«Θα εργαστώ σκληρά»

Must Read

Διάβασα με ρίγη εθνικής υπερηφάνειας τη δήλωση του πρωθυπουργού για τα Γλυπτά του Παρθενώνος: «… πρόθεσή μου είναι να συνεχίζω να εργάζομαι σκληρά έως την οριστική επιστροφή τους στο Μουσείο της Ακροπόλεως…».

Σφούγγιζα ένα δάκρυ, τι λέω ένα, χείμαρρος, και αναρωτήθηκα. Όταν λέει σκληρά ο κ. πρωθυπουργός, τι ακριβώς εννοεί, διότι δεν έχει συνηθίσει και στη σκληρή εργασία! Θα παλέψει με τον Χάροντα στα μαρμαρένια αλώνια; Διότι και η Μελίνα δούλεψε σκληρά, κοντά εννέα χρόνια και το μόνο που κατάφερε ήταν μία ολοστρόγγυλη τρούπα εις το ύδωρ.

Επίσης και ο Νίκος Ξανθόπουλος, το παιδί του λαού (του κανονικού λαού, όχι αυτού του Κουτσούμπα…), εργαζόταν σκληρά, τραγουδώντας, μάλιστα, δεκάδες τραγούδια του Καλδάρα και του Μανίσαλη, αλλά στο τέλος κάτι πετύχαινε. Πότε γινόταν γιατρός, πότε δικηγόρος, πότε πετυχημένος τραγουδιστής, οπότε έλεγες χαλάλι ο κόπος και τα βάσανά του.

Τώρα τι θα πετύχει ο κ. πρωθυπουργός, χωρίς, μάλιστα, να τραγουδάει και Καλδάρα, είναι κάτι που θα δούμε στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον. Αλλά, κάτι σαν δεύτερη τρούπα μου φαίνεται..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Μητσοτάκη: Το πιο σύντομο ανέκδοτο της μεταπολίτευσης το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο»!

«Παραδέχτηκε και επισήμως για πρώτη φορά το μπάζωμα, αλλά μας είπε ότι έγινε για καλό σκοπό» τονίζει, μεταξύ άλλων,...

More Articles Like This