Δημοσιογραφία κανονική και… κωστοπουλεμένη

Must Read

Αφενός ο βετεράνος πασοκτζής Πέτρος Κωστόπουλος θα ξαναβγάλει το «Nitro» και αφετέρου γίνονται ακόμη ρεπορτάζ που αξίζουν τον κόπο

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έριξε μια είδηση «βόμβα». Θα ξανακυκλοφορήσει το περιοδικό «Nitro»! Το σχάσιμο υλικό αυτής της ειδησεογραφικής βόμβας μάλλον ήταν το μεθάνιο. Γι’ αυτό στη μιντιακή ατμόσφαιρα απλώθηκε το γνώριμο άρωμα της «δημοσιογραφικής σχολής» που προσέφερε, μέσω του «Nitro», τίτλους εξωφύλλων, όπως οι ακόλουθοι: «Τζούλια: Είμαι μεγάλη πόρνη. Ε, και;», «Ευγενία Μανωλίδου. Όπως δεν την έχετε ξαναδεί». «Ριάλιτι: Πήραμε μάτι την Τζούλια. Live από τα 3 σπίτια της». «Αγορίτσια. Αγόρια που αρέσουν σε αγόρια που αρέσουν σε κορίτσια». «Πώς θα γίνουμε Γκεϊλάνδη! Το πρόγραμμα γκέι τουρισμού – που μέχρι και θα μας ξεχρέωνε».

Από την άλλη μεριά, πού και πού προβάλλονται στην τηλεόραση δουλειές ποιότητας, που χρειάστηκαν χρόνος, κόπος και προσπάθεια για να γυριστούν και διαπιστώνεις ότι υπάρχει ακόμη κόσμος που νοιάζεται και για τη χώρα και για το επίπεδο της δημοσιογραφίας. Πρόσφατα προβλήθηκε (στην εκπομπή «Socialnet», στο Action24) το «Οδοιπορικό για την ασφάλεια των συνόρων» του Φώτη Καρύδα. Εκεί εξετάστηκαν η απόπειρα παραβίασης των ελληνικών συνόρων από την πλευρά της τουρκικής κυβέρνησης που εργαλειοποίησε πληθυσμούς μεταναστών, η ελληνική αντίδραση, η καθημερινότητα των ακριτών μας και η προσφορά του Ελληνικού Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας στην υπεράσπιση της πατρίδας.

Ο καθένας από εμάς είναι ελεύθερος να επιλέγει την ενημέρωση που επιθυμεί. Αν οι ειδήσεις που θα διαβάσει θα είναι, δηλαδή, μεθανιούχες ή όχι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από την… Τσιτσιολίνα με αγάπη

Προκάλεσε αίσθηση στην παγκόσμια κοινή γνώμη

More Articles Like This