Ε, δεν είναι και Τσόρτσιλ…

Must Read

Συμπολίτες μου! Ας άκουγα έναν Έλληνα πρωθυπουργό να πει κάποτε σ’ αυτόν τον δόλιο και «πάντα προδομένο λαό» την αλήθεια. Ο ένας του λέει ότι «λεφτά υπάρχουν». Ο άλλος ότι «μ’ έναν νόμο και ένα άρθρο θα καταργήσω τα Μνημόνια».

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Ο τρίτος ότι «θα μειώσω τους φόρους, θα αυξήσω τις θέσεις εργασίας και θα επαναφέρω το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη». Τι έγινε από όλα αυτά; Τίποτα απολύτως. Όλα ψέματα. Στις 13 Μαΐου 1940, και ενώ οι γερμανικές μεραρχίες σαρώνουν τη δυτική Ευρώπη, ο νέος πρωθυπουργός της Αγγλίας Ουίνστον Τσόρτσιλ, σε ιστορική ομιλία του στο βρετανικό Κοινοβούλιο, υπόσχεται στους συμπατριώτες του ότι δεν έχει κάτι άλλο να τους προσφέρει «εκτός από αίμα, πόνο, δάκρυα και ιδρώτα». Έτσι τους έπεισε ότι τα πράγματα είναι σχεδόν τραγικά και έτσι ατσαλώθηκαν και τα αντιμετώπισαν.

Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι οι πολιτικοί μας είναι του αναστήματος του Τσόρτσιλ, αλλά ούτε ένα… ανθυποτσορτσιλάκι δεν μπορούν να γίνουν; Τόσο ψέμα πια;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στίγκας για το «μπλόκο» στους Σπαρτιάτες: «Δυνάμεις του σκότους μας απέκλεισαν»

Για σκοτεινές δυνάμεις και παρεμβάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη δικαιοσύνη έκανε λόγο ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, μετά...

More Articles Like This