Να τιμωρείται η κανονικότητα!

Must Read

Το έχετε πάρει είδηση; Το φασισταριό του δικαιωματισμού, πλην ισλαμοφοβίας, ομοφοβίας, τρανσοφοβίας και άλλων παρανοϊκών κατασκευών, λανσάρει και την… τοξικοφοβία. Σωστά.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Τι πιο νορμάλ από το είσαι τρανς, να έχεις διαταραχή φύλου, δηλαδή ψυχική νόσο, και να είσαι και πρεζάκιας; Σε λίγο θα τιμωρείται η υγιής κανονικότητα. Οποιος δεν το «γλεντάει» ποικιλοτρόπως, δεν πίνει διάφορα περίεργα και απαγορευμένα, δεν ντύνεται μια παλίκαρος, μια Γενοβέφα, έχει κόψει καπίστρι γενικώς και έχει την «ανωμαλία» να μην ανήκει σε καμιά απόκλιση, τουτέστιν είναι Ελληνας, ετεροφυλόφιλος/η, νοικοκύρης, νομιμόφρων και δεν ασκεί βία, μπινελίκια και συκοφαντίες ως μέθοδο πολιτικής δράσης, θα τιμωρείται με ένα άρθρο, έναν νόμο. Και, φυσικά, όταν βαφτίζεις την αρρώστια κανονικότητα, την πληρώνουν οι άρρωστοι. Γιατί τους λες πως περίπου δεν τρέχει τίποτα. Το ξαναείπαμε: Ο ιδανικός άνθρωπος, κατά την Αριστερά και τους ψευτοφιλελεύθερους χρήσιμους ηλιθίους της, είναι παράνομος μετανάστης, που είναι ταυτόχρονα ΛΟΑΤΚΙ μουσουλμάνος, που εκτρέφει καρέτα καρέτα και φυσικά κυκλοφορεί μόνο με ποδήλατο ή ηλεκτρικό πατίνι.

Ζούμε σε ζοφερούς καιρούς, όπου ο λύκος του ολοκληρωτισμού έχει ενδυθεί δορά προβάτου. Το μίσος του παλαβού ιερατείου του δικαιωματισμού είναι πιο δυνατό κι από αφιόνι. Σεληνιασμένοι οπαδοί του ανορθολογισμού, της φασιστικής επιβολής κάθε παλαβομάρας που σκαρφίζεται ο πολιτισμικός μαρξισμός, περιφέρονται σαν SS ή NKVD αυτής της πνευματικής σύφιλης, που καταδυναστεύει τον δημόσιο λόγο, και ξεσκίζουν τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και τους κανόνες της. Και εδώ, οι αληθινοί φασίστες καμώνονται τους «προοδευτικούς» και τους «δημοκράτες», όμως ούτε στη χωματερή δεν θα βρείτε τέτοια σκουπίδια που, ελλείψει αληθινών ηρώων, θέλουν να αγιοποιήσουν το περιθώριο της κοινωνίας, δυστυχείς απόβλητους που, όταν τους πετούσαν από το σπίτι, όταν εκδίδονταν, όταν τρυπιούνταν με βρόμικες βελόνες και έμπλεκαν με το κοινό έγκλημα, κανείς από τους οργισμένους αλληλέγγυους ή τους πενθούντες δεν ένιωσε ίχνος ρίγους αγωνίας, δεν θυσίασε ένα τηλεφώνημα, μια παρηγορητική κουβέντα, μια επίμονη προτροπή να τους ή τις οδηγήσει -άρρωστες ψυχές- στον γιατρό, να τους δώσει ένα πιάτο φαγητό, να τους πει, κοιτώντας τους στα μάτια, πως είναι άρρωστοι και χρειάζονται ιατρική, ψυχιατρική και κοινωνική βοήθεια.

Μετά την καταστροφή, όταν ο άρρωστος άνθρωπος φτάσει στον πάτο της προσωπικής του κόλασης ή στο μαρμάρινο τραπέζι του νεκροτόμου, υποκρίνονται πως όλα ήταν καλά, όλα κανονικά και πως για το δράμα και την κορύφωσή του φταίνε ο ιμπεριαλισμός, ο καπιταλισμός κ.λπ. Αν ψάχνετε δόλιους εγκληματίες, που δεν τέλεσαν το ηθικό, το χριστιανικό ή έστω ανθρώπινο καθήκον τους, τους βρήκατε. Είναι οι όψιμοι αλληλέγγυοι, αλλά μετά την Πτώση ή μετά θάνατον. Εν ζωή, και όσο το δύστυχο πλάσμα τρέκλιζε προς τη Γέενα, έκαναν τουμπεκί. Αν ο φίλος μου, ο συγγενής μου δούλευε κουτάλι και βελόνα, αν πάλευε με τους δαίμονες, με ψυχικές αρρώστιες, έκλεβε, εκδιδόταν, δεν θα περίμενα το ρέκβιέμ του για να «αγωνιστώ» και να προσποιηθώ τον αθώο του αίματος.

Έχουν αρχίσει και σπάνε πολλά γρανάζια στην κοινωνία μας. Μια δε είδηση, πως Τούρκος διακινητής, ο οποίος εξέτιε συνολική ποινή 217 χρόνων κάθειρξης, πήρε άδεια κρατουμένου και δεν επέστρεψε -ο μπαγάσας- ξύπνησε πάλι σχόλια οργής κατά της Δικαιοσύνης. Όμως, σχεδόν όλοι κάνουν το ίδιο λάθος.

Οι εισαγγελείς και δικαστές δεν αυτοσχεδιάζουν. Ο,τι βλέπετε και ακούτε, που σας οργίζει, είναι η εφαρμογή Νόμων που ψήφισαν αυτοί που στείλατε στη Βουλή με τη μερακλίδικη ψήφο σας. Οι δικαστές δεν αυτοσχεδιάζουν. Κάνουν αυτά που επιτάσσουν όσα ψήφισαν, Νόμους, αυτοί που ψηφίσατε εσείς. Εάν λοιπόν θυμώνετε γιατί Τούρκοι διακινητές του Ερντογάν, βιαστές, παιδόφιλοι, αμετανόητοι τρομοκράτες φονιάδες και άλλα καλά παιδιά παίρνουν άδειες, πηγαίνετε στον καθρέφτη και αστράψτε δυο γερές μπάτσες σε αυτόν που βλέπετε. Η πρώτη προϋπόθεση για να γίνουμε σοβαρό, συντεταγμένο κράτος, με ασφάλεια για τους πολίτες του και προοπτική για το μέλλον, είναι να μην ψηφίζετε στον βρόντο, για χαβαλέ, αυτόν που φωνάζει πιο πολύ, αυτήν που ξεβρακώνεται ή αυτόν που κλότσαγε το τόπι. Αμα γουστάρετε πολύ την μπάλα, πηγαίνετε να παίξετε 5Χ5 με τους φίλους σας, πίσω από το παραβάν ξεχάστε την. «Τα πράγματα βαίνουν επιτυχώς εναντίον μας», που λέει ο σπουδαίος Σκαμπαρδώνης, και κάτι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό. Κάτι πρέπει να κάνουμε για να γκρεμίσουμε το λερό είδωλο της πολιτικής ορθότητας, τον αριστερόστροφο φασισμό, που ζέχνει πια σε κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής, και να υψώσουμε πάλι την καθαρή κοινή λογική στο κέντρο της Αγοράς του Δήμου.

Για να μπορούμε να συνδιαλεγόμαστε ως άνθρωποι με ανθρώπους και όχι ως άνθρωποι με λυσσασμένους φασίστες του πολιτισμικού μαρξισμού. Να μπορούμε να διαφωνούμε σε κάποια, χωρίς να αλληλοβριζόμαστε ή να δερνόμαστε, να συμφωνούμε σε άλλα και να αναζητούμε λύση για κάθε αληθινό πρόβλημα, με εργαλείο το εθνικό και κοινό συμφέρον, τον ορθολογισμό και τους Νόμους μας. Δεν είναι, δεν μπορούν να είναι όλα σχετικά, λάστιχο που το τεντώνει κάθε ιδεοληπτικό κομματόσκυλο.

Η αλήθεια και το εθνωφελές υπάρχουν. Κακοποιούνται, αλλά υπάρχουν. Δεν αναρωτηθήκατε γιατί ποτέ, μα ποτέ, μια κυβέρνηση δεν έκανε ένα σωστό πράγμα, που να το επικροτήσει και η αντιπολίτευση; Γιατί ποτέ αντιπολίτευση δεν πρότεινε κάτι σωστό, που να είπε η κυβέρνηση «δίκιο έχετε» και να το υιοθετήσει;

Είναι κι αυτό μέρος του προβλήματος και του πολιτειακού ήθους του πολιτικού προσωπικού, και από αυτά που πρέπει να αλλάξουν. Θα το μάθουμε κι αυτό, όπως μάθαμε να μη φτύνουμε μέσα στα λεωφορεία και δεν χρειάζονται πια εντός τους ταμπέλες «Απαγορεύεται το πτύειν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο μικρότερος γιος μου δεχόταν μπούλινγκ από τον 18χρονο Νιγηριανό», λέει η μητέρα του 19χρονου που μαχαίρωσε διευθυντή σχολείου

Αποκαλύφθηκε το περιστατικό που φέρεται να προηγήθηκε και να εξαγρίωσε τον 19χρονο Γεωργιανό που μπήκε την Τρίτη στο 41ο...

More Articles Like This