Η πρώτη σοβαρή πράξη αντίστασης

Must Read

Ο αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής Κ. Βαθιώτης δήλωσε παραίτηση, αρνούμενος να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις της υγιειονομικής χούντας

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο κ. Βαθιώτης θεωρεί ότι έχει επιβληθεί παγκόσμια και ελληνική δικτατορία και ότι οι περιορισμοί των ελευθεριών μας, που επιβάλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί.

Για το περιεχόμενο της διδασκαλίας του, που αφορά τα εγκλήματα κατά της ζωής και της υγείας, κάποιος έστειλε ανώνυμη αναφορά στο πανεπιστήμιο, μεμφόμενος τον κ. Βαθιώτη ότι οι θέσεις του διέποντο από υποκειμενισμό.

Ο κ. Βαθιώτης, αιφνιδιάζοντας το πανελλήνιο, απεδείχθη εύθικτος και έτοιμος να αναλάβει το κόστος των επιστημονικών θέσεών του για τα δικαιώματα του πολίτη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Αντιδρώντας στη συνωμοσία της σιωπής και αναλαμβάνοντας χειροπιαστό και υπολογίσιμο κόστος για την ελευθεροφροσύνη του, δήλωσε τα ακόλουθα σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε χθες ο κ. Βαθιώτης στην εκπομπή της Δέσποινας Μποτίτση στον Focus FM:

«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματός μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε μπροστά στην αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κυρία Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας. Το μάθημα αυτό είναι η αναγγελία της παραιτήσεώς μου.

Όταν ο πρωθυπουργός βγήκε και ανήγγειλε την επιβολή του δεύτερου lockdown, βγήκα και κραύγασα δημοσίως, γράφοντας τη φράση “δεν σπούδασα νομικά για να με εξευτελίζει ο κύριος Μητσοτάκης φυλακίζοντάς με και υποχρεώνοντάς με να κυκλοφορώ στέλνοντας SMS”. […] Έχουμε ελληνική και παγκόσμια δικτατορία. Δεκάδες φορές είχα χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό μας δικτάτορα και τύραννο, εξηγώντας για ποιο λόγο έχει καταλυθεί το Σύνταγμα και γιατί τα συγκεκριμένα υγειονομικά μέτρα που έχουν ληφθεί είναι προδήλως παράνομα και αντισυνταγματικά».

Σε ένα άνυδρο τοπίο συμβιβασμένων και βουβών «διανοουμένων», που στέλνουν SMS στον Κούλη για να πετάξουν τα σκουπίδια δίχως να φάνε πρόστιμο για τη μετακίνησή τους μέχρι τον κάδο απορριμμάτων, υπάρχουν και άνθρωποι όπως ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προ παντός ενημέρωση

Υποθέτω ότι πολλοί λίγοι θα βρεθούν να υποστηρίξουν ότι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα, βρίσκεται σήμερα σε ζηλευτά επίπεδα.Εκεί που...

More Articles Like This