Ούτε εσείς, κ. Δημοσχάκη;

Must Read

Ποιο είναι το κυρίαρχο στοιχείο της δημοκρατίας; Η εκπροσώπηση του λαού, διά των βουλευτών του, οι οποίοι, όντες γνώστες (λέμε τώρα) των προβλημάτων των εκλογικών περιφερειών τους, μεταφέρουν αυτά στη Βουλή και διεκδικούν τη επίλυσή τους.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Γνωστά αυτά. Εφαρμόζονται, όμως; Η απάντηση είναι «ναι, αν συμφωνούν με τη γραμμή του κόμματος». Πάμε τώρα: Δημοσχάκης, Δερμεντζόπουλος, Κελέτσης, Γκαρά. Τι είναι αυτοί; Είναι οι βουλευτές Εβρου που, ίσως πλην Κελέτση, δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έμαθαν ότι στον Έβρο συντελείται ένα έγκλημα με την «αναδόμηση» της δομής στο Φυλάκιο, προκειμένου να «φιλοξενήσει» μέχρι 1.500 με 2.000 τζιχαντιστές, με προοπτική, σύμφωνα με τον γίγαντα κ. Μηταράκη, να φτάσει και τους… 10.000. Καλά, οι τρεις (φαίνεται ότι) είναι άσχετοι. Εσείς, κ. Δημοσχάκη, γιατί δεν μιλάτε; Έχετε διατελέσει αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Δεν το βλέπετε το πρόβλημα; Σας έβαλε τα γυαλιά η κυρία Μπαχαρίδου, μια πτυχιούχος λογίστρια και χρηματοοικονομικής επιστήμης! Λίγη ντροπή πια! Όλα έχουν ένα όριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίθριος ο καιρός σήμερα με λίγες μπόρες – Οι πρώτες εκτιμήσεις για Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα

Μετά από τις τρεις μέρες με την παρουσία της αφρικανικής σκόνης σήμερα έχουμε πλέον απαλλαγεί πλήρως και ο καιρός...

More Articles Like This