Καντίτσα Σάνκο

Must Read

Μέρες που ‘ναι να ρωτήσω: Την Καντίτσα Σάνκο τη θυμόσαστε; Όχι; Δεν θυμόσαστε εκείνη τη μαυρούλα, που το 2008 συνόδευσε ο σ. Τσίπρας στη «γιορτή τη δημοκρατίας» στο Προεδρικό, θέλοντας έτσι να τονίσει όσα ήθελε τέλος πάντων να τονίσει;

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Τι έγινε αυτή η ψυχή από τη Σιέρα Λεόνε, που «η ζωή της συμπύκνωνε το δράμα χιλιάδων παιδιών μεταναστών, που, ενώ γεννιούνται, σπουδάζουν, εργάζονται στην Ελλάδα, παραμένουν για το κράτος ξένο σώμα», όπως έγραψε με λυγμούς καθημερινή εφημερίδα; Αυτή η μαυρούλα λοιπόν σήμερα, αφού στύφτηκε δεόντως από τη σταλινική προπαγάνδα, ζει στο Λονδίνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και της υποκρισίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την παράσταση του 2008 έγινε κυβέρνηση. Ουδείς όμως σκέφτηκε να κάνει κάτι ή να πει μια καλή κουβέντα για τη φτωχούλα Καντίτσα. Έστω να την κάνει… μετακλητή. Μπα! Προφανώς, διότι όταν τρώμε, δεν μιλάμε. Η δουλειά μας έγινε. Την κάναμε περιφερόμενο νούμερο την κοπέλα, δουλέψαμε τον λαουτζίκο και ο στόχος επετεύχθη. Μας ψήφισαν δόξη και τιμή. Ας πρόσεχαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καυγάς με μαθητές δημοτικού στη Λαμία – Στο νοσοκομείο με σπασμένο δόντι ο ένας

Ανεξέλεγκτη δείχνει να είναι η κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία, με τη βία μεταξύ των μαθητών να έχει φτάσει...

More Articles Like This