Αστυνομία και χούλιγκαν

Must Read

Σχολιάζοντας την παθητική στάση της Αστυνομίας έναντι των οπαδών της γερμανικής Άιντραχτ, οι οποίοι στις 3 και 4 Νοεμβρίου έκαναν «καλοκαιρινό» το κέντρο της Αθήνας, η «δημοκρατία» έγραψε: «Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι, αν αυτά τα έκαναν Έλληνες στη Γερμανία, θα έμεναν στα κρατητήρια μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Έτσι θυμήθηκα ότι κάποτε σε διεθνές τουρνουά μπάσκετ βρέθηκαν αντίπαλοι στον ημιτελικό που θα γινόταν στην Γερμανία οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Προς τους οπαδούς των δυο ομάδων, που έσπευσαν μαζικά να δουν τον αγώνα, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: «Να προσέξουν οι φίλοι των δύο ομάδων, διότι οι γερμανικές φυλακές διαθέτουν πολύ χώρο».

Περιττό να σας πω ότι ο εξέδρες του γηπέδου θύμιζαν εκκλησία, την ώρα που ακούγεται το «Τα σα εκ των σων». Η δική μας Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο; «Μα», θα μου πείτε, «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» που έλεγε κι ο Αρτέμης Μάτσας. Και λοιπόν; Ξέρετε τι είπε ο Πλάτων; «Δούλοι γαρ και δεσπότης ουκ αν ποτέ γένοιντο φίλοι». Εμείς τι είμαστε;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα...

More Articles Like This