Ο Μόσιαλος δεν τους πείραξε;

Must Read

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι η υποκρισία σ’ αυτήν την κυβέρνηση περισσεύει. Διαβάζω ότι ο υπουργός Τουρισμού κ. Κικίλιας χαρακτήρισε βλάσφημη ενέργεια τις πρόσφατες εικόνες στις οποίες ξένο συγκρότημα φαίνεται να χορεύει στον χώρο της ιστορικής Μονής της Παναγίας Σουμελά, τονίζοντας ότι «τέτοιες ενέργειες όχι απλά δεν βοηθούν καθόλου, αλλά αποτελούν μία ακόμη πρόκληση της τουρκικής πλευράς».

Ορθότατες οι θέσεις του κ. υπουργού και μπράβο του. Θα τον χειροκροτούσα λυσσωδώς, όπως όταν έπαιζε μπάσκετ, αν είχε δείξει την ίδια ευαισθησία και στις βλάσφημες δηλώσεις του κ. Μόσιαλου. Όμως τότε φαίνεται ότι είχε πέσει απαγορευτικό από τα «κεντρικά» και όλοι, υπουργοί, βουλευτές και τα πάντα όλα στη Ν.Δ., έκαναν τον… Μοσκιό και με τη σιωπή τους, βεβαίως, συνηγόρησαν στο ατόπημα Μόσιαλου.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις της επιλεκτικής κριτικής το μόνο που πετυχαίνεις είναι να γελοιοποιείσαι. Άρα, κρείττον το σιγάν, κ. υπουργέ μου. Εντάξει, ξέρουμε γιατί το κάνεις, αλλά δεν πείθετε ούτε συ ούτε και οι υπόλοιποι που κάπου κάπου και στα μουλωχτά το παίζουνε… σωστοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάτρα: Από βανδαλισμένο φωτιστικό ασφαλείας ήταν το καλώδιο που προξένησε ηλεκτροπληξία στον 17χρονο

Αναταραχή στην σχολική κοινότητα της Πάτρας προκάλεσε η ηλεκτροπληξία που έπαθε ένας 17χρονος μαθητής σε λύκειο στα προάστια όταν...

More Articles Like This