Τα 15 λεπτά τελείωσαν

Must Read

Όλοι αυτοί οι λοιμωξιολόγοι και οι ειδικοί που π.κ. (προ κορωνοϊού) ήταν παντελώς άγνωστοι πήραν την, κατά Αντι Γουόρχολ, δεκαπεντάλεπτη δημοσιότητα και με το (πάρα πολύ) παραπάνω.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Κατάφεραν να μας τρελάνουν με τις αντιφάσεις τους και να μας κατατρομοκρατήσουν με τις ζοφερές προβλέψεις τους, που ουδέποτε ήταν έστω και ελάχιστα ενθαρρυντικές. Δεν χρειάζεται να ξαναθυμηθούμε τις θεαματικές κωλοτούμπες τους (κάνει ή δεν κάνει η μάσκα, καλό ή κακό το εμβόλιο, είναι ή δεν είναι αποτελεσματική η κολχικίνη, πρέπει ν’ ανοίξουν τα σχολεία ή δεν πρέπει).

Μήπως είναι καιρός τώρα να συμμαζευτούν, να παρατήσουν τα κανάλια και να ασχοληθούν με την επιστήμη τους αθόρυβα και δημιουργικά; Μια εισήγηση στον αρμόδιο υπουργό, και τέρμα. Τις εκτιμήσεις τους, που δεν είναι και πολύ επιτυχημένες, ας τις κρατήσουν για τον εαυτό τους. Φλομώσαμε πια!

Α, και πού είστε, ρε παλικάρια, που μιλάτε για τρίτο lockdown; Πότε τελείωσε το δεύτερο και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ιερώνυμος δεν ασχολείται με τον μικροπρεπή Βελόπουλο: «Δεν κάνουμε ό,τι μας πει αυτός»

Με φόντο τις ιερές αποδοκιμασίες του Κυριάκου Βελόπουλου, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος φτάνοντας στο Δήλεσι Βοιωτίας παραχώρηση δηλώσεις στους δημοσιογράφους....

More Articles Like This