Άδωνις – Καρανίκας σημειώσατε 2

Must Read

Από τη μελέτη της συνεντεύξεως του Νίκου Καρανίκα στη «δημοκρατία» προκύπτουν τα εξής:

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

α) Ο Άδωνις ζήτησε συγγνώμη από τον Καρανίκα για την προτέρα γνώμη που είχε γι’ αυτόν. Θα ήταν εντάξει αν ζητούσε συγγνώμη και από τους πρώην ψηφοφόρους του, που τους πούλησε άσχημα. β) Εξήγγειλε κάτι που δεν το ήξερε, ελπίζοντας να το ξέρει ο… κ. Καρανίκας. γ) Ο Καρανίκας θαυμάζει τον Άδωνι, ενώ ξεμπροστιάζει τον Μητσοτάκη. Θα ήταν καλύτερα να ξεμπρόστιαζε και τους δύο. δ) Ο κ. Καρανίκας κάνει και μία αποκάλυψη: Ότι δεν μισεί τη Δεξιά, επειδή προέρχεται από οικογένεια αναντάμ παπαντάμ δεξιά. Να δω τον Καρανίκα στο μνημόσυνο του Μακρυγιάννη, και τι στον κόσμο. ε) Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο κ. Καρανίκας την έχει βολέψει ως σύμβουλος σε εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της κάνναβης.

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται. Τώρα, αν έχει διδακτορικό; Μάλλον όχι, και έτσι δικαιώνεται και ο αγώνας του άλλου αγωνιστή, του κ. Πατέλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γέμισε με ακριβά ρολόγια ο Κλάτεμπεργκ

Το πέρασμα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την Ελλάδα να ήταν σύντομο και άδοξο, καθώς η απόφαση της καρατόμησης του...

More Articles Like This