Παρασκευή 18/6/2021

Υπεύθυνη Δήλωση

«Ο υπογεγραμμένος Παλαβός (κατά Άδωνη) ή Ψεκασμένος (κατά Μητσοτάκη και Πλεύρη) δηλώ υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως ότι αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας όσους κακολογούν τους λοιμωξιολόγους και τας παραφυάδας αυτών, καθώς και τους άλλους ειδικούς, που επί έναν χρόνο φροντίζουν αδιάκοπα για το καλό μας, δίνοντάς μας χρήσιμες και, κυρίως, αποτελεσματικές συμβουλές για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Ακόμα δηλώνω ότι παρήγγειλα φωτογραφίες όλων των μελών της ΕΑΕΣΔΥΛΠ, της ΕΕΕ και της ΕΕΠΔΥ, τις οποίες θα κορνιζώσω και θα τοποθετήσω σε επίκαιρα σημεία του σπιτιού μου, θα τις προσκυνώ δε τρις της ημέρας, λιβανίζοντας με λιβάνι από Boswellia sacra κατευθείαν εισαγωγής από το Ομάν και την Υεμένη». Η παραπάνω δήλωση υπογράφεται κατόπιν πιέσεως της συζύγου μου, για να ‘χουμε το κεφάλι μας ήσυχο, όπως μου είπε, και δεν έχει κι άδικο.

Παρεμπιπτόντως, μόνον οι εφημερίδες «Αυγή», «δημοκρατία», «Εστία», «Κόντρα» και «Μακελειό» «είδαν» την τροπολογία «θωρακίσεως» των λοιμωξιολόγων. Οι άλλες;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ