Εξαδάκτυλος, Παγώνη, άρες μάρες…

Must Read

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ κ. Εξαδάκτυλος δήλωσε: «Η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, έστω και με περιορισμούς πρέπει να γίνει, δεν θα πρέπει να αναβληθεί, διότι κάποιοι άνθρωποι θα αισθανθούν πάρα πολύ άσχημα».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κυρία Παγώνη στον (πού αλλού;) Σκάι, αναφερομένη επίσης στην εορτή του Αγ. Δημητρίου και την παρέλαση, είπε: «Δεν πρέπει να γίνουν εκδηλώσεις και παρελάσεις τον Οκτώβριο».

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε στον κ. Εξαδάκτυλο ότι δεν θα αισθανθούν πάρα πολύ άσχημα «κάποιοι άνθρωποι», αλλά η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού και πιστεύω ότι μέσα σ’ αυτούς είναι και ο ίδιος.

Επίσης θα ήταν πιο αξιόπιστη η κυρία Παγώνη, αν τις ίδιες δηλώσεις τις έκανε και προ των παρελάσεων «υπερηφάνειας» (τρομάρα τους) ή πριν από το φεστιβάλ της ΚΝΕ. Αλλά τότε η κυρία πρόεδρος έκανε τον… Μοσκιό.

Μήπως εκεί δεν υπήρχε ιικό φορτίο (το μάθαμε κι αυτό…) ή οι «τρελές» και ο σ. Κουτσούμπας ενεργούσαν σαν απολυμαντικό χεριών και όλα καλά; Τα ίδια και τα ίδια. Οπου μας παίρνει. Στην γριούλα, στον παπά και στον καστανά… 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Μητσοτάκη: Το πιο σύντομο ανέκδοτο της μεταπολίτευσης το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο»!

«Παραδέχτηκε και επισήμως για πρώτη φορά το μπάζωμα, αλλά μας είπε ότι έγινε για καλό σκοπό» τονίζει, μεταξύ άλλων,...

More Articles Like This