Το δίκιο και τα συμφέροντά μας είναι στο πλευρό του Ισραήλ

Must Read

Οι Παλαιστίνιοι και η μαντίλα τους είναι φετίχ της βλαμμένης εγχώριας Αριστεράς

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Αυτοί που ποτέ τους δεν κούνησαν τον ράθυμο απαυτό τους για τη συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου, αυτοί που ήταν απόντες στο ζήτημα των αγνοουμένων, που αβαντάριζαν και ακόμη σιγοντάρουν τους Τούρκους ισλαμοφασίστες, θλιβερά αντηχεία τους, στον αγώνα μας για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων και των Αρμενίων, αυτοί που πρόθυμα στέκονται στο πλευρό κάθε εχθρού μας, απέναντι στο Έθνος και στα συμφέροντά του, έχουν λιώσει 10 ζευγάρια παπούτσια σε πορείες και συγκεντρώσεις για τους μαϊμού «Φιλισταίους».

Σήμερα στη Γάζα κουμάντο κάνουν ισλαμιστές, πουτάνες του Ερντογάν, που ασκούν τρομοκρατία με τουρκοϊρανική βοήθεια. Έχουν εξοντώσει κάθε δυτικότροπο κοσμικό στέλεχος και υποδέχθηκαν τον Ερντογάν με τουρκικές σημαίες και ισλαμικά και ανθελληνικά συνθήματα, όπως «Καλώς ήλθες, νέε Πορθητή», ευθεία προσβολή προς τους Ελληνες. Κατ’ επανάληψη η ηγεσία τους, ο Αμπάς το είπε πάλι στον Ερντογάν στο τηλεφώνημα μεταξύ τους πριν από λίγες ημέρες, συνεχάρη τον Τούρκο δικτάτορα για τη μετατροπή της Αγια-Σοφιάς σε τζαμί.

Επί δεκαετίες υποστηρίξαμε τους Παλαιστινίους στον ΟΗΕ, παντού. Το 1982, μετά την εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο, την πολιορκία της Βηρυτού και την πανωλεθρία της Φατάχ, με μεσολάβηση της κυβέρνησής μας και τις καλές υπηρεσίες του αείμνηστου φίλου μου, ευπατρίδη διπλωμάτη και αδαμάντινου Πατριώτη, του Θέμου Στοφορόπουλου, ο μόνος δυτικός διπλωμάτης που παρέμεινε στη φλεγόμενη Βηρυτό, σώσαμε πάνω από 8.000 χιλιάδες Φενταγίν, όλη την επιζήσασα ένοπλη δύναμη του παλαιστινιακού κινήματος, που με ελληνικά πλοία, κατόπιν της κατάπαυσης του πυρός, μεταφέρθηκαν στην Τυνησία. Χάρη στην Ελλάδα δεν εξοντώθηκαν μέχρις ενός από τον νικηφόρο Ισραηλινό Στρατό, που είχε σαρώσει κάθε αντίσταση στο πέρασμά του και είχε σε ατσάλινο κλοιό τη λιβανική πρωτεύουσα. Μερικές χιλιάδες Ελληνες, παρασυρμένοι από την προπαγάνδα και το αίσθημα δικαίου υπέρ του αδυνάτου, που διακρίνει τον λαό μας, είχαν προστρέξει στη Βασιλίσσης Σοφίας 25, όπου ήταν τα γραφεία της Διπλωματικής Αντιπροσωπίας της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και είχαν υπογράψει δήλωση για να πολεμήσουν εθελοντικά στο πλευρό των Παλαιστινίων. Ανάμεσά τους και ένας ρομαντικός δεκαεπτάχρονος μαθητής που μόλις είχε τελειώσει τη δευτέρα λυκείου, η αφεντιά μου.

Το Ισραήλ στα χρόνια που ακολούθησαν έκανε γενναία βήματα για να εξασφαλίσει την ειρήνη. Αποδέχθηκε ένα Παλαιστινιακό Κράτος σε μέρος της γης της Παλαιστίνης, αποχώρησε από εδάφη που κατείχε επί δεκαετίες. Οι Παλαιστίνιοι όμως δεν αποδέχθηκαν στα αλήθεια ποτέ το αντίστοιχο δικαίωμα των Εβραίων στην ιστορική κοιτίδα τους. Διακηρυγμένος στόχος της Χαμάς, παραμάγαζο πια του Ερντογάν και της κατευθυνόμενης από το Ιράν Χεζμπολάχ, είναι η καταστροφή του Εβραϊκού Κράτος και η εξόντωση των Εβραίων.

Στις βιτρίνες απαγόρευσαν τις… κούκλες, για να μη σκανδαλίζονται οι πιστοί, όσοι Παλαιστίνιοι είχαν κοσμικές αντιλήψεις καταδιώχθηκαν και πολλοί δολοφονήθηκαν, τα μεικτά σχολεία απαγορεύτηκαν. Πήραν το πάνω χέρι τζιχαντιστές. Όπου έχουν την εξουσία οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι μετέτρεψαν τη ζωή των ανθρώπων σε μια εφιαλτική δυστοπία, ενώ υποκινούν τους Αραβες πολίτες του Ισραήλ σε συνεχείς ταραχές, αυτό που κι εμείς θα υποστούμε μια μέρα, αν δεν αντιστρέψουμε την πλημμυρίδα του λαθροεποικισμού. Χρησιμοποιούν ανήλικα παιδιά ως ζωντανές ασπίδες σε αποθήκες οπλισμού που παίρνουν από το Ιράν και τους Τούρκους, σε βάσεις εκτόξευσης πυραύλων που στρέφονται κατά αμάχων στο Ισραήλ, για να έχουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τα νεκρά σώματά τους ως όπλα προπαγάνδας και διαστροφής της αλήθειας, μετά τα αντίποινα του Ισραήλ στη βροχή πυραύλων κατά τα τυφλά χτυπήματα των Παλαιστινίων τρομοκρατών.

Το γενναίο Εβραϊκό Έθνος έπειτα από σχεδόν 2.000 χρόνια, με άοκνες προσπάθειες των πρωτοπόρων του Εθνικού Κινήματός του, αυτού που ονομάζεται Σιωνισμός, γιατί παρά τις συνωμοσιολογικές γελοιότητες, οι πρωτοπόροι Σιωνιστές, όπως ο Θεόδωρος Χερτσλ, είναι για τους Εβραίους ό,τι είναι για μας ο Ρήγας Φεραίος και οι ιδρυτές της Φιλικής Εταιρείας, έκανε έναν πρωτοφανή άθλο. Από τη διασπορά στα πέρατα της γης, για χρόνια οργάνωσε την επιστροφή των Εβραίων στην ιστορική τους πατρίδα και μετά την τρομερή καταστροφή του Ολοκαυτώματος, διεκδίκησε και κέρδισε ξανά τον τόπο τους, μια πατρίδα για τους Εβραίους. Από αυτή την άποψη, από την απαρέγκλιτη έμπρακτη αφοσίωσή του στο «Ποτέ ξανά!», ο λαός του Ισραήλ είναι αξιοθαύμαστος και παράδειγμα προς μίμηση. Τρία χρόνια στρατιωτική θητεία οι άνδρες, δύο χρόνια οι γυναίκες, σε μια χώρα περικυκλωμένη από μια θάλασσα εχθρών, όπου νέοι με αναπηρία βάζουν μέσο να υπηρετήσουν, διότι το αντίθετο το θεωρούν ατίμωση και όλο το αμυντικό σύστημά τους βασίζεται στην Εφεδρεία. Ακόμη και οι πιλότοι των μαχητικών είναι έφεδροι, πολίτες – οπλίτες. Τη Σπάρτη και την Αθήνα, που εμείς ξεχάσαμε, οι Ισραηλινοί τις μιμούνται.

Αυτές τις ημέρες το Ισραήλ, μαζί με τις τουρκικές και ιρανικές απειλές και ύβρεις, δέχεται έναν κανονικό πόλεμο με χιλιάδες τυφλά πυραυλικά χτυπήματα από τη γη που το ίδιο παραχώρησε με συμφωνία στους Παλαιστινίους, που, ενώ το Ισραήλ τους αναγνωρίζει δικαίωμα σε πατρίδα, αυτοί το αρνούνται σε έναν από τους αρχαιότερους λαούς του κόσμου.

Τα συμφέροντά μας είναι κοινά, η Ελλάδα και το Ισραήλ είναι οάσεις δικαίου και ευημερίας σε μια έρημο ισλαμικής βαρβαρότητας και αυταρχισμού. Δεχόμαστε απειλή από τον ίδιο εχθρό, που παράλογα και με έπαρση μας βλέπει και τους δύο ως πρώην οθωμανικές επαρχίες. Η ασφάλεια των κρατών μας, η εκμετάλλευση των θαλάσσιων ζωνών μας, η δυτικότροπη αντίληψη και των δυο μας για τις διεθνείς σχέσεις, επιβάλλουν τη συνεργασία των δύο αρχαίων Εθνών μας, όχι μόνον των κρατών μας αλλά και της διασποράς μας. Ενωμένοι Ελληνες, Εβραίοι, Αρμένιοι, μαζί με τα κοινά συμφέροντα με την Αίγυπτο και τη Γαλλία και τα συμφέροντα των ΗΠΑ, που πλέον ταυτίζονται εν πολλοίς με τα δικά μας, είμαστε μια κραταιά συμμαχία αποτροπής αλλά και συνεργασίας για την ευημερία, τείχος απέναντι στη φονταμενταλιστική βαρβαρότητα.

Το 1982 είχα το ελαφρυντικό του ρομαντισμού της εφηβικής ηλικίας. Εδώ όμως και πολλά χρόνια ξέρω καλά πού βρίσκονται τα συμφέροντά μας, ποιοι, χωρίς τα φτιασίδια της προπαγάνδας, έχουν το δίκιο με το μέρος τους.

Χωρίς μισόλογα λοιπόν, ναι, στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ. Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα του ενάντια στην παλαιστινιακή τρομοκρατία που έχει τουρκοϊρανική στήριξη, υποστηρίζουμε το δικαίωμα του Ισραήλ να αμυνθεί, να τιμωρήσει τους τρομοκράτες και να υπερασπιστεί τον λαό του και τη γη του. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις συνεχιζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις σε βάρος Εβραίων αμάχων και εκφράζουμε τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Δικό μας καθήκον εδώ στην Ελλάδα είναι επίσης να καθαιρέσουμε και αυτό το μιαρό τοτέμ της Αριστεράς, ανύπαρκτης σε ό,τι αφορά τον λαό μας και ενοχλεί το κράτος-serial killer, την Τουρκία. Ναι, «σύντροφοι», we stand with Israel, όχι με τους κακοποιούς ψυχοπαίδια του Ερντογάν και των μουλάδων, διότι οι Παλαιστίνιοι είναι σύμμαχοι και όργανα των εχθρών μας και διότι το Ισραήλ τελικά έχει δίκιο και τα συμφέροντά μας είναι στο πλευρό του λαού του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This