Το Αθηναμπάντ της οικογένειας Μητσοτάκη

Must Read

Η μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμικό… κάτι είναι μία από τις ελάχιστες υποσχέσεις που τηρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Στις 4 Οκτωβρίου 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη δευτερολογία του στην «Ωρα του πρωθυπουργού», σχολίασε ξανά επίκαιρη ερώτηση για το Μεταναστευτικό, λέγοντας:

«Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά σιγά». Την υπόσχεσή του την τηρεί στο ακέραιο, και μάλιστα σε τέτοιον βαθμό ώστε δεν χρειάζεται να πάει σε παρέλαση για να καμαρώσει την αλλαγή του πολιτισμικού χαρακτήρα της πατρίδας μας. Η μετατροπή της Ελλάδας σε χαλιφάτο είναι έκδηλη σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας, σε κάθε συνοικία μεγαλούπολης, σε κάθε χωριό και περιφέρεια.

Διακόσια χρόνια μετά την Εθνεγερσία, οι ψηφοφόροι πολιτικών προσωπικοτήτων όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Μπακογιάννης κατόρθωσαν να επαναφέρουν κραταιά την ημισέληνο στον ελληνικό χώρο. Ανεβαίνει ο Ρουβάς στον Λυκαβηττό για να τον θαυμάσει ο δήμαρχος Μπακογιάννης, υψώνονται και οι παντιέρες του Πακιστάν, της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και λοιπών συναφών οργανώσεων έξω από το κτίριο του Κοινοβουλίου.

Η προτεραιότητα των Ελλήνων και των ελληνικών συμφερόντων και προτύπων εντός Ελλάδος ξέρετε ποια είναι; Ο νατιβισμός! Κι αυτό το πράγμα, να προηγούμεθα εμείς και τα συμφέροντά μας στην πατρίδα μας, ο τρισκατάρατος νατιβισμός, είναι κάτι που πολεμά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός, σε ομιλία του στις 11 Ιουνίου 2018, ανέφερε για το θέμα: «Οι αυταρχικές και λαϊκιστικές δυνάμεις γίνονται όλο και πιο ισχυρές σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο. Η άνοδος της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα στην Ευρώπη, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Ομολογουμένως, η αντιμετώπιση του νατιβισμού και της εθνικής προτεραιότητας από τον πρωθυπουργό στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Σε λίγο καιρό μόνο τα ελληνικά γράμματα στις πινακίδες με τα ονόματα των οδών θα θυμίζουν τη δοξασμένη χώρα όπου γεννήθηκε ο δυτικός πολιτισμός – μέχρι να αλλαχθούν και αυτές και να γράφουν τα ονόματα σε άψογη αραβική, τουρκική, ουρντού, πουντζάμπι κ.ά.

Με τις υγείες μας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Αλλαγή του προγράμματός του» η επίσημη δικαιολογία της αναβολής της επίσκεψης Ερντογάν στις ΗΠΑ

Συνεχίζεται το «σίριαλ» με τη νέα επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να συναντηθεί με τον Τζο...

More Articles Like This