Δεν θα γίνει lockdown…

Must Read

Ωχ, ωχ και ουάου μαζί, που λέει και ο Γιάνης. Βγαίνουν πρωτοκλασάτοι υπουργοί και μας διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε τα σχολεία να κλείσουν ούτε μάντρωμα (lockdown) να επιβληθεί.

Κατόπιν αυτού, συμπολίτες μου, όσοι έχετε παιδιά που πηγαίνουν σχολείο αγοράστε κάνα υπολογιστή ακόμη να βρίσκεται, ενώ όλοι οι άλλοι οργανώστε, όσο είναι καιρός, καμιά επιδρομή στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σας, γιατί εμπήκε χρόνος δίσεκτος και μήνες οργισμένοι, που λέει και το δημοτικό ποίημα «Του νεκρού αδελφού», αυτό το αγλάισμα της ανατριχίλας.

Και σαν, ήδη, να ακούω: «Λόγω της έκρυθμου καταστάσεως που έχει δημιουργηθεί από την έξαρση της 5.786ης παραλλαγής του Covid-19 απεφασίσαμεν και διατάσσομεν…» και βέβαια δεν θα ακολουθούν εμβατήρια, αλλά παλαιότερες δηλώσεις του πρωθυπουργού αλλά και των διάφορων υπουργών που βότι αν ξαναδούμε μάντρωμα να τους φτύσουμε. Ε, και εμείς θα τους φτύσουμε.

Ακολουθούν έργα Μπαχ, Μπετόβεν και Μίκη Θεοδωράκη σχέσιν έχοντα με τάφους, νεκροταφεία και άλλα ηρεμιστικά. Ζωή σ’ εμάς, σύντροφοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This