Ο «αγγουρογνώστης» τηλεπαραμύθας!

Must Read

Ο υπουργός «περατζάδας στην TV» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο άνθρωπος που υβρίζει, λοιδορεί, «χτυπιέται» σαν μίξερ, απαξιώνει, αλλά το κυριότερο κυβερνά εναντίον του λαού, ο λάτρης της προπαγάνδας των «αρίστων», ο… πολλά βαρύς Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε ξανά σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Πού βρίσκεται η… είδηση, θα αναρωτηθείτε.

  • Από τον
    Βασίλη Βέργη

Είναι, βέβαια, να απορείς πότε ασκεί τα «καθήκοντά» του αυτός ο άνθρωπος, όταν κατοικοεδρεύει περισσότερο μπροστά από μία κάμερα. Έχει, όμως, πάντοτε εύκαιρη την εφαρμογή e-καταναλωτής, ώστε να γνωρίζει και να απαντά… ακαριαία: «Την προηγούμενη εβδομάδα τα αγγούρια είχαν 2.20 ευρώ το κιλό, τώρα έπεσαν στο 1.39». Λησμόνησε να πει ότι έξω από το Μαξίμου τα μοίραζαν δωρεάν! Θα ήταν, πάντως, καλύτερο να χρησιμοποιούσε ένα παράδειγμα για την τιμή του «μαϊντανού». Θα ταίριαζε πιότερο, καθώς θα εμπεριείχε μπόλικη… αυτοκριτική!

Μακάρι να μπορούσε ο κ. Γεωργιάδης να εμφανίζεται σε όλες τις εκπομπές, όχι μόνο το πρωί, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι είναι στις δουλειές τους και δεν μπορούν να τον… απολαύσουν. Μακάρι, γιατί έτσι η κυβερνητική… αναλγησία θα ταξίδευε σε όλη τη χώρα με την ταχύτητα του φωτός, δίχως, μάλιστα, να κοστίζει ο κούκος αηδόνι, όπως συμβαίνει με το ρεύμα.

Θα άκουγαν τον υπουργό «του αγγουριού» να φωνάζει «σταματήστε τη μιζέρια». Ναι, ρε μίζερε Έλληνα, σταμάτα επιτέλους να… κλαίγεσαι επειδή πληρώνεις (όταν κι αν μπορείς να το πληρώσεις) τριπλάσια τιμή στο ρεύμα, όταν πληρώνεις την τέταρτη ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη, όταν θέλεις πλέον για το σούπερ μάρκετ 50% περισσότερα χρήματα για να αγοράσεις τα ίδια πράγματα.

Σταμάτα, ρε μίζερε Έλληνα, να τα βάζεις με μια «υπεύθυνη κυβέρνηση», όπως την αποκάλεσε ο υπουργός «περατζάδας στην TV». Η υπεύθυνη κυβέρνηση της μόνιμης «συγγνώμης». «Συγγνώμη που κάηκε όλη η Ελλάδα το καλοκαίρι», «συγγνώμη που διαλύθηκε όλη η Ελλάδα όταν χιόνισε». Η «υπεύθυνη κυβέρνηση» που τα έχει πάει περίφημα στην πανδημία, με εξαίρεση τους νεκρούς (24.800 συνάνθρωποί μας)!

Σταμάτα, ρε μίζερε Έλληνα, σου φωνάζει ο υπουργός του «τηλεοπτικού μακιγιαρίσματος», να διαμαρτύρεσαι όταν η κρίση είναι παγκόσμια και «όλοι τραβάνε τα ίδια». Τι μας είπε ο Γεωργιάδης; Ό, τι στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Ιταλία, στην Ισπανία οι πολίτες υποφέρουν όπως οι Έλληνες με τις τιμές στην ενέργεια και την ακρίβεια. Τι απέκρυψε επιμελώς ο «αγγουρογνώστης»; Τον κατώτατο μισθό στις χώρες που ανέφερε: 1.167 ευρώ εσχάτως στην Ισπανία. Μόλις… 460 ευρώ πάνω από τον «αναμενόμενο» κατώτατο μισθό στην Ελλάδα!

Μη δείχνεις μιζέρια, Έλληνα, σου το λέει ο Γεωργιάδης. Να τον ακούς και να μακαρίζεις την τύχη σου που έχεις τύπους σαν κι αυτόν να σε κυβερνούν και σαν τον Στουρνάρα ως κεντρικό τραπεζίτη. Τι κι αν τσακίστηκες μια δεκαετία, Έλληνα, να βγεις από τα Μνημόνια; Τι κι αν μάτωσες, πόνεσες, έχασες το εισόδημα, τη δουλειά, το σπίτι, τη ζωή σου; Ο Στουρνάρας σού το λέει μέσα στα μούτρα. Ό, τι πρέπει να επιστρέψει η χώρα στην προ πανδημίας κατάσταση. Μνημόνια, δηλαδή, μέχρι να βγει ο ήλιος από τη Δύση.

Μνημόνια μέχρι να χάσεις και την τελευταία σόλα παπουτσιού, μέχρι να παραδοθεί αυτή στα χέρια των «αφεντικών» του Στουρνάρα.

Μην γκρινιάζεις, μη φωνάζεις, μίζερε Έλληνα. Κάθισε απλώς να… απολαύσεις τον υπουργό της «τηλεοπτικής παραμύθας» να πετάει μέσα στα μούτρα σου τόνους αλαζονείας. Δεν χρειάζεται να σε… ενημερώνει για τις τιμές των αγγουριών. Ένα «αγγούρι» περιφερόμενο είναι η συγκεκριμένη κυβέρνηση. Κι όσο δεν το κόβεις να το πετάξεις θα συνεχίσει να σου φέρεται σαν να είσαι σκουπίδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το έγκλημα των Τεμπών ως φάρος σωτηρίας μας

Αν μπορεί να υπάρξει κάποια μορφή δικαίωσης των θυμάτων, στο «προμελετημένο» έγκλημα των Τεμπών, αυτή ξεδιπλώνεται σε καθημερινή πια...

More Articles Like This