Είναι εσχάτη προδοσία

Must Read

Η τρομοκρατία δεν είναι ιδεολογία. Είναι άθροισμα εγκλημάτων. Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, δολοφονίες εκ προμελέτης, οπλοκατοχή, οπλοχρησία, έκρηξη, σωματικές βλάβες, ληστείες, απρόκλητη φθορά ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας κ.λπ.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Καθεμιά χωριστά από αυτές τις εγκληματικές πράξεις και όλες μαζί κατατείνουν σε απόπειρα ενός άλλου κακουργήματος, της Εσχάτης Προδοσίας, που προβλέπεται και τιμωρείται βάσει του άρθρου 134, στο κεφάλαιο του Ποινικού Κώδικα για τις Προσβολές του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Λέει το άρθρο στην παράγραφο 1: «Οποιος επιχειρεί με βία ή απειλή βίας να καταλύσει, να μεταβάλει, να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού ή να αποστερήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αυτόν που ασκεί την προεδρική εξουσία, τον Πρωθυπουργό, την Κυβέρνηση ή τη Βουλή από την εξουσία που έχουν κατά το Σύνταγμα, τιμωρείται με κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη τουλάχιστον δέκα ετών».

Η δράση της 17Ν και όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων, σύμφωνα με λεγόμενα από τους ίδιους στις προκηρύξεις τους, επιδιώκει την ανατροπή του πολιτεύματος, ώστε τα ένοπλα αριστερά φασιστοειδή, μια ολιγάριθμη μειοψηφία, να επιβάλουν στη συντριπτική πλειοψηφία μια μορφή δικτατορίας βουτηγμένης στο αίμα, που απέτυχε παταγωδώς όπου εφαρμόστηκε, βυθίζοντας στο πένθος και στην ανέχεια ολόκληρους λαούς, αφήνοντας κατά την πτώση της, από το 1989 και έπειτα, μια κακόφημη γενοκτόνα «μαύρη» σελίδα στην Ιστορία της ανθρωπότητας, εφάμιλλη του Ναζισμού και του Φασισμού. Μόνη διαφορά, πως στο πρωτάθλημα των Γενοκτόνων οι Ναζί παίρνουν το χάλκινο μετάλλιο, διότι το χρυσό το παίρνει ο Μάο και το αργυρό ο Στάλιν, ο τόσο αγαπημένος του εν Ελλάδι καρκινώματος της αριστερίλας.

Δεκάδες άνθρωποι έχουν πυροβοληθεί πισώπλατα, έχουν ανατιναχτεί. Έχουν δολοφονηθεί αθώοι άνθρωποι, τους οποίους «δίκασαν» αμετακλήτως ο Κουφοντίνας και οι όμοιοί του και τους σκότωσαν. Από πολιτικούς, εκδότες, ξένους, που οι δολοφονίες τους δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στη χώρα, κουβαλώντας στρατιές πρακτόρων, με έκδοση σε βάρος μας ταξιδιωτικών οδηγιών, έως αστυνομικούς, παιδιά λαϊκών οικογενειών, οδηγούς, υπαλλήλους ή απλώς περαστικούς, όπως ο Αξαρλιάν. Η χώρα σε παγκόσμια δυσφήμηση για δεκαετίες και οικογένειες αθώων βουτηγμένες στο πένθος, που σήμερα βιώνουν την αυθάδεια και την παντελή έλλειψη τσίπας των τρομοκρατών και των υποστηρικτών τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται. Θυμίζω τις αποκαλύψεις Πανούση για τα νταραβέρια υψηλόβαθμου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με έγκλειστους τρομοκράτες, που έδιναν νομοθετικές παραγγελιές και οργίζονταν για τη μη πλήρη τήρηση των συμπεφωνημένων. Το έκαναν «αβαβά», αλλά έπεσε άλλη μία φορά το προσωπείο, όπως και με τις δηλώσεις του γνωστού βοηθού σπερματεγχύτη βουλευτή, που απέδωσε στη 17Ν δράση «με ανθρωπιστικό ιδεώδες». Αυτές τις μέρες όμως έχουμε κανονικό στριπτίζ. Αποκορύφωμα, οι τελευταίες αισχρές δηλώσεις, που δικαιολογούν τους φόνους των αθώων θυμάτων, και οι επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων από άλλα φιντάνια.

Αυτό που υπερχειλίζει, γιατί θέλει κάθε αριστερή «πουτάνα» να κρυφτεί και η παλιανθρωπιά δεν την αφήνει, είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που κόπτονται για τα δικαιώματα του κρατουμένου στην πραγματικότητα παθαίνουν ιδεοληπτική ρεύση με τη δράση του. Έτσι τους ξεφεύγουν δηλώσεις που φανερώνουν αυτό που ξέραμε πάντα. Γουστάρουν ΟΠΛΑ και 17Ν, πηγάδες, όπως εκείνο το σκουπίδι, ο πανεπιστημιακός καθηγητής, που έγραψε πως «έγινε μισή δουλειά» στον Μελιγαλά. Όποιος σιγοντάρει τη βία ως αποδεκτή μέθοδο πολιτικής δράσης σιγοντάρει την Εσχάτη Προδοσία, είναι κι αυτός προδότης και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Όλη αυτή η ολοκληρωτική, μισάνθρωπη χυδαιότητα, υποστήριξη σε εγκληματική δράση με σκοπό την Εσχάτη Προδοσία, επιβεβαιώνει όσους χρόνια λέμε πως έχουμε δύο ειδών ολοκληρωτικούς, φασίστες: τους μαύρους και τους κοκκινόμαυρους, απλώς οι δεύτεροι δεν πιστεύουν στο Έθνος. Πως ήταν λάθος η ανοχή στο άλλο άκρο του ολοκληρωτισμού, στους οπαδούς της αριστερής δικτατορίας, των εμπρησμών, των φόνων, των ληστειών, των βανδαλισμών. Πλέον, με αφορμή την υπόθεση Κουφοντίνα, δεν είναι μόνο τα τρολ τους στα κοινωνικά δίκτυα που αποκαλύπτουν τον βόρβορο με τη λατρεία του αίματος, που είναι τα εσώψυχα της Αριστεράς, είναι και τα επώνυμα στελέχη και οι δημοσιογράφοι που στα ίσια δικαιολογούν τη δράση του και τη γλυκοκοιτάζουν με απωθημένο. Διότι η ΟΠΛΑ και η 17Ν είναι το υποσυνείδητό τους, είναι η αληθινή, η επιτιθέμενη Αριστερά, που μισεί την αστική δημοκρατία, περιφρονεί, αλλά εργαλειοποιεί τις ελευθερίες που αυτή παρέχει.

Τεράστια η ευθύνη των αστικών κομμάτων και, κυρίως, των ηγεσιών της Ν.Δ., οι οποίες έδειξαν ανοχή και ενοχή και φέρθηκαν με σαβουάρ βιβρ στον κοκκινόμαυρο φασισμό, ενώ έπρεπε να αντιμετωπίζεται με αυστηρότητα και απομόνωση. Δεν υπάρχει «δημοκρατικό τόξο» με τον ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του οποίου φέρονται ως απολογητές και πολιτικό σκέλος της τρομοκρατίας, ξερνώντας χολή στον δημόσιο βίο και κάνοντας ανιστόρητους συμψηφισμούς.

Για να τελειώνουμε: Οι κρατούμενοι βεβαίως και έχουν δικαιώματα. Γι’ αυτούς υπάρχουν οι ποινικοί νόμοι και όχι για αγγέλους. Και ο διάβολος, αν ήταν ισοβίτης, θα είχε συγκεκριμένα δικαιώματα. Οι φυλακές, επίσης, δεν είναι Airbnb για να διαλέγουν οι κρατούμενοι.

Δικαιούνται όμως να έχουν αντιρρήσεις κατά της απόφασης για τη μεταγωγή τους. Αρμόδιο για να εκδικάσει αυτές τις αντιρρήσεις είναι το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του τόπου κράτησης, ούτε το πεζοδρόμιο ούτε «1.000» νομικοί (σ.σ.: μόνο η Αθήνα έχει σχεδόν 30.000 δικηγόρους, χώρια τους συμβολαιογράφους κ.λπ.).

Αν καθυστέρησαν να του δώσουν αντίγραφα της προσβαλλομένης απόφασης, είναι ατόπημα και πρέπει να ελεγχθεί. Πάντως, τώρα τα έχει. Αρμόδιο, λοιπόν, είναι το Τριμελές Πλημμελειοδικείο και αν η εθνική Δικαιοσύνη απορρίψει το αίτημά του, οποιοσδήποτε κρατούμενος μπορεί να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Είναι δε επιτακτική πλέον ανάγκη να συντριβεί η ανομία της Αριστεράς, που και τα υγειονομικά μέτρα παραβιάζει προκλητικά, αλλά και υποστηρίζει το έγκλημα και την προδοσία. Οι καθημερινές ομαδικές επιθέσεις και οι βανδαλισμοί και η δημόσια στήριξη στην τρομοκρατία δεν μπορεί να είναι πλημμελήματα και οι δράστες να φεύγουν ατιμώρητοι, για να ετοιμάσουν τις επόμενες επιθέσεις στην έννομη τάξη και τη δημοκρατία. Ενα νέο Ιδιώνυμο είναι επιτακτική ανάγκη.

*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θα απαγορευτεί το παγωτό και η πίτσα στο Μιλάνο μετά τα μεσάνυχτα!

Την απαγόρευση κατανἀλωσης παγωτού και πίτσας διά νόμου εξετάζει σοβαρά ο Δήμος Μιλάνου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον θόρυβο στην...

More Articles Like This