Σάββατο, 17 Απρίλιος 2021

Φτου σας!

Όταν οι δύο σατράπες, Κικίλιας (υστερεί στην ανάγνωση) και Χαρδαλιάς, τελείωσαν το καινούργιο φιρμάνι προς τον ελληνικό λαό, με τα «αποφασίσαμε και διατάσσουμε», η εγγονούλα μου έβαλε τα κλάματα…

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

… επειδή θα συνεχιστεί ακόμα η αποχή από το σχολείο, ενώ άλλα άφηναν να διαρρέυσουν. Ποιος πληρώνει αυτό το δάκρυ, βρε ολίγιστοι; Σακατέψατε μια ολόκληρη γενιά και δεν λέτε να σοβαρευτείτε. Παίρνετε μέτρα στο γόνατο και εξουθενώνετε έναν ολόκληρο λαό, έναν χρόνο τώρα, χωρίς σχέδιο και συνεπώς χωρίς αποτέλεσμα.

Από τη μια, αφήνετε ασύδοτη την Αριστερά, διότι δεν τολμάτε να την πειράξετε, να αλωνίζει με τα συλλαλητήρια, και, από την άλλη, σας φταίει ο κόσμος για την, όπως λέτε, εξάπλωση του κορωνοϊού, ενώ δεν σας φταίνε τα σαρδελοκούτια του Καραμανλή. Κανονικά, σας πρέπει ένα γερό βρίσιμο, αλλά δεν είμαστε «Βερέμηδες», για αυτό περιοριζόμαστε στο «φτου σας!», που είπε και ο Καρασωλήνας (Ν. Φέρμας) στον βουλευτή Καλοχαιρέτα (Απ. Αυδής) στην ταινία «Στουρνάρα 288», σε έναν ύμνο… σιχτιρίσματος των Ελλήνων πολιτικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Δημήτρης Ριζούλης
Δημήτρης Ριζούλης
Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ