Τότε… όλα επιτρέπονται

Must Read

Η όζουσα παρακμιακή αποσύνθεση της ελλαδικής κοινωνίας ενδημεί απαράλλακτος εξαιτίας και συνεπεία των καιροσκόπων και αμοραλιστών πολιτικών αλλά και της ίδιας της δομής της κοινωνίας, η οποία επιβραβεύει τέτοιου είδους πρακτικές.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Υπό το καλειδοσκόπιο της επικαιρότητας καθιστάμεθα κοινωνοί των συνεπειών της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, προφανώς από τους ελληνόφωνους πολιτικούς, οι οποίοι δεν έχουν το ανάστημα να παραδεχτούν την πρόδηλη αυτουργία τους προς την εσχάτη προδοσία περί του έθνους μας, καθότι διά του ονόματος εκχώρησαν ανενδοιάστως και τμήμα της εθνικής ιστορίας άρα και κυριαρχίας προς τη γείτονα, η οποία σφετερίζεται επονείδιστα και ιταμά την Ελληνική Ιστορία.

Η διολίσθηση των εντολοδόχων πολιτικών προς την παντελή πολυοργανική ανεπάρκεια της κοινωνίας εξακολουθεί με το αφήγημα της πανδημίας και τον επαγόμενο αυτής παραλογισμό, ήτοι τη στυγνή διακριτική μεταχείριση των εμβολιασμένων εις βάρος των μη εμβολιασμένων, το ακαταδίωκτο λοιμωξιολόγων και ανεύθυνο της Πολιτείας για τυχόν αιτιώδη πρόκληση βλάβης προς την υγεία των πολιτών ένεκεν των περίπυστων εμβολίων, ήτοι: ομολογία αποτυχίας περί των εμβολίων, καθότι συνεπεία της καινοφανούς μεταλλάξεως του ιού και του έτι περαιτέρω ιλιγγιώδους τρόπου διασποράς και μεταδόσεως του αυτού καθ’ αυτού επιβάλλεται και εις τους ήδη εμβολιασθέντες η χρήση μάσκας κατά τη μετακίνησή τους, γεγονός το οποίο υποδηλώνει ανυπερθέτως ότι τα συστατικά των υπαρχόντων διαθέσιμων εμβολίων ουδαμώς καλύπτουν το μεταλλαχθέν στέλεχος του ιού.

Εις επίρρωσιν της εν γένει επιβεβλημένης κοινωνικής σχιζοφρένειας, συνίσταται η καλλιέργεια, διαμέσω της επαίσχυντης καθεστωτικής τηλοψίας, συναισθημάτων, συμπάθειας προς τον φυσικό αυτουργό της στυγνής και δη εκ προθέσεως ανθρωποκτονίας της συζύγου του εις την πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών, αναφορικώς προς την -ανήκουστη κατά τα λοιπά- διακριτική μεταχείριση την οποία απολαμβάνει εις το σωφρονιστικό κατάστημα εντός του οποίου κρατείται.

Η εθνική και κοινωνική παρακμή της πολιτικής εξακολουθεί να βιάζει τη συνείδησή μας με την προαγωγή του γενετήσιου εκμαυλισμού, προώθησης πλέον κοινωνικών στερεοτύπων περί του πλουραλισμού της σεξουαλικής ταυτότητας και του προσανατολισμού, εις την ήδη καθημαγμένη εκπαίδευση, περί της στανικής επιβολής προτύπων διδασκαλίας χάριν της προάσπισης της διαφορετικότητας.

Η άκαιρη αυτή ανακοίνωση εις το εκπαιδευτικό σύστημα συμπίπτει χρονικά με τη δήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας σχετικώς προς την επίλυση του δημογραφικού με τους μετανάστες, ως εκ τούτου φαίνεται ότι οι ίδιοι οι θεσμικοί άρχοντες και οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου υπηρετούν αμελλητί τη Νέα Τάξη πραγμάτων της αμαύρωσης του ανθρώπινου προσώπου, της πλήρους και ολοσχερούς αποπνευματικοποίησης, της προαγωγής του αφελληνισμού και της λυσσώδους καταπολέμησης της εθνικής-ιστορικής συνείδησης και πολιτισμικής-θρησκευτικής ταυτότητας, διά τον απλούστατο λόγο ότι άπαντες επιθυμούν συντεταγμένα να καταλύσουν οτιδήποτε αφυπνίζει δεόντως την κοινωνία, ούτως ώστε να δημιουργήσουν έναν πολυπολιτισμικό πολτό χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και με πενιχρό μισθό, ούτως ώστε να άγεται και να φέρεται πλήρως εξαρτημένος από τους δήμιους ταγούς του.

*Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Δροσιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τους «έστησε» μιάμιση ώρα

Με καθυστέρηση μιάμισης ώρας έφτασε στη Δροσιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προγραμματισμένη επίσκεψη στον Δήμο Διονύσου όπου θα...

More Articles Like This