Φτου σας!

Must Read

Όταν οι δύο σατράπες, Κικίλιας (υστερεί στην ανάγνωση) και Χαρδαλιάς, τελείωσαν το καινούργιο φιρμάνι προς τον ελληνικό λαό, με τα «αποφασίσαμε και διατάσσουμε», η εγγονούλα μου έβαλε τα κλάματα…

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

… επειδή θα συνεχιστεί ακόμα η αποχή από το σχολείο, ενώ άλλα άφηναν να διαρρέυσουν. Ποιος πληρώνει αυτό το δάκρυ, βρε ολίγιστοι; Σακατέψατε μια ολόκληρη γενιά και δεν λέτε να σοβαρευτείτε. Παίρνετε μέτρα στο γόνατο και εξουθενώνετε έναν ολόκληρο λαό, έναν χρόνο τώρα, χωρίς σχέδιο και συνεπώς χωρίς αποτέλεσμα.

Από τη μια, αφήνετε ασύδοτη την Αριστερά, διότι δεν τολμάτε να την πειράξετε, να αλωνίζει με τα συλλαλητήρια, και, από την άλλη, σας φταίει ο κόσμος για την, όπως λέτε, εξάπλωση του κορωνοϊού, ενώ δεν σας φταίνε τα σαρδελοκούτια του Καραμανλή. Κανονικά, σας πρέπει ένα γερό βρίσιμο, αλλά δεν είμαστε «Βερέμηδες», για αυτό περιοριζόμαστε στο «φτου σας!», που είπε και ο Καρασωλήνας (Ν. Φέρμας) στον βουλευτή Καλοχαιρέτα (Απ. Αυδής) στην ταινία «Στουρνάρα 288», σε έναν ύμνο… σιχτιρίσματος των Ελλήνων πολιτικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This