Οι κακές παρέες του κ. αντιπροέδρου…

Must Read

Η κυρία ΠτΔ με σύντροφο. Ο φίλος της, αντιπρόεδρος του ΣτΕ, επίσης με σύντροφο. Είμαι πολύ πίσω που έχω τόσα χρόνια το στεφάνι μου «δόξη και τιμή». Αυτό είναι δικαίωμά τους και σίδερο στη μέση τους.

Όμως το να διαβάζεις ότι ανώτατος δικαστικός συναγελάζεται, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με καθάρματα δεν είναι δικαίωμά του. Δεν μπορεί ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ να έχει παρτίδες με έναν Ρομά (τρομάρα μας), με έναν Αλβανό Ρομά (ο συνδυασμός που σκοτώνει) και έναν Ινδό (δεν είναι δα και ο Γκάντι).

Και τι παρτίδες. Όχι, βέβαια, για να του πουλήσουν κιλίμια ή καστανόχωμα. Άνομες σχέσεις, που είναι ντροπή ακόμη και να τις αναφέρεις, και ειδικά όταν αφορούν ανωτάτους δικαστικούς λειτουργούς. «Μα, αυτοί δεν είναι άνθρωποι με αδυναμίες;» θα ρωτήσετε. Ασφαλώς και ΟΧΙ. Διότι όποιος έχει αδυναμίες είναι ευάλωτος.

Και τώρα τι θα γίνει; Να σας το πω ή το έχετε ψυλλιαστεί, όπως ο Χατζηχρήστος με τον Βέγγο στον «Ηλία του 16ου»; Αλλά σιωπώ μη μας περιαδράξει η κυρία Σάσα Σταμάτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Να βγάλουν τη στολή οι αστυνομικοί…»: Συγκλονίζει ο πατέρας της δολοφονημένης Κυριακής

Καταπέλτης για τους αστυνομικούς του ΑΤ Αγίων Αναργύρων που δεν προστάτευσαν το παιδί του

More Articles Like This