20/5/2022

Ο Μηταράκης δεν είναι υπουργός μόνο της Χίου

Δημοσίευση:

Ωφελεί ή βλάπτει τη χώρα η ανεξέλεγκτη είσοδος σουνιτών μουσουλμάνων και η δημιουργία τεράστιας αναφομοίωτης μειονότητας, κυρίως Πακιστανών και Αφγανών;

Σύμπαν το Έθνος με υποτιθέμενη έκπληξη είδε παραμονή Πρωτοχρονιάς την πλατεία Συντάγματος γεμάτη Πακιστανούς, οι οποίοι έγραψαν τα μέτρα κατά της πανδημίας εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος. Εύλογη η έκπληξη, αφού τις προηγούμενες χρονιές την παραμονή το Σύνταγμα πλημμύριζε από Νορβηγούς, Σάμι από τη Λαπωνία, μουλάτες από το Ρίο που χορεύουν σάμπα και νταρντάνες ξανθιές μαζορέτες από το Ουισκόνσιν. Κάθε χρόνο το ίδιο γίνεται τα τελευταία χρόνια.

  • Από τον
    Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Η παραβίαση των υγειονομικών μέτρων σαφέστατα είναι ζήτημα, όμως αυτά τα δύο μέτρα και σταθμά, με τους Έλληνες πάντα «στον κουβά», είναι πια κανόνας. Ήδη από την πρώτη καραντίνα, όταν βγαίναμε έξω μετά φόβου Θεού και την άδεια εξόδου στο χέρι, σαν νεοσύλλεκτοι από το 6ο Σύνταγμα Πεζικού και η πόλη ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα νετρονίου, τότε ακόμη όλοι φοβούνταν – τώρα ξεψάρωσαν. Πάλι ψευτοευπαθείς τσικουλάτα τσικιτά και οι αλλοδαποί, λαθραίοι ή πρώην λαθραίοι νομιμοποιηθέντες, περιφέρονταν γράφοντας στα πασούμια τους τα μέτρα και τα πρόστιμα.

Το ζήτημα που τίθεται, αδέρφια, δεν είναι γιατί χόρευαν και δεν τηρούσαν τα μέτρα. Το αληθινό ερώτημα είναι το εξής: Ωφελούν ή βλάπτουν τη χώρα η ανεξέλεγκτη είσοδος σουνιτών μουσουλμάνων και η δημιουργία τεράστιας αναφομοίωτης μουσουλμανικής μειονότητας, κυρίως Πακιστανών και Αφγανών; Ας υποθέσουμε πως όλοι φορούσαν μάσκες και δεν τραγουδούσαν και χοροπηδούσαν, έχοντας πιει τον άμπακο, αλλά μην το πείτε του Ρεσούλη τους. Αυτό είναι το πρόβλημα;

Εχθρική δύναμη

Το Πακιστάν είναι εχθρική δύναμη, αδελφοποιτή με την Τουρκία. Θα θέλαμε εδώ μισό εκατομμύριο Τούρκους; Για τους ίδιους λόγους δεν πρέπει να θέλουμε δημιουργία τεράστιας μειονότητας εν γένει σουνιτών, ήτοι Πακιστανών, Αφγανών, Σομαλών, Αράβων. Οι ειδικοί λένε πως, όταν το ποσοστό τους επί του γενικού πληθυσμού είναι σχετικά μικρό, π.χ. 1%, τα προβλήματα είναι λίγα. Όταν πλησιάσουν το 10%, αρχίζουν οι οργανωμένες διεκδικήσεις και η προσπάθεια επιβολής, αρχίζει να υλοποιείται η κατάκτηση διά της μετανάστευσης, ξεδιπλώνεται η πολιτική ατζέντα, διότι το Ισλάμ δεν είναι απλά θρησκεία, αλλά ολοκληρωτικό πολιτικό, οικονομικό, στρατιωτικό σύστημα. Ήδη, οι εγχώριοι γενίτσαροι της Ακρας Αριστεράς των κόκκινων φασιστών συχνά συμφύρονται μαζί τους, απαιτούν μαζί «ανοιχτά σύνορα», «χαρτιά σε όλους». Συχνά στις πορείες τους, που είναι παράνομες -δεν επιτρέπεται το συναθροίζεσθαι σε αλλοδαπούς-, βλέπουμε γνωστές φιγούρες του εγχώριου ελληνόφωνου και βαθιά ανθελληνικού περιθωρίου.

Λοιπόν, θα μιλήσουμε για το πρόβλημα ή θα προσποιηθούμε πως δεν τρέχει κάστανο, ο κήπος είναι ανθηρός και θα συνεχίζουμε να παίζουμε τις λίλιζες σαν χαρωποί ηλίθιοι; Λοιπόν, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, η σύμπραξη πατριωτών μεταρρυθμιστών της Νέας Δεξιάς και της Δημιουργίας Ξανά, λέει πως η δημιουργία μιας αχανούς για τα δικά μας μέτρα πολυεθνικής σουνιτικής μειονότητας, φίλα προσκείμενης προς την Τουρκία, που θα κυριαρχεί σε ολόκληρες συνοικίες των μεγάλων πόλεων και σε πολλά μέρη της υπαίθρου, θα αποβεί καταστροφική για την εθνική και κοινωνική μας συνοχή, για την εθνική μας ασφάλεια. Ποιος θα επιλύσει το ζήτημα; Μπρατσαράδες στις γωνίες; Όχι βέβαια. Το κράτος, διά των εντεταλμένων οργάνων του, οφείλει να επιτελέσει αυτό το καθήκον στο πλαίσιο των νόμων και του Συντάγματός μας. Το δε δικαίωμα του κράτους μας στην άμυνα και την ασφάλειά του υπερτερεί κάθε διεθνούς κανόνα και οδηγιών της ευρωγραφειοκρατίας, με την οποία εν προκειμένω έχουμε αντίθετα συμφέροντα, ενώ ταυτίζονται τα συμφέροντά μας με αυτά της Πολωνίας. Η κυβέρνηση ξέρει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν στερείται όρασης, ακοής, κοινής λογικής και γνώσης. Αποκλείεται να μη βλέπει τον κίνδυνο και το σημείο χωρίς επιστροφή που πλησιάζει, αν σιγά σιγά ο Ερντογάν μάς φορτώσει την κρίσιμη μάζα και αρχίσει η μαχητική διεκδίκηση από τα ψυχοπαίδια του, που χάνουν τα χαρτιά, αλλά ποτέ το κινητό τους. Ως τώρα, όμως, κάνει μια αντιφατική πολιτική – τόσο όσο. Δίνει τη μάχη στον Έβρο -στηρίξαμε άνευ υποσημειώσεων-, υψώνει φράχτες, στη θάλασσα το Λιμενικό μάχεται εν μέσω προδοτικών συκοφαντιών και από ημετέρους, ήτοι τον ΣΥΡΙΖΑ, και «αλληλέγγυους», που τα κονομάνε ως ΜΚΟτζήδες «διασώστες» -βλ. συνεργοί των δουλεμπόρων του Ερντογάν-, τόσο ώστε να ανασχέσουμε την πλημμυρίδα, αλλά και όσο ώστε να μη μας κάνουν «ντα» οι Βρυξέλλες. Ετσι, δεν φτιάχνουμε μόνο κλειστά κέντρα κράτησης και δεν σπάμε τον μαγνήτη των παροχών.

Θυμάστε τον Μηταράκη, ο οποίος ανακοίνωσε περιχαρής το νέο πρόγραμμα ESTIA για 25.000 θέσεις σε δωρεάν σπίτια, με πρόθεση να πάμε στις 40.000 θέσεις; Είσαι γιδοβοσκός, ζεις με τα κατσίκια σου στην Τόρα Μπόρα, έξω από τη Λαχώρη ή στο Μογκαντίσου. Το εισόδημά σου είναι 15 δολάρια τον μήνα, ζεις σε μια καλύβα και σου στέλνει μήνυμα ο ξάδερφος πως στην Ελλάδα μπορείς να πάρεις δωρεάν σπίτι, όλα πληρωμένα και μηνιαίο επίδομα. Σου κάνει και βιντεοκλήση μόλις έκανε την ανάληψη και σου κουνάει τη βεντάλια με τα πενηντάευρα. Και υπάρχει ολόκληρο σύστημα κράτους και παρακράτους του Ερντογάν, που θα σε πάει στην Τουρκία χωρίς βίζα και, με το αζημίωτο, θα προσπαθήσει να σε περάσει απέναντι. Η κυβέρνηση, λοιπόν, οφείλει να σπάσει τον μαγνήτη και να συγκρουστεί με τα αντιευρωπαϊκά συμφέροντα και πολιτικές της ευρωγραφειοκρατίας.

Μηδενικές παροχές. Μόνο βασική σίτιση και περίθαλψη σε κλειστά, απομονωμένα στρατόπεδα – π.χ. Μακρόνησος. Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, όσο περισσότερα κονδύλια μάς δίνουν για το Λαθρομεταναστευτικό τόσο θα μεγαλώνει το πρόβλημα. Η «οικονομική βοήθεια» τροφοδοτεί τις ροές, διότι αυξάνει τις παροχές. Ας δώσουν τα κονδύλια στις χώρες προέλευσης για ανάπτυξη. Να πούμε δε στον Νότη, που επιχαίρει για τη Χίο, πως δεν είναι Δούκας της Ανεξάρτητης Ηγεμονίας της Χίου. Είναι υπουργός όλης της Ελλάδας.

Να αδειάζει η Χίος και να γεμίζουν η Ομόνοια, η Αχαρνών, η Πατησίων δεν είναι λύση. Η λύση για τους επίδοξους εισβολείς είναι πλήρης αναστολή επ’ αόριστον της χορήγησης ασύλου -δεν θα δεχόμαστε αιτήσεις-, η αυστηρή φύλαξη των συνόρων και, για όποιους λίγους τρυπώσουν, σύλληψη, καταδίκη και κράτηση ως την απέλαση ΜΟΝΟ σε κλειστά κέντρα, όπου θα παρέχονται αντίσκηνο, συσσίτιο και wi-fi «καμπάνα» για να ειδοποιούν το σόι να μην τολμήσει να έρθει, διότι οι Έλληνες δεν αστειεύονται. Για τους ήδη ευρισκόμενους εδώ και τους νομιμοποιηθέντες, επανέλεγχος των εγγράφων τους σε βάθος δεκαετίας και, όπου δει, ανάκληση των αδειών παραμονής και απέλαση για τις παρατυπίες που θα βρεθούν, τα ψεύδη που δηλώθηκαν, αλλά και απλά για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Απέλαση

Για όποιον δεν εγκαταλείψει τη χώρα στην ταχθείσα προθεσμία, σύλληψη και κράτηση ως την απέλαση. Επίσης, απέλαση των διοικήσεων σωματείων αλλοδαπών που οργανώνουν παράνομες συγκεντρώσεις και πορείες, και εν γένει θεωρούνται κίνδυνος για τη δημόσια τάξη και την εθνική ασφάλεια. Μόνιμοι, σαρωτικοί έλεγχοι σε μικρομάγαζα, επιχειρήσεις. Ποινική δίωξη και πρόστιμα σε όσους εργοδοτούν παρανόμους ή τους μισθώνουν στέγη. Πρωταρχική, δε, η σοβαρή φορολόγηση όλων των εμβασμάτων τους στις χώρες προέλευσής τους.

Και, επειδή θα προκύψουν θέματα στην αγορά εργασίας, υπάρχουν Χριστιανοί Κόπτες της Αιγύπτου και άνθρωποι από άλλες χώρες, συμβατοί με τον πολιτισμό μας, τους νόμους μας, που μπορούν να εργαστούν εδώ καλύπτοντας τις ελλείψεις μας, με οργανωμένο τρόπο, συμβόλαια και μετά επιστροφή στις χώρες τους, χωρίς να αποτελούν κίνδυνο δημιουργίας μειονότητας αντίθετης με τα συμφέροντά μας…

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ
ΔΕΞΙΑΣ. www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβοσβήνουν φωτάκια στο πιλοτήριο

Στην πολιτική είσαι μόνος σου. Και όσο πλησιάζουμε προς τις αποφάσεις ο πρωθυπουργός, σύμφωνα...

Βουλευτάδες πολυάσχολοι…

Αυτές τις ημέρες βρέθηκα σε κάποιες εκδηλώσεις στην ελληνική περιφέρεια, για την παρουσίαση του...

Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη

Μεγάλο ενθουσιασμό σκόρπισε στα πλήθη η ομιλία του κ. Μητσοτάκη. Ρίγη συγκίνησης για την...

Γιατί χειροκροτούν αι ΗΠΑ

Το αμερικανικό Κογκρέσο είναι σαν νυχτερινό κέντρο, με τη διαφορά ότι ο «τραγουδιστής» πληρώνει...

Αναμνηστικό…

«Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε» τραγούδησε η Δούκισσα. «Μα θες δε θέλεις, θα μου αφήσεις τις...

Σκανδιναβική «ουδετερότης»

Τόση Ιστορία που παράγεται αυτές τις μέρες είναι ολίγον δύσκολο να την καταναλώσουμε! Χαρακτηρίστηκε...

Η λεηλασία συνεχίζεται

Η λεηλασία μετάλλων της χώρας συνεχίζεται. Όλοι ξέρουμε πως η πλειονότητα των κατ' επάγγελμα...

Το ποίημα του Κογκρέσου

Η Μούσα παρακολούθησε την ομιλία Μητσοτάκη, που χαρακτηρίστηκε «ιστορική» πριν καν εκφωνηθεί, και έψαχνε...

Σε λάθος μονοπάτι

Μια πρώτη παρατήρηση στον απόηχο των «επινικίων» για την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο...

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη!

Πολιτικό ταμείο για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες θα κάνουμε...

Φοβήθηκε να πει τη λέξη «Τουρκία»

Προτού ακόμη αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το αν η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ...

Ανταλλάσσεται πατρίδα με γραβάτα

Δεν κοστίζει ακριβά η Ελλάδα. Μια γραβάτα ως αντίτιμο αρκείΑπό τον Παναγιώτη ΛιάκοΤον...

Ευχέρεια επικοινωνίας με δυσχέρεια στην ουσία

Οι συνομιλίες του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον επιβεβαιώνουν τον δυσάρεστο κανόνα -από την...

Εκτίθεται ο κ. Υπουργός

Έχει αντιληφθεί ο κ. Θεοδωρικάκος ότι με τα καμώματά του εξευτελίζει την Ελληνική Αστυνομία...

Γενοκτονία Ποντίων: Από την αναγνώριση στην καταξίωση

Όταν στις 24 Φεβρουαρίου 1994 η ελληνική Βουλή ψήφισε ομόφωνα υπέρ της αναγνώρισης της...

Η Γιαδικιάρογλου και ο Στόλτενμπεργκ

Τον επικό διάλογο από το «Ξύλο» του Σακελλάριου τον θυμάστε; «Εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου,...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έσκασε «βόμβα» από τον Τριανταφυλλόπουλο: Υπόθεση βιασμού με «συνταγή» Μπίκα…

Ανατριχιαστικά πολλές ομοιότητες με την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα...

Καταγγελία: Εγκληματική αισχροκέρδεια της Elpedison

H εταιρία μέσα σε μία εβδομάδα εξέδωσε (πάλι) λογαριασμό για την ίδια περίοδο, διπλασιάζοντας τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Λιώνει στο κρεβάτι του ο Δάκης! Έφτασε να είναι 42 κιλά

«Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και, δυστυχώς, έχει...

Νεκρός 38χρονος επιχειρηματίας μέσα στο κατάστημά του στους Αγίους Θεοδώρους

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων, μετά την...

Κατερίνα Βελλίδη: «Έσβησε» στα βουβά η «σιδηρά κυρία του Βορρά»

Η ζωή της Κατερίνας Βελλίδη παραπέμπει σε παραμύθι, σε...

Πέθανε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου!

Νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε νοσοκομείο του Παρισιού

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο 27χρονης Τρικαλινής στη Γερμανία

Τραγωδία δίχως τέλος αποτελούν οι ξαφνικοί θάνατοι νέων ανθρώπων,...

«Βάρα τη, βάρα τη»… Εικόνες-σοκ από τον ξυλοδαρμό ανήλικης στο σχολείο του 14χρονου Μάκη που αυτοκτόνησε

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο παρουσίασε ο ΑΝΤ1, στο οποίο έχει καταγραφεί...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ