Προσπαθεί η κυρία Κεραμέως!

Must Read

«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουν τα παιδιά στα σχολεία» δήλωσε η κυρία Κεραμέως, χωρίς άλλες διευκρινίσεις, και μας έστειλε… Διότι τι ακριβώς κάνει; Έχουν αρπάξει όλοι εκεί στο υπουργείο της από μια μυγοσκοτώστρα και κυνηγούν κορωνοϊούς;

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Έχει μαντρώσει τους ειδικούς της επιτροπής και τους πιέζει («πείτε “ναι”, πείτε “ναι”»); Έχει ζητήσει τη συνταγή από την κυρία Ντόρα πώς δεν θα υπάρχει κορωνοϊός στα Χανιά το Πάσχα, όπου θα πάει, τον απαυτό μας να χτυπήσουμε κάτω, διότι έτσι γουστάρει και «ξέρεις ποια είμ’ εγώ, ρε;»; Είναι κάτι που ξέρει κι εμείς δεν το ξέρουμε ούτε πρόκειται να το μάθουμε; Όλα τα παραπάνω άραγε; Διαλέγετε και παίρνετε. Όμως, μια και ξέρει το κόλπο η κυρία υπουργός, γιατί δεν προσπαθεί λίγο ακόμα να βγάλει κι εμάς από την καραντίνα, που, παράταση στην παράταση, κλείσαμε πέντε μήνες και προκοπή δεν βλέπουμε; Να προτείνω και κάτι ακόμα. Ρε, δεν σταματάτε τις βλακείες και το δούλεμα; Φτάνει πια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλία: «Με βίαζε και σε ξενοδοχεία», λέει το 21χρονο θύμα του μεγαλογαιοκτήμονα – Τι απαντά ο ίδιος

Τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του μεγαλογαιοκτήμονα ο οποίος τη βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 11...

More Articles Like This