Βουλευτές με… άποψη

Must Read

Ούτως ή αλλέως, δεν θα ήθελα ποτέ να ήμουν βουλευτής σ’ αυτό το Κοινοβούλιο που έχουμε για πολλούς λόγους.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Και οπωσδήποτε για κανέναν λόγο δεν θα ήθελα να είμαι βουλευτής αυτής της Ν.Δ. Ο λόγος είναι απλός και εξηγούμαστε. Οι άνθρωποι είναι μπλοκαρισμένοι και δεν μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους, αν αυτή διαφέρει από την κομματική ή, μάλλον καλύτερα, αρχηγική γραμμή.

Έτσι, βρέθηκε ένας δυστυχής σε μια εκπομπή και του ζητήθηκε να απαντήσει με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ αν, δεδομένων των υγειονομικών συνθηκών, πρέπει να γίνει η πορεία του «Πολυτεχνείου». Ηταν να τον κλαις τον άνθρωπο. Ουδείς κατάλαβε τι απαντούσε, με τον συντονιστή να του ζητεί επανειλημμένως να τοποθετηθεί σαφώς και μονολεκτικώς. Μέχρι και τον τρόπο διεξαγωγής του Τσάμπιονς Λιγκ ανέλυσε, αλλά απάντηση στο θέμα δεν πήραμε. Ακόμα και συνταγές μαγειρικής μάς είπε, όμως απάντηση γιοκ. Καταλάβατε τώρα γιατί τους λυπάμαι (όχι όλους) τους ανθρώπους; Επειδή όντως είναι για λύπηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συμπληρωματική δειγματοληψία στο οικόπεδο που μεταφέρθηκε χώμα από τα Τέμπη – Επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες συγγενών για λανθασμένες πρακτικές

Συμπληρωματική δειγματοληψία θα πραγματοποιηθεί αύριο στο ιδιωτικό οικόπεδο στην Λάρισα στο οποίο μεταφέρθηκαν παράνομα περίπου 25 φορτηγά με χώμα...

More Articles Like This