Δομή στον Έβρο…

Must Read

Διαβάζω στη «δημοκρατία» ότι δημιουργείται νέα δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών στον Έβρο.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Προφανώς έχουμε να κάνουμε με ηλίθιους, οι οποίοι δεν έχουν ιδέα ούτε πού βρίσκεται ο Εβρος ούτε ποια ιδιαιτερότητα (όχι τη γνωστή…) έχει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει και το εξής εξωφρενικό: «Η νέα δομή θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στον νέο φράχτη στον Εβρο». Μάλλον νομίζουν ότι απευθύνονται σε ντιπ κατά ντιπ βλάκες. Δηλαδή όσοι θα φιλοξενούνται εκεί θα αποτελούν και την εφεδρεία για την προάσπιση του φράχτη; Νέα στρατιωτική τακτική στον ορίζοντα… Το ΥΕΘΑ συμφωνεί; Βέβαια, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ορεστιάδας (ΔΣΟ), που διαμαρτύρεται εντόνως για τη νέα δομή (τη νέα πυριτιδαποθήκη, καλύτερα) που θα γίνει στο χωριό Φυλάκιο Ορεστιάδας, μόλις 16 χιλιόμετρα από τη μεθόριο, έχει διαφορετική (τη σωστή) άποψη. Αλλά ποιος είναι ο ΔΣΟ και τι ξέρουν αυτοί από αναχώματα, από Πράσινες Πόρτες, από εισέχουσες του Τριγώνου Καραγάτς ή από κοιτοστρώσεις του Αρδα, μπροστά στους στρατηγικούς κολοσσούς που λέγονται Μηταράκης και Μητσοτάκης;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο σε συγκεντρώσεις οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι και για λόγους ασφαλείας

More Articles Like This