Να απολυθούν όσοι δεν ψώνισαν νανογιλέκα από τον Άδωνη!

Must Read

Και γιατί να πάρουν πόδι μόνο οι υγιείς που δεν εμβολιάζονται; Υπάρχουν κι άλλα αντικυβερνητικά μούτρα που κακώς έχουν εργασία.

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Αξιότιμε κύριε υπουργέ Αναπτύξεως και αντιπρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας, κατ’ αρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εμφάνισή σας σήμερον στην ΕΡΤ, όπου αποκαλύψατε πως κάποιος «μεγάλος» (κατά δήλωσίν σας) ξενοδόχος σάς επισκέφθηκε για να σας συμβουλευτεί σε ζητήματα στελέχωσης της επιχειρήσεώς του – και εν προκειμένω για το τι θα κάνει με όλους όσοι δεν εμβολιάζονται. Είναι διαφωτιστική η πληροφορία ότι οι εκπρόσωποι της εκτελεστικής εξουσίας συμβουλεύουν ιδιώτες* σε ζητήματα προσωπικού.

Για την ιστορία, παρατίθενται οι δηλώσεις σας: «Χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας μεγάλος ξενοδόχος και μου έθεσε το ζήτημα ότι ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού δεν θέλει να εμβολιαστεί. Καταλήξαμε ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τους εργαζομένους ότι για την ασφάλεια της επιχείρησης θα πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να αναλάβει και τις συνέπειες της αποφάσεως του. Δεν μπορεί μια επιχείρηση να κινδυνεύει να κλείσει επειδή ένας υπάλληλος θέλει να ασκήσει το, δήθεν δικαίωμά του, να μην εμβολιαστεί. Στην υπάρχουσα εργασιακή νομοθεσία μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει έναν υπάλληλο εάν ο εργαζόμενος θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση».
Οι παλιές καλές εποχές που οι υπουργοί μεσολαβούσαν για προσλήψεις παρήλθαν. Τώρα απολύουν κόσμο και μάλιστα του μετρούν τα εμβόλια κι αν ο αριθμός τους είναι μικρότερος του δέοντος, παίρνουν πόδι.

Και γιατί κ. υπουργέ να απολυθούν μόνο οι υγιείς ανεμβολίαστοι και να μην απολυθούν και οι ασθενείς με μεταδοτικές ασθένειες; Είστε υπερβολικά επιεικής, ψυχοπονιάρης, μεγάθυμος και μπερκέτης. Να απολυθούν πάραυτα και όλοι όσοι δεν έχουν κάνει εμβόλια φυματίωσης, πνευμονιόκοκκου, γρίπης, αντιτετανικά, αντιλυσσικά, όλα όσα θέλει ο πρωθυπουργός τέλος πάντων.

Να απολυθούν και όλοι όσοι δεν ψώνισαν τα νανογιλέκα που διαφημίζατε με υπερκινητικότητα κουρδισμένου ρομπότ στην τηλεόραση! Όλοι να απολυθούν να εργάζεστε εσείς, να μας δείχνετε ωραία πράγματα στην τηλοψία, να ενθουσιάζεστε, να μας ρωτάτε αν «λιγουρευόμαστε» την πραμάτεια σας.

Αλλά έχουμε και μια απορία. Οι εμβολιασμένοι πελάτες που θα πηγαίνουν στα εστιατόρια, στις πανσιόν και στα ξενοδοχεία (μια και οι ανεμβολίαστοι θα τα κοιτούν απ’ έξω σαν τον Σεραφίνο που χάζευε έξω από τις βιτρίνες τα ψημένα κοτόπουλα στα εστιατόρια) πώς θα κινδυνεύσουν από τους μη εμβολιασμένους υπαλλήλους;

Ξανά πολλά συγχαρητήρια για την παρέμβασή σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά αντιπολιτευόμενος (μάλλον ακουσίως) την κυβέρνηση. Η υπάρχουσα αντιπολίτευση είναι αναιμική και δεν κάνει για την δουλειά. Εσείς όμως φορέσατε και τα σένια νανογιλέκα σας, γίνατε υπερτούρμπο νταμπλ ιντζέκσιον και ο Μητσοτάκης πρέπει οπωσδήποτε να σας φοβάται…

*Αξιοσημείωτο: αν ισχύει για το υπουργικό συμβούλιο ό,τι και με τον Άδωνη, τότε οι νυν κυβερνώντες δεν συζητούν μόνο με τους θεσμικούς φορείς, προεδρεία συνδικάτων, επιχειρηματικές ενώσεις αλλά και με «μεγάλους» ιδιώτες που έχουν την άνεση να συναντούν υπουργούς κατ’ ιδίαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εισηγούνται στον Μητσοτάκη να διώξει τον Φλωρίδη αλλά…

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης έχει συγκεντρώσει εδώ και αρκετό καιρό τα πυρά κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης.Η αρχή είχε...

More Articles Like This