτελεί τον ουραγό της Ευρώπης, ο πληθυσμός της γηράσκει ένεκεν δημογραφικής συρρικνώσεως, δεδομένου ότι «οι φιλεύσπλαχνες» κυβερνήσεις δεν υποστηρίζουν οικονομικά την ίδρυση νέας οικογένειας, τη στιγμή κατά την οποία αναρίθμητοι μετανάστες κατακλύζουν την πατρίδα μας, μουσουλμάνοι εις το θρήσκευμα, με τουλάχιστον τρία παιδιά ο καθένας, και ενώ όλα αυτά τεκταίνονται, οι ελληνόφωνοι του συνδικαλισμού, της «ντουντούκας», του «τραμπουκισμού» και της σεσηπυίας ύλης των εκμαυλιστικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, οραματίζονται την αναβίωση του ερυθρού ολοκληρωτισμού.

Η Ελλάς τετέλεσθαι, ο λαός άγεται και φέρεται από την προγονοπληξία, άνευ ουδενός προσανατολισμού. Εν κατακλείδι, «το Ελλαδέξ» των ελληνόφωνων μαρξιστών ή φενακισμένων φιλελεύθερων έχουν κατά παραυτουργία οδηγήσει το καράβι στα βράχια, υπάρχει άραγε έτερη λυσιτελής οδός πέραν της ελεγχόμενης αυτής της ως άνω διελκυστίνδας;

*Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ