Ελευθερία ή θάνατος

Must Read

Ένας λαός ο οποίος ιταμώς ακρωτηριάζει τις ιστορικές ρίζες του και δεν τιμά τους κεκοιμημένους προγόνους του, οι οποίοι θυσιάστηκαν με αυταπάρνηση διά την επιγενόμενη ελευθερία, την οποία αυτός απολαμβάνει σήμερα απλοχερώς, καθίσταται νομοτελειακά καταδικασμένος εις την λήθη της Ιστορίας και εις την ανυποληψία του μέλλοντος.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Εκ των εξωνημένων ΜΜΕ, τα οποία έχουν υποκαταστήσει ευθέως τη δικαστική εξουσία, καταλύοντας κατάφωρα τη συνταγματική έννομη τάξη, παρακολουθούμε «τηλεδίκες» επί καθημερινής βάσεως, καθιστάμεθα κοινωνοί δυσώδους παραπληροφορήσεως, ενώ παραλλήλως υφιστάμεθα την εν γένει επονείδιστη επιβολή μιας ιδιότυπης δικτατορίας, αυτής της πολιτικής ορθότητας. Οι ιθύνοντες νόες, ήτοι οι καθεστωτικοί αυτοί δρώντες εξουσιαστές, οι οποίοι, ενώ ακκίζονται δήθεν ως αυτόκλητοι δημοκράτες, επί τη πράξει πατάσσουν οιαδήποτε ελευθέρα εκφορά γνώμης και διακίνησης καινοφανών ιδεών, φαλκιδεύοντας εκ παραλλήλου την αυθόρμητη γένεση οιασδήποτε γόνιμης απόψεως υγιούς και τεκμηριωμένης αντίστασης κατά της ιδεολογικής μονολιθικότητας του επιβεβλημένου και όζοντος ολοκληρωτισμού. Η αποφράς ημέρα του θανάτου του Γέρου του Μοριά, του παμμέγιστου αρχιστράτηγου του ελληνικού έθνους Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, την 4η/2/1843, ουδόλως άγγιξε την ξενόδουλο Ελλάδα, έρμαιο του εθνομηδενισμού της επαράτου Νέας Τάξεως Πραγμάτων και του δομικού ανθελληνισμού της κατάπτυστης παγκοσμιοποιήσεως, μιας ιδεοληψίας της οποίας φορείς είναι οι ανώτατοι αξιωματούχοι αυτού του καθημαγμένου κράτους. Το εθνικό φρόνημα των ανθρώπων διά την ανεξαρτησία και την ελευθερία δεν αγγίζει τη σημερινή Πολιτεία, εθισμένη ούσα εις τον εξανδραποδισμό και την άνωθεν δουλεία, εξ αυτού του λόγου παρασιώπησε, μεταξύ άλλων, εκκωφαντικά και τους ηρωικώς πεσόντες εις τα Ίμια την 30ή/1/1995.

Εν κατακλείδι, όταν η ψυχή του ανθρώπου είναι ελεύθερη, δρα ως πραγματικός επαναστάτης, εξοβελίζοντας τα υπό του συστήματος εγκατεστημένα κωλύματα της νοοτροπίας του ραγιά, κραυγάζοντας «πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον, ή ανθρώποις», πράττει κανείς δηλαδή ως γνήσιος απόγονος, προερχόμενος ευθέως της μήτρας των μεγάλων ηρώων. Εξ αυτού, λοιπόν, του λόγου οι σύγχρονοι καθεστωτικοί εξωμότες μας παραχαράσσουν την Ιστορία ακριβώς διά να μας ποδηγετούν.

Ενώπιον, λοιπόν, της σύγχρονης βιομηχανίας κατασκευής «υπηκόων», ενώπιον των σύγχρονων ευήθων του συστήματος και των έμμισθων φερέφωνων τους, ενώπιον του φόβητρου του σύγχρονου «μπαμπούλα» της υγείας μας, ας αντιτάξουμε αναφανδόν τον πολιτισμό μας, ας καταδυθούμε και ας αναδυθούμε ούτως ώστε, κατά την κρίσιμη στιγμή κατά την οποίαν δοκιμάζονται οι ψυχές μας έναντι του αναπόδραστου κινδύνου της βιούμενης τυραννίας, ας ξαναγράψουμε ανενδοίαστα Ιστορία, αρθρώνοντας έκπαλαι τη φράση «τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους», κατά τον Γέρο του Μοριά, ενεργοποιώντας αφεύκτως τον νόμο του «αντιπεπονθότος» (Ανταποδοτική Δικαιοσύνη), κατά τον Αριστοτέλη!

*Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυβερνητικός εκπρόσωπος με αρχιεπισκοπικά άμφια

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έχει αναλάβει καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου - με τη διαφορά ότι φορά άμφια αντί για κοστούμι....

More Articles Like This