Το μεγάλο μυστικό του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Must Read

Μερικές αλήθειες είναι μπροστά στα μάτια μας, κυριολεκτικά φωνάζουν κι εμείς δεν θέλουμε να τις δούμε και να τις ακούσουμε.

  • Παναγιώτης Λιάκος

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί γιατί στην ευχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένας άνθρωπος εγνωσμένης ευφυΐας, δουλευταράς από τους λίγους (οι ρόζοι στα χέρια του από τα μεροκάματα στην οικοδομή δεν μπορούν να γιάνουν ούτε μ’ ένα χρόνο μασάζ με ενυδατικές) και ψυχολογικά ευσταθής άνθρωπος, ανοιγοκλείνει την αγορά σαν ενθουσιασμένος μπόμπιρας που ανακάλυψε τον διακόπτη του ρεύματος και παίζει…

Μερικοί έφτασαν σε τόσο χαμηλό σκαλί στου κακού την σκάλα ώστε να πουν ότι λαμβάνει αυτές τις αποφάσεις επειδή «δεν γνωρίζει που παν’ τα τέσσερα» και –αν είναι δυνατόν!- διότι «δεν ξέρει πως βγαίνει το μεροκάματο και γι’ αυτό νομίζει ότι θα έχουμε ανάπτυξη λουκετιάζοντας την αγορά».

Ευτυχώς, υπάρχουν οι υπερασπιστές του Έλληνος «Μωυσέως» (Θεός φυλάξοι) και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους, εγκωμιάζοντας αδιάκοπα τον πολυχρονεμένο και τοιουτοτρόπως τα κορωνοεμβάσματα προγραμμάτων ενημερώσεως που έχου και… πέτσα και πολύ ψαχνό, μπαίνουν με αξιοκρατικό τρόπο στις σωστές τσέπες.

Ωστόσο, ουδείς μέχρι τώρα έχει διαγνώσει το τραυματικό υπόστρωμα στις εκ πρώτης όψεως ανεξήγητες αποφάσεις του χαρισματικού πρωθυπουργού, παρόλο που το έχει αποκαλύψει ο ίδιος και μάλιστα στην Ολομέλεια της Βουλής!

«Εγώ ήμουν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών από την χούντα!», είπε στις 21/7/2016, στη Βουλή, με τρεμάμενη φωνή ο 6μηνος αιχμάλωτος του πολιτικού πολέμου της πατρίδος! Ο αναντικατάστατος πρωθυπουργός συνέχισε τη συγκλονιστική αφήγησή του λέγοντας «και έζησα… Γιατί γελάτε κύριοι; Γιατί γελάτε κύριοι; Γιατί γελάτε; Και έζησα τα 6 πρώτα χρόνια της ζωής μου στην εξορία!».

6 μηνών πολιτικός κρατούμενος. 6 πρώτα έτη ζωής στην εξορία. Άλλο ένα 6άρι λείπει για το τζακ ποτ του Θηρίου…

Πάντως, η εμπειρία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα χέρια των… Βιετκόνγκ σε τόσο τρυφερή ηλικία και η πικρή εμπειρία της εξορίας σ’ ένα αφιλόξενο και τραχύ μέρος όπως το Παρίσι, δεν μπορεί παρά να του δημιούργησε μια επιπρόσθετη ανάγκη αναζήτησης σιγουριάς και ασφάλειας. Και τι ασφαλέστερο από μια χώρα όπου όλα είναι κλειστά, οι πολίτες ενημερώνουν την Αστυνομία ακόμα και για να πετάξουν τα σκουπίδια και δεν κουνιέται φύλλο;

Αν δεν θέλαμε καραντίνα μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία ας μην είχαμε χούντα να διώκει βρέφη έξη μηνών.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση του πρωθυπουργού!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο περιστατικό με ανήλικους στην Πέλλα: 15χρονος έβρισε και απείλησε χωρίς λόγο συνομήλική του!

Προβληματισμό προκαλεί το νέο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων που έρχεται πάλι από την Πέλλα.Μόλις πριν από λίγα 24ωρα οργή προκάλεσε...

More Articles Like This