Υπεύθυνη Δήλωση

Must Read

«Ο υπογεγραμμένος Παλαβός (κατά Άδωνη) ή Ψεκασμένος (κατά Μητσοτάκη και Πλεύρη) δηλώ υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως ότι αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας όσους κακολογούν τους λοιμωξιολόγους και τας παραφυάδας αυτών, καθώς και τους άλλους ειδικούς, που επί έναν χρόνο φροντίζουν αδιάκοπα για το καλό μας, δίνοντάς μας χρήσιμες και, κυρίως, αποτελεσματικές συμβουλές για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Ακόμα δηλώνω ότι παρήγγειλα φωτογραφίες όλων των μελών της ΕΑΕΣΔΥΛΠ, της ΕΕΕ και της ΕΕΠΔΥ, τις οποίες θα κορνιζώσω και θα τοποθετήσω σε επίκαιρα σημεία του σπιτιού μου, θα τις προσκυνώ δε τρις της ημέρας, λιβανίζοντας με λιβάνι από Boswellia sacra κατευθείαν εισαγωγής από το Ομάν και την Υεμένη». Η παραπάνω δήλωση υπογράφεται κατόπιν πιέσεως της συζύγου μου, για να ‘χουμε το κεφάλι μας ήσυχο, όπως μου είπε, και δεν έχει κι άδικο.

Παρεμπιπτόντως, μόνον οι εφημερίδες «Αυγή», «δημοκρατία», «Εστία», «Κόντρα» και «Μακελειό» «είδαν» την τροπολογία «θωρακίσεως» των λοιμωξιολόγων. Οι άλλες;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παγκόσμιος συναγερμός μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν: Αρνείται ότι δέχθηκε πυραυλική επίθεση το Ιράν

ABC, CNN και CBS επιμένουν ότι το Ιράν δέχτηκε τρία τουλάχιστον πυραυλικά πλήγματα. «Δεν έχει γίνει επίθεση με πυραύλους ως τώρα» λέει η Τεχεράνη

More Articles Like This