Ντούπου ντούπου…

Must Read

Αυτή η ιστορία με τον αγωγό EastMed μού θυμίζει το πηγάδι του Μάκη Καρασίνη (Λ. Κωνσταντάρας) στα Σπάτα, στο οποίο δύο κάτοικοι έριξαν ένα βαρέλι πετρέλαιο για να τον εκδικηθούν επειδή δεν τους έδινε νερό να ποτίζουν τα χωράφια τους («Ο Φαντασμένος», 1973).

Μας είχε τρελάνει στο ντούπου ντούπου (με τη χαρακτηριστική παλινδρομική κίνηση…) η κυβερνητική προπαγάνδα, αλλά τελικώς τζίφος. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί (και) οι Αμερικανοί. Το πάνε πίσω πίσω, λέει, γιατί θα φτιάξουν καλύτερα τρουπάνια.

«Μα καλά, εσύ χαίρεσαι;» θα μου πουν οι φίλοι μου οι νεοδημοκράτες. Οχι, βέβαια, δεν χαίρομαι, αλλά λυπάμαι πολύ που τέτοιοι άνθρωποι χειρίζονται τις τύχες αυτού του ταλαίπωρου λαού.

Και κάτι όχι τόσο άσχετο της εν γένει προχειρότητος. Η κυβέρνηση δήλωσε ότι ευτυχώς που άνοιξαν τα σχολεία και μπόρεσαν να εντοπισθούν 14.000 κρούσματα μαθητών. Δηλαδή ας σκαρώσουμε έναν πόλεμο για να δούμε αν δουλεύουν τα πυρομαχικά μας. Καλά, δεν τους κόβει; Ας δούνε τι γίνεται έξω. Θα μου πείτε ότι έξω δεν έκλεισαν τα γήπεδα και εδώ έκλεισαν. Τι να πει κανείς; Βλέπετε κανέναν καλύτερο;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This