Ταξιδεύοντας με την Ελλάδα 2.0

Must Read

Στα λόγια ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάς εκσυγχρονίζει. Στην πραγματικότητα, όμως, το κράτος που οικοδομεί είναι αυτό που βλέπουμε.

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Οι λήψεις έγιναν το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου 2021 στο λεωφορείο 550 (Παλαιό Φάληρο – Κηφισιά). Οι επιβάτες στ’ αλήθεια δεν είχαν πού να κάτσουν και πού να στηριχτούν. Τα καθίσματα που βλέπετε μύριζαν ούρα, μούχλα και ξεραμένη μάκα. Σιχαινόσουν και να τα κοιτάζεις. Ο θόρυβος κατά τη διάρκεια της διαδρομής, εκκωφαντικός. Ολα ξεχαρβαλωμένα έτριζαν. Τα λαμπάκια σπασμένα. Το αμάξωμα διαλυμένο, τα μεταλλικά πλαίσια των τζαμιών ξεφλουδισμένα, σπασμένα. Τα κουμπιά ειδοποίησης για στάση, βγαλμένα. Στις πόρτες, το πάνω μέρος γεμάτο βρόμα και ζουζούνια που έκοβαν βόλτες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής τζούνιορ μετακινούνται με λιμουζίνες, τις οποίες πληρώνουμε εμείς και μας λένε ότι φτιάχνουν την Ελλάδα 2.0. Να τους ευχηθούμε πολλές μετακινήσεις με τα οχήματα που θεωρούν κατάλληλα για να μεταφέρουν Ελληνες πολίτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This