Σύμπλευση και σολοικισμοί

Must Read

«Σαν δεν ντρέπεται, είναι και ψάλτης». Έτσι σχολίασε η Ειρήνη (Έλλη Φωτίου) στον σύζυγό της Γιώργο (Στ. Ληναίος) την «αποκάλυψη» του ιεροψάλτη συνάδελφου του Πασχάλη (Γιάννης Μιχαλόπουλος) ότι δήθεν την είδε να φλερτάρει με τ’ αφεντικό της κ. Βαλάσκο (Αν. Μπάρκουλης).

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Αναφέρομαι στην (κι αυτή) θρυλική ταινία «Μιας πεντάρας νιάτα» των Πρετεντέρη – Γιαλαμά. Εδώ το θέμα δεν είναι ποιος θα ντραπεί, αλλά ποιος θα πρωτοντραπεί. Ο κ. Φίλης, που είναι και ψάλτης, ξαναξιφουλκεί κατά της Εκκλησίας. Ο κ. Γεωργιάδης δικαιώνει και υμνεί τον Καρανίκα για τον μπάφο. Στο σημείο αυτό αυτομουντζώνομαι, διότι τον ψήφιζα κάποτε, αφού άλλα έλεγε σε κάτι «βασιλόπιτες» στο «Τιτάνια»… Γιατί δεν μας λένε ότι (αυτή η) Ν.Δ. και (αυτός ο) ΣΥΡΙΖΑ συμπλέουν πλέον, στο σίγουρο λιμάνι της εξουσίας;

Μερικοί θέλοντας να φανούν… δημοτικιστότεροι των δημοτικιστών ή, απλώς, αρεστοί στο αριστερόστροφο σύστημα, διαπράττουν απίστευτες βλακείες. Σε διαφημιστικό του Cosmote History ακούμε ότι η Μάχη της Κρήτης ήταν από τις σπουδαιότερες του «Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου». Παλικάρια, ή όλα δημοτική ή όλα καθαρεύουσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέλος η ΠΥΡΚΑΛ! Θα γίνει «υπουργούπολη»! Με τροπολογία πωλούν τα υπάρχοντά της!

Με υπουργική τροπολογία επιταχύνεται το real estate στην ΠΥΡΚΑΛ, όπου η κυβέρνηση απορρίπτει παραγγελίες για παραγωγή όπλων προκειμένου να...

More Articles Like This