Ή στραβός είν’ ο γιαλός – 2

Must Read

Προχθές, συμπολίτες μου, σας έθεσα ένα πρόβλημα. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς ασχοληθήκατε με το θέμα. Μάλλον ελάχιστοι και μάλλον καλά κάνατε. Άλλη δουλειά δεν είχατε, με τους φοίνικες του κ. Μπακογιάννη θα ασχολείστε…

Όμως, το θέμα υπάρχει, όσο και αν θέλουμε να το κρύβουμε κάτω απ’ το χαλί, για αυτό σήμερα σας δίνω τους πιθανούς λόγους που οδήγησαν σ’ αυτή την εικόνα του ζαβού φοίνικα, όπως προέκυψε από σχετική πολυσέλιδη μελέτη μου.

Γράψτε, λοιπόν:

(α) Είναι μια εικαστική παρέμβαση. (β) Είναι μια αντιστασιακή πράξη. (γ) Είναι υπόκλιση στον καπετάν Ερμή και στο εν γένει πολιτιστικό έργο του. (δ) Για το μάτι. (ε) Για τον κακό μας τον καιρό και το μαύρο μας το χάλι. (στ) «Πεταμένα λεφτά, βρε παιδί μου», που έλεγε και ο κ. Παναγάκος στον υπάλληλό του Φώτη τον Φαγκρή, που του ζητούσε δάνειο για να εγχειριστεί η μανούλα του («Σάντα Τσικίτα»). (ζ) Βαρέθηκε τη ζωή του. (η) Προσχώρησε στο ΜέΡΑ25. (θ) Ολα τα παραπάνω. Πάσα εξήγηση δεκτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου – Όλα όσα κρύβονται πίσω από τις συλλήψεις βομβιστών της Greek Mafia

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται η Greek Mafia, ενώ οι διωκτικές Αρχές τρέχουν για να...

More Articles Like This