Είναι δυνατόν, κ. ΥΕΘΑ;

Must Read

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) είναι το θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί τους απόστρατους αξιωματικούς. Στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδος «Εθνική Ηχώ», που εκδίδει η ΕΑΑΣ, δημοσιεύεται άρθρο του διευθύνοντος συμβούλου αυτής κ. Χρηστίδη, με τίτλο «Γιατί, κ. υπουργέ;».

Εκεί διαβάζουμε το εξωφρενικό, ότι το Δ.Σ. της ΕΑΑΣ, από της αναλήψεως των καθηκόντων του ΥΕΘΑ από τον κ. Παναγιωτόπουλο, ζητεί συνάντηση μαζί του και εκείνος αρνείται. Το ίδιο συμβαίνει και με το Συντονιστικό Όργανο των αποστράτων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι αλήθεια, κ. υπουργέ; Βέβαια το ερώτημα είναι εντελώς ρητορικό, διότι όντως είναι αλήθεια.

Γνωρίζουμε ότι η, κατά τον κ. Άδωνι, «κυβερνησάρα» μας δεν κόβει φλέβες για τους αξιωματικούς και ιδίως τους αποστράτους (διότι αυτοί είναι δικοί μας…), αλλά να φτάνει στο σημείο να θυμίζει ο κ. ΥΕΘΑ πρακτικές του αλήστου μνήμης κ. Μπεγλίτη πάει πολύ.

Δεν φταίει όμως ο κ. Παναγιωτόπουλος. Άλλοι φταίνε. Και αυτοί οι «άλλοι» είναι, βεβαιότατα, αυτοί που τον ψήφισαν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ασύλληπτη ιστορία στην Αλγερία: Τον απήγαγαν πριν… 26 χρόνια και βρέθηκε πρόσφατα σε υπόγειο

Ένα τρομακτικό στόρι... Μία απαγωγή που συνέβη το 1998 εξιχνιάστηκε 26 χρόνια μετά (!), με το θύμα να εντοπίζεται...

More Articles Like This