Το δούλεμα πάει γόνα

Must Read

Ο νταλκάς με τα ανύπαρκτα κατ’ εξαίρεσιν και κινδυνεύοντα «δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ», λες και είναι καρέτα καρέτα, και η πορεία προς τον ολοκληρωτισμό του παραλόγου συνεχίζεται, διακωμωδώντας και τη δημοκρατία και τα αληθινά ανθρώπινα δικαιώματα, αφού μεγάλο μέρος αυτής της νεομαρξιστικής ατζέντας, ζαβό τέκνο του πολιτισμικού μαρξισμού, εχθρού της κοινής λογικής και της Φύσης, βασίζεται σε παραδοχές τρελάδικου περί «κοινωνικών φύλων», τα οποία είναι πλούσια πλούσια 62.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Κάθε βίτσιο, γούστο και ψυχική διαταραχή βαπτίστηκαν «φύλο» στα βρόμικα και δύσοσμα νερά της «πολιτικής ορθότητας», και θέλει να του θεσπίσουμε και γάμο και υιοθεσία, λες και τα παιδιά είναι αξεσουάρ ή αντικείμενα κοινωνικών πειραμάτων.

Όλα αυτά παραβιάζουν πρωτίστως τα δικαιώματα των παιδιών, που έχουν δικαίωμα σε γονείς και κανονική οικογένεια, με πατρικό και μητρικό πρότυπο, και δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τη συντριπτική πλειονότητα των ομοφυλοφίλων, που δεν βγαίνουν ως καρναβαλιστές στα pride – και ακόμη περιμένουμε να μάθουμε για ποια ακριβώς πράγματα είναι περήφανοι οι εν λόγω παρδαλοί ακτιβιστές και ακτιβίστριες, που πάσχουν από σταλινικού και χιτλερικού τύπου δυσανεξία στην κριτική και την αντίθετη γνώμη. Τέτοιο λυσσασμένο φασισταριό έχει να δει η Δύση από την εποχή του Αδόλφου και του ιδεολογικού κοντοχωριανού του, Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, άλλως Κόμπα, άλλως Στάλιν. Η στάση του πρωθυπουργού και η συριζαίικη ιεραρχία των πραγμάτων που κάνει φτύνουν στα μούτρα την πλειονότητα των συντηρητικών δεξιών ψηφοφόρων, τους οποίους κοροϊδεύει ο Άδωνις πως τους εκφράζει και τους υπερασπίζεται, ενώ το αληθές είναι πως κάνει την πάπια, καθώς όλες οι αποφάσεις παίρνονται από το Μαξίμου και μια πλειάδα συνεργατών, μη εκλεγμένων, που με ιεραποστολικό ζήλο προωθεί αυτή τη βαρεμένη και βαθιά ολοκληρωτική ατζέντα.

Στη χώρα με τη δεύτερη μεγαλύτερη υπογεννητικότητα στην Ευρώπη ασχολούμαστε με αυτά, τα ασφαλιστικά ταμεία επιδοτούν τις εκτρώσεις, ούτε μία εξωσωματική, καθυβρίζεται και συκοφαντείται όποιος αναδεικνύει το πρόβλημα, αλλά ο ισχυρότερος πολίτης της χώρας εκστασιάζεται να ακκίζεται με τα παραδείσια πουλιά του πολιτισμικού μαρξισμού και τις παλαβομάρες των θεωριών τους.

Παράλληλα, οι Σκοπιανοί σοβινιστές κάθε μέρα μάς τρίβουν στα μούτρα και από μια καραμπινάτη παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά στο Μαξίμου πιο πολύ γι’ αυτό νομίζω πως ενδιαφέρεται ο Peanut, ο οποίος έχει φιλότιμο. Όσο ο πρωθυπουργός ασχολείται με κατασκευασμένα «δικαιώματα» ανύπαρκτων μειονοτήτων, που δήθεν παραβιάζονται, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του ένα από τα βασικότερα δικαιώματα του συνόλου του λαού μας, το δικαίωμα στην εθνική του ταυτότητα, το οποίο αποτελεί καθημερινά θύμα αρπαγής, κλοπής από σφετεριστές πλιατσικολόγους – και ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση να το υπερασπιστεί.

Τελευταία παραβίαση από τους Σκοπιανούς του ντροπιαστικού κουρελόχαρτου των Πρεσπών, η τουριστική καμπάνια τους, όπου η νέτη σκέτη «Μακεδονία» μοστράρεται για άλλη μια φορά.

Η κυβέρνηση τι κάνει; Αντιμετωπίζει το ζήτημα για άλλη μια φορά με τη βουδιστική απάθεια αυτών που κάνουν αγγαρεία. Ο Μητσοτάκης θα ήταν ευτυχής αν ο Τσίπρας είχε κάνει όλη τη βρομοδουλειά και είχε προλάβει να ψηφίσει και τους εφαρμοστικούς νόμους.

Άλλωστε, για τη Συμφωνία των Πρεσπών σαμπάνιες άνοιγε η παρέα του Μαξίμου κατ’ ιδίαν, διότι ουδέποτε πίστεψαν στο ζήτημα και, εάν δεν φοβούνταν την αντίδραση των απεχθών αλλά αναγκαίων ψηφοφόρων, θα την είχαν υπερψηφίσει και αυτοί, με πρώτο τον Κυριάκο, ακόμη και αν το Κατσαπλιαδιστάν των Σκοπίων ονομαζόταν «Μακεδονική Μακεδονία της Μίας και Μόνης Μακεδονίας». Στα μέζεά τους.

Επειδή όμως μύρισε μπαρούτι και από το μαύρο που θα έβγαζε η κάλπη ο Μητσοτάκης θα γινόταν σαν τον Καζαβούμπου, καμώθηκαν πως διαφωνούν στη γλώσσα και την εθνικότητα, αλλά στο όνομα -φευ- η ειμαρμένη, το άτιμο κισμέτ, η κακιά η ώρα -διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε-, «διεθνής συμφωνία», τι θα πουν στη γειτονιά, με βαριά καρδιά να ‘ούμ, βαριά και ασήκωτη, όλα κομπλέ, αποδέχθηκαν το «Βόρεια Μακεδονία». Αλλά, μην ανησυχείτε, ο Κυριάκος ακόνιζε την αιχμή της σάρισας της Φάλαγγας και ο Αδωνις λάδωνε τον Γκρα του Παύλου Μελά για να κάνουν γιούργια στα παλιούρια για την εθνικότητα και τη γλώσσα. Εφτιαξε και μια κουτσοθεωρία ο φίλος μου ο Συρίγος, πήραν τις εκλογές και, εν ολίγοις, πάει το δούλεμα γόνα, που λένε και στα τιμημένα Γεφύρια Καρδίτσης. «Και τι α κανς; Α μαλώεις;» Ναι, ρε, να μαλώσετε! Να καταγγείλετε τη συμφωνία λόγω συνεχών παραβιάσεων και να επεξεργαστείτε ένα σχέδιο προς τις ΗΠΑ, που θα διασφαλίζει την αχανή στρατιωτική τους βάση στο έδαφος των Σκοπίων, να τη φυλάμε κι εμείς διπλοσκοπιά και να τους δώσουμε κι εμείς άλλη μια διπλόφαρδη στα δικά μας μέρη.

Ήγουν, να διεκδικήσουμε το «ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ», παντρεύοντάς το με διασφάλιση και των συμφερόντων των ΗΠΑ, που γι’ αυτό επέμεναν σε αυτό το πράγμα – και, εάν τα διασφαλίσουν, μην κατέβει η αρκούδα, δεν πά’ να λέγονται και Ζουαζιλάνδη των Βαλκανίων ή Ιβάν Σπανακοδημητροσταθακόπουλος!

Οι γκουρμέ απόψεις του Κυριάκου και των συνεργατών του, ΕΛΙΑΜΕΠιτζήδων, ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστών και μπατριωτών, που μόνη τους δουλειά είναι να μαντρώνουν τους αληθινούς πατριώτες για την κάλπη, ενώ αυτοί κάνουν σέρβις σε μια ατζέντα μπλε ΣΥΡΙΖΑ, βλάπτουν σοβαρά τα εθνικά συμφέροντα.

Θα ήταν πιο τίμιο να βγει ο Κυριάκος και να πει στα ίσα «Δεν δίνω δεκάρα πώς ονομάζονται, δεν πιστεύω σε αυτά τα εθνικιστικά», να χαρούν και οι Ντόκοι και οι Πατέληδες, αλλά να κάνουν τα κουμάντα τους στην κάλπη και αυτοί οι «κακοί» Δεξιοί, οι υπερπατριώτες και όσοι άλλοι διαφωνούν με το ψιλό γαζί που μας περνάει το Μαξίμου, λες και κουρεύουμε χελώνες ή πεταλώνουμε πασχαλίτσες, άπαντες κορόιδα, για να ψηφίζουμε πατριωτικές θέσεις και να μας προκύπτει ΣΥΡΙΖΑ μπλε ρουαγιάλ.

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Έχασα όλα μου τα χρήματα! Δεν θα έλεγα πως έχει βρεθεί ο ένοχος»

Την Μαριάνθη Κάσδαγλη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor. H εμπειρία της όμως στο reality επιβίωσης...

More Articles Like This