Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Τζαμπατζήδες στο μετρό

Συμπολίτες μου. Είχα δώσει τις προάλλες ραντεβού στα εκδοτήρια ενός σταθμού του μετρό. Θες το στήσιμο που είχα φάει, θες η περιέργειά μου, με ώθησαν να κάνω ένα γκάλοπ.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Όχι, αυτό δεν έβγαλε τη Ν.Δ. μπροστά με 18 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ Το δικό μου έδειξε ότι στους 50 επιβάτες τουλάχιστον οι μισοί μπαίνουν στο μετρό χωρίς να τσεκάρουν εισιτήριο. Η μέθοδος είναι απλή, γνωστή και… αποτελεσματική. Περνά ο νομοταγής πολίτης και από πίσω τρυπώνουν και ένας δύο συνημμένοι.

Το φαινόμενο μπορεί να εξαλειφθεί γρήγορα και αποτελεσματικά εάν γίνουν έλεγχοι. Όμως δεν γίνονται. Οι τελευταίοι που έγιναν πρέπει να ήταν αυτοί των πρώτων μηνών κυκλοφορίας του μετρό, το 2000. Και έπειτα πώς να συντηρήσουμε αξιοθρήνητα λεωφορεία, ξεχαρβαλωμένα στέγαστρα στάσεων, βρομερά βαγόνια μετρό και ηλεκτρικού και, γενικώς, όλο αυτό το σύστημα που λέγεται ΜΜΜ, το οποίο παραπέμπει σε εικόνες τέλειας διάλυσης… Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το συνεχιζόμενο πάστωμα, θα έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα. Χαίρετε, κ. Καραμανλή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ