Τζαμπατζήδες στο μετρό

Must Read

Συμπολίτες μου. Είχα δώσει τις προάλλες ραντεβού στα εκδοτήρια ενός σταθμού του μετρό. Θες το στήσιμο που είχα φάει, θες η περιέργειά μου, με ώθησαν να κάνω ένα γκάλοπ.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Όχι, αυτό δεν έβγαλε τη Ν.Δ. μπροστά με 18 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ Το δικό μου έδειξε ότι στους 50 επιβάτες τουλάχιστον οι μισοί μπαίνουν στο μετρό χωρίς να τσεκάρουν εισιτήριο. Η μέθοδος είναι απλή, γνωστή και… αποτελεσματική. Περνά ο νομοταγής πολίτης και από πίσω τρυπώνουν και ένας δύο συνημμένοι.

Το φαινόμενο μπορεί να εξαλειφθεί γρήγορα και αποτελεσματικά εάν γίνουν έλεγχοι. Όμως δεν γίνονται. Οι τελευταίοι που έγιναν πρέπει να ήταν αυτοί των πρώτων μηνών κυκλοφορίας του μετρό, το 2000. Και έπειτα πώς να συντηρήσουμε αξιοθρήνητα λεωφορεία, ξεχαρβαλωμένα στέγαστρα στάσεων, βρομερά βαγόνια μετρό και ηλεκτρικού και, γενικώς, όλο αυτό το σύστημα που λέγεται ΜΜΜ, το οποίο παραπέμπει σε εικόνες τέλειας διάλυσης… Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το συνεχιζόμενο πάστωμα, θα έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα. Χαίρετε, κ. Καραμανλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η έλλειψη ρευστότητας «πνίγει» τους μικρούς!

Επιδείνωση του οικονομικού κλίματος καταγράφει η εξαμηνιαία έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ

More Articles Like This