Αντεστραμμένος κόσμος

Must Read

Ο αντεστραμμένος κόσμος συνιστά πλέον μία αντικειμενική πραγματικότητα, όπου εις την Ελλάδα δεν λειτουργεί απολύτως τίποτε ορθά, πλην όμως ο κόσμος καθεύδει τον νήδυμο ύπνο κείμενος παντελώς αφιονισμένος και πνευματικά ευνουχισμένος.

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Καταρχάς καταδεικνύω το ανθελληνικό παραλήρημα και τη φληναφηματολογία πολιτικών ανδρών, οι οποίοι, υπό το πρόσχημα δήθεν της πλασματικής τηλεοπτικής αυθεντίας και της οικονομικής στήριξης των υπερεθνικών διευθυντηρίων, ομιλούν θρασύτατα περί συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, καταλύοντας ιταμώς παν ψήγμα δημοκρατικής νομιμότητας και σεβασμού προς τη φερόμενη λαϊκή κυριαρχία.

Η υπερφίαλη αλαζονεία της εξουσίας των δοτών πολιτικών του καθημαγμένου ανθελληνικού κράτους τούς καθιστά οιονεί δικτάτορες, οι οποίοι περιφρονούν τον ελληνικό λαό, εξ αυτού του λόγου λοιπόν, καίτοι ακκίζονται ρητορικώς περί του δημοκρατικού πολιτεύματος, κατ’ ουσίαν μισούν και φοβούνται τον λαό, εξ ου και του στερούν την εκπαίδευση δηλητηριάζοντάς τον με τηλεοπτικά σκύβαλα και παραπληροφόρηση, περιθωριοποιώντας τον τοιουτοτρόπως από τις αποφάσεις οι οποίες αφορούν την πατρίδα του, καταργώντας επί τη πράξη τα δημοψηφίσματα.

Ο ως άνω θεσμός έχει απισχνανθεί, με αποτέλεσμα τα έμμισθα φερέφωνα των υπερεθνικών διευθυντηρίων, ήτοι οι ανθέλληνες πολιτικοί μας, να διαπραγματεύονται την εθνική κυριαρχία με την απατηλή πεποίθηση ότι τους ανήκει κατά κυριότητα, ερήμην ημών και προς βλάβη της μνήμης των αγωνισαμένων νεκρών προγόνων διά την εθνική μας ανεξαρτησία. Τα ως άνω τεκταίνονται ενώ η Ελλάδα εποικίζεται από μετανάστες σε διάφορες δομές υπό το πρόσχημα κατ’ ουσία της επιλύσεως του δημογραφικού και ο τάλας λαός, πλην όμως μη άμοιρος ευθυνών, ψηφίζει τα ίδια συναίτια κοινοβουλευτικά κόμματα, τα οποία υπονομεύουν το έθνος και εκποιούν αντί τριάκοντα αργυρίων την πατρίδα μας. Ο αντεστραμμένος άλογος κόσμος του ανθελληνισμού μόνον εν τη πατρίδι μας ευδοκιμεί, το αυτό συμβαίνει με τον παραλογισμό του κοινωνικού απαρτχάιντ, προς σκοπό της σταυροφορίας των εμβολίων εις βάρος της δημόσιας υγείας, καθότι αποκρύπτεται πανταχόθεν και ολούθε η παταγώδης αποτυχία του αφηγήματος τούτου.

Ωσαύτως φαιδρό θέαμα είναι ότι μόνον οι Ελληνες να τηρούν απαρεγκλίτως τα μέτρα, ενώ εις την Ευρώπη να έχουν καταργηθεί ολοσχερώς, και συν τοις άλλοις να τιμωρούνται απηνώς οι υγειονομικοί δίχως να υπάρχει αιτιώδης επιστημονική και έλλογη εξήγηση. Το γεγονός ότι το διεφθαρμένο ανθελληνικό κράτος κηδεμονεύεται και ουδόλως ενδιαφέρεται για τον λαό και το έθνος, παρά μόνον κατά την περίοδο των εκλογών προς υφαρπαγή της ψήφου, αποδεικνύεται πανηγυρικά, με έναν λαό διανοητικά λοβοτομημένο και εθισμένο εις τον υπάκουο και άνευ αντιλογίας βιασμό της συνείδησής του κατ’ εξακολούθηση από τα πολιτικά ανδρείκελα, τα οποία έχουν απεμπολήσει παν ιερό και όσιο. Εις την σύγχρονη βιούμενη αυτή όζουσα ολοκληρωτισμό ατμόσφαιρα, ο Ελληνας έχει συνθηκολογήσει όντας παντελώς εξανδραποδισμένος μη δυνάμενος να αντιδράσει υγιώς, επί τω τέλει ίνα διεκδικήσει τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες του, διότι έχει αλλοτριωθεί εις το μέγιστο βαθμό, παραμένοντας μυωπικά προσκολλημένος εις την παθογένεια της στυγνής κομματοκρατίας.

*Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This