Τα πόδια χτυπούν το κεφάλι

Must Read

Η υπόθεση Τσιάρτα ήταν άλλη μια απόδειξη αυτού που γνωρίζαμε. Το ό,τι τα πόδια έχουν σηκωθεί να χτυπήσουν το κεφάλι είναι παλιά νέα.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Η αριστερίλα, το μίσος για την Ελλάδα, τους Ελληνες, την ταυτότητα και την Ιστορία τους, η εκ του αποτελέσματος εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων, είναι εξαπλωμένα σαν εστίες μόλυνσης στο κοινωνικό σώμα και υπερεκπροσωπούνται στα ΜΜΕ, ακόμα και στον αθλητικό Τύπο! Τέτοιο σκουπιδαριό παρακμής δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν οι δωρητές της ελευθερίας μας, οι αγωνιστές της Εθνεγερσίας.

Ούτε οι προπάτορες των Ποντίων και λοιπών Μικρασιατών προσφύγων, αυτοί που μαρτύρησαν σε σφαγές και ολοκαυτώματα, αυτοί και αυτές που είδαν αδέρφια, παιδιά, γονείς, συζύγους να σφάζονται στα τρίστρατα στο γόνατο, σαν αρνιά από τους σουνίτες γενοκτόνους του Κεμάλ, δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν πως κάποιοι σήμερα θα εξομοίωναν μαζί τους αυτούς που οργανωμένα στέλνει ο Ερντογάν, τους διεκπεραιώνει στα νησιά μας το τουρκικό παρακράτος, υπό την επίβλεψη του κράτους. Η προγιαγιά της γυναίκας μου, που οι Τούρκοι ισλαμοφασίστες τής έπνιξαν τα δίδυμα αγόρια της στο λιμάνι της Σμύρνης, ούτε με την πιο νοσηρή φαντασία δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα τη συγκρίνουν με τις ορδές που καθοδηγούσαν πέρυσι η ΜΙΤ και η Τζιαντάρμα και έπεφταν σαν μεσαιωνικά κύματα πολιορκητών πάνω στον φράχτη του Εβρου και, όταν αποτύγχαναν, άφηναν πίσω τους ακόμα και γυναικείες… περούκες, διότι υποδύονταν ακόμα και αναξιοπαθούσες γυναίκες.

Αντηχεία της βαρβαρότητας του ισλαμοφασισμού των Γενοκτόνων λερώνουν την ιερή μνήμη των αδερφών μας, Ορθόδοξων Χριστιανών Ελλήνων, που κατέφυγαν πρόσφυγες στην Πατρίδα τους την Ελλάδα, κομμάτι της οποίας είναι ιστορικά οι ιδιαίτεροι τόποι τους, η Ιωνία, η Καππαδοκία, ο Πόντος, η Ανατολική Θράκη κ.ά. Τους συγκρίνουν με ανθρώπους που βλέπουν τις μανάδες, τις γυναίκες, τις κόρες και τις αδερφές μας ως πράγματα, ως νόμιμα στην κουλτούρα τους θηράματα.

Τα αδέρφια μας δεν ήρθαν με την αλαζονεία εποίκου που θέλει να επιβάλει τον τρόπο ζωής του και μια υποκουλτούρα, με κώδικα αξιών που παραβιάζει όχι μόνο τις αξίες των τριών πυλώνων της Ευρώπης -την Αρχαία Ελλάδα, τη Ρώμη και τον Χριστιανισμό-, αλλά ακόμα και τον Ποινικό Κώδικα.

Τα αδέρφια μας δεν βεβήλωσαν και κατέστρεψαν ξωκλήσια, δεν τα έστειλε κανένας Ερντογάν, που τα έφερε από την Ασία και την Υποσαχάρια Αφρική με φτηνά εισιτήρια για να τα παραλάβουν οι διακινητές και να κατακτήσουν την Ευρώπη με γεννητούρια. Δεν τα καθοδήγησαν σκοτεινές ΜΚΟ, εγκληματικές οργανώσεις, με νήματα που φτάνουν ως τον Σόρος και τις επιδιώξεις τους. Τα αδέρφια μας, οι αληθινοί πρόσφυγες, ήρθαν από τον Πόντο, την Ιωνία και αλλού βουτηγμένοι στο ίδιο τους το αίμα, ρακένδυτοι, αλλά φέρνοντας αγάπη και όχι μίσος, εχθρότητα και περιφρόνηση για την Ελλάδα. Δεν είχαν ανάμεσά τους τζιχαντιστές, κίνδυνο για την ελληνική και ευρωπαϊκή ασφάλεια. Ηταν Ελληνες, όχι παράνομοι ξένοι που παραβίασαν τους νόμους μας.

Ο ολοκληρωτισμός, ο αριστερόστροφος φασισμός των διάφορων συμφύσεων του ανθελληνικού μηδενισμού, από τα κόμματα έως τις οργανώσεις των χουλιγκάνων, που ευαγγελίζονται το παράλογο, καθυβρίζουν και συκοφαντούν διακεκριμένους αθλητές, ρίχνουν μολότοφ, φέρουν κουκούλες, κάνουν ομαδικές επιθέσεις λιντσαρίσματος και βανδαλισμών, μιλούν για φασισμό; Ποιοι; Οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα;

Το πράγμα πλησιάζει στον πάτο του μεταπολιτευτικού βούρκου, όπου φτάσαμε η προδοσία να βαφτίζεται πρόοδος, ο κανιβαλισμός άποψη και όπου περιθωριακοί μπορούν ατιμώρητα να επιβάλλουν εξαρχειώτικες τερατολογίες, να φτύνουν πάνω στους τάφους των αληθινών προσφύγων, να κοπρίζουν μηδενισμό πάνω στον δημόσιο λόγο, λερώνοντας τη μνήμη των προσφύγων του 1922, εξομοιώνοντάς τους με όργανα του Ερντογάν, που στάζει αίμα ολόκληρος, να ταυτίζουν κυνηγημένους Ελληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς, θύματα Γενοκτονίας, με λαθρομετανάστες, ήτοι παράνομους οικονομικούς μετανάστες, ή που κάνουν «εγκληματικό τουρισμό» κάποιοι από αυτούς, αφού κρυφά και παράνομα (λάθρα) μπήκαν στη χώρα και να κουνάνε το δάχτυλο σε όλη την κοινωνία.

Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών βλέπει με οργή και αγανάκτηση την επίθεση που δέχεται από τη σχιζοφρένεια τέτοιων αντιλήψεων και πρακτικών σε πολλά μέτωπα. Στα ΜΜΕ, στην Παιδεία, ακόμα και στον αθλητισμό η ωχρά σπειροχαίτη του ανθελληνικού μηδενισμού συνεχίζει τη φασίζουσα προσπάθεια επιβολής των μειοψηφικών τουρκόφρονων ιδεοληψιών της στην πλειονότητα. Η στοχοποίηση της ελληνικής ταυτότητας και της διαχρονίας του Εθνους, η προαγωγή της ψυχιατρικού ενδιαφέροντος θεωρίας των 62 «φύλων» και του λεγόμενου «κοινωνικού φύλου», η ελληνοφοβικότητα, η χριστιανοφοβικότητα και η λυσσαλέα επίθεση στην παραδοσιακή οικογένεια αποτελούν εκφάνσεις ενός νέου ολοκληρωτισμού, εφάμιλλου του ναζισμού και του σταλινισμού. Είναι δε τόσο επιθετικοί, όπως μόνο οι γενοκτόνοι και οι μισάνθρωποι κόκκινοι ή μαύροι φασίστες μπορούν να είναι, αφού πρωτίστως προσπαθούν να αφαιρέσουν την ανθρώπινη ιδιότητα από όσους στοχοποιούν. Στην ουσία, αποτελούν εχθρό όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Δημοκρατίας, του πολιτισμού.

Όμως ο κύκλος της παρακμής θα τελειώσει, το καλό και το κακό δεν χάνουν την ουσία και την αλήθεια τους, επειδή κάποιοι περιθωριακοί και ιντελιγκέντσηδες προσπαθούν να νοσφιστούν την εξουσία, να το ονομάζουν και να ξερνούν ύβρεις. Οι λαθρομετανάστες θα παραμένουν παράνομοι, λαθρο-μετανάστες, με όλο το κράτος-συμμορία της Τουρκίας από πίσω, το «κοινωνικό φύλο», μια ψευδοεπιστημονική γελοιότητα, τα παιδιά πάντα θα θέλουν και μάνα και πατέρα, η Σημαία μας, Γαλανόλευκη και στο τέλος θα έρθει μια πατριωτική κυβέρνηση κοινής λογικής που θα κάνει φασίνα, απεντόμωση, μυοκτονία και θα νοικοκυρέψει το κοινό μας σπίτι, την Ελλάδα, όπου αυτοί που φέρνουν διακρίσεις θα είναι άξιοι τιμής και το περιθώριο στον κουβά. Ο Βασίλης Τσιάρτας και κάποια άλλα γερά παιδιά της Ελλάδας έφεραν το Euro και πολλά άλλα. Mας έχουν προσφέρει υπερηφάνεια και ένα άξιο μίμησης παράδειγμα. Οι επικριτές του το πολύ να έκαψαν κανένα αυτοκίνητο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΛΑΡΚΟ: Κυβερνητική δέσμευση για -προσωρινή- παράταση συμβάσεων των εργαζομένων

Δεν έφυγαν με άδεια χέρια οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, καθώς, κατόπιν συνάντησης των εκπροσώπων τους με εκπροσώπους της κυβέρνησης...

More Articles Like This